Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

Zakonnica ginekologiem

Polecane posty

Chcę iść na pierwszą wizytę do kobiety ginekologa, niestety w okolicy znalazłam tyko siostrę zakonną która jest ginekologiem, jak myślicie czy siostra zakonna przepisze tabletki anty?

Gość jesli jest normalnie pracujący
lekarzem to łaski nie robi ...

Gość cos ty
powyzyna ci tam w srodku dlutem i powie ze masz naturalna antykoncepcje do konca zycia :O w ramach bezboznej egzystencji :O

Gość temat jest prawdziwy i powazny
zakonnica ginekologiem :D ale sciema

tak temat jest poważny, była u niej moja przyszła teściowa i mi ją poleciła, ale ona nie wie że chcę do gina po tabletki :-P

Gość Prawiczek1991_cafe
A czy ja mogę isć? Nie wykazuje wcale popędu seksualnego i jakieś ropnie mam na żołęcdziu swędzące (a tylko na basenie byłem w piatek i sobotę). To kłypciny czy coś gorszego?

Gość mysle ze nie powinna
bo bylaby w sprzecznosci zzasadami kosciola, a skoro oficjalnie jest zakonnica, powinna sie ich trzymac

Myślę, że zakonnica nie przypisze Ci tabletek ze względów antykoncepcyjnych. Napewno nie...

Gość z tym to do wenerologa
"A czy ja mogę isć? Nie wykazuje wcale popędu seksualnego i jakieś ropnie mam na żołęcdziu swędzące (a tylko na basenie byłem w piatek i sobotę). To kłypciny czy coś gorszego?" ginekolog jest to specjalista chorób kobiecych :-P a twoje problemy to dla lekarza specjalisty chorób skórnych i wenerycznych

Gość temat jest prawdziwy i powazny
ha ha sciema nie wierze , daj jakiegoś linka

Gość lekarz świadek jehowy
Czyli jak trafię na chirurga, który będzie w cywilu swiadkiem jehowy to on jako lekarz da mi umrzeć, bo jemu religia zabrania przetaczania krwi??? :-(

Gość u nas tez zdarzają sie zakonni
-ce w zawodzie nauczyciele ,stomatologa i ginekologa i NORMALNIE wykonują te zawody -zgodnie z etyką !Ginekolog -zakonnica powinna ci przepisac tabletki ale bedzie cie namawiac na to abys ich nie brała .a jesli bedziesz stanowcza to bedzie ci musiała je dac 🖐️ .To normalny lekarz tyle ze zakonnica i nie ma to nic do rzeczy 🖐️

Gość tetetetet
Do ginekologa przychodzi zakonnica i mówi: - Panie doktorze coś dziwnego zaobserwowałam u siebie. Lekarz: - Proszę mówić śmiało i nie wstydzić się, bo nie ma czego. Siostra: - Ostatnio często znajduje w moich majtkach i w tamtych okolicach znaczki pocztowe. Nie mam pojęcia skąd one tam się biorą. Lekarz poprosił siostrę, aby rozebrała się i położyła na fotelu. Faktycznie coś tam znalazł. Obejrzał, zbadał i powiedział: - To nie są znaczki pocztowe. To są naklejki z bananów...

Może Ci odmówić, ale ma obowiązek wskazać lekarza który Ci przypisze. Ja bym nie szła do niej.

Gość lekarz świadek jehowy
Zanim wejdziesz do gabinetu sprawdź jakiego wyznania jest ten lekarz :-D Uwaga! wyznanie lekarza moze grozić śmiercią lub kalectwem.

A mi sie przypomniało, ze w mojej okolicy jest "Apteka św. Brunona". Kiedys kumpel zazartowal,ze pojdzie tam, poprosi o gumki i ciekawe,czy go woda swiecona nie pokropia lub sie kobieta w kasie nie przezegna ;)

Gość polak and katolik
ta zakonnica rozpowie pewnie ze chciałaś piguły :D

Gość powinnas isc do kogo innego
bo chodzenie do niej akurat wylacznie w takiej sprawie jest bez sensu, nie jest to jedyny ginekolog na swiecie. CMysle, ze ten topik to teoretyzowanie.

Gość niemożliwe jest by zakonnica
była ginekologiem, prawdopodobnie nie dostałaby pozwolenia matki przełożonej, położną , owszem, ale ginekologiem cywilnym raczej nie, zakonnym do badania zakonnic, być może.

Gość gość
W Rydułtowach jest zakonnica ginekolog - położnik. Z tym, że ona raczej do porodów. Nie wiem czy przyjmuje poza szpitalem