Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiający fakt

Facet lepiej doświadczony, kobieta najlepiej dziewica. Równouprawnienie gdzie?

Polecane posty

Gość zastanawiający fakt

No pytam jak to jest? Faceci wolą dziewice, bo czyste, prawe i lubią ich wprowadzać w świat sexu. Ale sami muszą być macho i muszą zawsze zaliczyć kilka panienek zanim zastanowią się nad jakąś poważnie. Fakt, że my Kobiety wolimy przeważnie (!) mężczyzn z doświadczeniem. Czemu nie jest tak na odwrót? (nie daj Boże jak przyznamy się do więcej niż 2 partnerów) Coś mi tu śmierdzi brakiem równouprawnienia w tej dziedzinie.

Gość bo przez facetów
przemawia hipokryzja! :O

Gość niezłe ziółko25
Święta prawda.Jak by o mojej sytuacjiL: - kochanie, będę pierwszy? - Niestety nie. - To kiedy Ty zaczęłaś się puszczać? (miałam 24 lata) - No wiesz, jak możesz. A Ty ile miałeś kobiet w łóżku? - Nie zmieścisz się na palcach jednej ręki, ale ja jestem mężczyzną. Święte krowy.

Gość karol-xmen
Kobieta powinna być porządna i nie puszczać się na lewo i prawo.My jesteśmy zdobywcami, tak natura zadecydowała.

Gość niezłe ziółko25
Niech cię dzrwi ścisną. Tylko teorie sobie dorabiacie a od małp pochodzicie.

\"Równouprawnienie gdzie?\" - w drodze. Za dziesięć, dwadzieścia lat czciciele wizerunku niezłomnej \"Matki Polki\" będą tylko wspomnieniem . Świat się zmienia i obyczajowość również.

Równouprawnienie jest pisałem kiedyś - mężczyźni sypiaja z kim chcą / kobiecie nie przystoi :O :O :O - kobiety moga sie masturbowac / mężczyźnie nie wolno :O :O :O tak myśli nasze społeczeństwo :O :O :O :O

karol-xmen - natura tez zadecydowala, ze to samiec ma opiekowac sie stadem (w tym wypadku rodzina), przekladając na nasz: odpowiednio zarabiac 🖐️

Gość dziewica z doswiadczonym
ja jestem dziewica, moj facet nie, i jakos sie z tego powodu nie ciesze. Chcialabym byc jego pierwsza i robi mi sie przykro na mysl ze przede mna kogos juz mial. wiec wcale nie regula ze kobiety wola doswiadczonych.

Gość banda przygłupów i poyebów
żeby było równouprawienie, ci męzczyźni zdobywcy powinni ruchać kozy jak bogobojni arabowie, albo w odbytnicę

Gość zastanawiający fakt
Dlatego jest: Fakt, że my Kobiety wolimy przeważnie (!) mężczyzn z doświadczeniem. Wiadomo że od reguły są odstępstwa, które tylko regułę potwierdzają.

Gość Alexaaa98
ja wole mniej doświadczonych ;)

\"le sami muszą być macho i muszą zawsze zaliczyć kilka panienek zanim zastanowią się nad jakąś poważnie.\" i \" my Kobiety wolimy przeważnie (!) mężczyzn z doświadczeniem\" więc widać, że obu stronom pasuje facet z doświadczeniem i dziewica więc o co się krzywisz :O

A mi kabel USB "rownouprawnienie bedzie wtedy gdy w naszej naturze bedzie zdobywac a w waszej byc niedostepną ...." Wtedy cywilizacja się skończy. A w takich warunkach równouprawnienie nikomu nie będzie potrzebne.

Gość zastanawiający fakt
Wolimy facetów z doświadczenie, same też wolimy mieć doświadczenie. I żeby to było normalnie przyjmowane przez naszych facetów.

Czemu to ma dla niektórych tak wielkie znaczenie ? Rozmnażanie to jedna z czynności życiowych, jak jedzenie, czy wydalanie (nawiasem mówiąc wszystkie są bardzo przyjemne :) ) Co za różnica czy ktoś jest dziwicą czy nie jest ? Prawdziwa miłość jest bezwarunkowa :)

Gość plus minus
ciekawe czy powiesz tak to kobiecie, która dorabiała nocą...

Gość kawoshka
ha ha ha, dobre:) Księgowa prcująca nocą. Cięzko to wyobrazić. Ale mozna:)

Gość Złota kupaaa z dupy słonia
Łątwo mówic, ale mnie obrzydzają faceci co się kurwią i nie mają do siebie szacunku. Oblesne!

Gość falius
Ale żaden facet nie uzna tego za "kur..." tylko za zdrowy objaw samczego bytu zgodny za naturą zdobywcy i władcy stada.

Gość frambi
Mam jedno nurtujące pytanie... skoro kobietą nie wolno się "puszczać" ... a oni mogą sypiać z kim popadnie.... to z kim on sypiają skoro nam nie wolno??

Gość .x.x.x.x.x.x.x
Prawda jest taka że faceci to niezle dziwki.

Gość Do facetów
Niby jak chcecie znajdowac dziewice skoro wszystkie wczesniej przelecieliscie?

i taka mala plenta...kobiete nie dziewice tez mozna zdobywac ;)...nawet trzeba ....czy nie bede zdobywca jesli kobieta dziewica nie bedzie ?

Gość wolę wiedzieć niż nie wiedzieć
Powiedzcie mi panowie jedno: Po dyskotece facet wychodzi z laską i ją zalicza. Ona oczywiście jutro ma opinię łatwej, puszczalskie, taniej dziwki i td itp. A on jest spoko gość. Nie obłuda?