Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17lattttt

chłopak mi zarzuca że nie byłam dziewicą

Polecane posty

Gość 17lattttt

chodziłam z nim od roku i zdecydowaliśmy się współżyć, podczas pierwszego razu, nie krwawiłam, i wszystko "gładko przeszło" teraz on mi zarzuca że go oszukałam i kazałam czekać aż rok mimo iż nie byłam dziewicą (on sam spał wcześniej z jedną dziewczyną, i mówi że wie jak dziewica przy pierwszym razie się zachowuje) jak mu wytłumaczyć że z nikim się wcześniej nie kochałam (w wieku 16 lat?) jak on mi nie wierzy i czuje się oszukany. i dlaczego nic nie czuć było? przyznam się że używałam tamponów (ale tylko mini) i może dlatego?

Gość kijowo owo
zacznij mu zarzucac dlaczego nie jest prawiczkiem.

Gość Ostrooooooo widzę
Ma pecha poowiedz mu ze nie masz zamiaru go przekonywać jak ci nie wieży to jego sprawa ... Żeby mu się głupio było to pooowiedz ze czytałas na necie ze tek jest jak chłopak jest nie proporcjonalny (ma małego) a jak tam był proporcjonalny ? to może być kluczem zagadki gładkiego pierwszego razu :D

Gość tak to jest jak dzieci seksują
:-O

Gość 17lattttt
tylko że on mówi że nie chodzi mu o to że ja nie byłam dziewicą ,ale że go okłamałam i się nie przyznałam (bo on mi od początku mówił że już spał z jedną), co do rozmiaru, nie znam się ale raczej ma średniego/lub średnio-dużego chociaż boleć mnie nic nie bolało... właściwie to go mało czułam..

Gość 17lattttt
i też wyrzucał mi to że musiał aż tyle czekać (rok), a w sumie jest ode mnie starszy (ma 21 lat, i wiem że ma swoje potrzeby)

Gość cóż to za potrzeby
Jak nie może się powstrzymać to między drzwi ,będzie ładny kolor i zadowolenie ! :D

Gość tak to jest jak dzieci seksują
I sądzisz, że skoro "on ma swoje potrzeby" to cokolwiek mu się należy? :-O 21 lat to szczyl, i jak doświadczenie i jego zarzuty pokazały, na dodatek GŁUPI szczyl. Powiedz mu, żeby najpierw się douczył z anatomii, a potem brał za seks. A następnie go zostaw, bo szkoda życia na takiego głupka.

Gość 17lattttt
tak, tyle że teraz już jestem 17-stoletnią nie-dziewicą, i wszyscy będą mnie uważali za szmatę.... a ja chyba go kocham.. ale teraz jaki mój rówieśnik będzie chciał się umawiać ze "zużytą" dziewczyną?

Gość 17lattttt
i do tego czekać i szanować mnie, a nie odrazu iść do łóżka?

Gość to zbok
a nie facet - tak pisze inny facet

Gość cóż to za potrzeby
Czy daliście ogłoszenie w gazecie ,czy powiadamialiście znajomych o swoim współżyciu ? Chyba robiliście to tylko we dwoje ? Dorośli ludzie co biorą się za seks ,nie rozgłaszają wszem i wobec że ze sobą spali. To dotyczy tylko ich i jest ich dyskretną sprawą !

Gość po co szłaś z nim
do łóżka jeśli teraz czujesz się zużyta ? Seks to nie jest wspólne wypicie kawy !

poprost7u jesli ktos Ci nie wierzy to nie powinnas z nim byc, bo zwiazki nie opieraja sie na zarzucaniu komus winy tlyko na zaufaniu

Gość hmmmmm2
no stracenie dziewictwa w wieku 16 lat.... normalnie wyczyn... szkoda że wpadki nie było... dzieciak by miał cudowną rodzinę... 2-3 lata i tyle by z tej rodzinki było... ech... nic życzyć tylko głupim nastolatkom wszystkiego najgorszego, bo może ci mądrzejsi się pouczą na waszych błędach... jak to mówi powiedzenie... głupi człowiek uczy się na własnych błędach... mądry na cudzych... aha radze napisać autorce topiku do redakcji BRAVO GIRL albo innych takich szmatławców, na pewno "mądrze doradzą"

Bez urazy, ale masz chłopaka kretyna :O Myśli, że keśli laska nie est już dziewicą to ma się chłopakowi wypiąć po 2 spotkaniach? :O