Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata125

On niedługo się żeni..

Polecane posty

Gość agata125

Hej.. piszę bo po prostu już nie wiem co ze sobą zrobić.. Może potrzebuję, żeby ktoś mi przemówił do rozsądku.. Spotykam się z chłopakiem, który za kilka miesięcy bierze ślub.. Mimo to przychodzi do mnie, dzwoni, pisze... że mnie pragnie, że nie potrafi mnie zapomnieć.. Wiem, że niepowinnam się z nim spotykać.. ale co zrobić, gdy serce kochać każe, a rozum odradza... ?

Gość czarny kotekPP
postaw ultimatum albo tamta, albo Ty jak wybierze tamtą olej dziada, chcesz byc kochanką?????????????????

chcesz takiego faceta który mysli o innej kobiecie tuż przed ślubem?? no poczekaj poczekaj odgórnie nie lubie takich pań, które z butami wchodzą w czyjes zaplanowane juz zycie. wiem ze to nie do konca pewnie twoja wina. ze tamten pacan na ciebie leci jak widac... po prostu zastanow sie czy jak juz wybierze ciebie odejdzie od swojej narzeczonej to czy za pare lat jak bedziecie sie zenic nie wywinie TOBIE takiego nru:] a z drugiej strony lepiej zeby tamta dziewczyna sie obudzila i zobaczyla kogo chce za meza;] moze oswiec ja teraz, co?:> poki nie zmarnuje sobie zycia... boze co to sie dzieje na tym swiecie :|

Gość agata125
Znamy się od zawsze... Cenie go jako przyjaciela' za nic w świecie nie wydałabym go przed jego narzeczoną, bo wiem, że wtedy ja bym straciła wiele w jego oczach... Pozatym sama kogoś mam... ... ... Już wiele razy próbowałam zakończyć tą 'znajomość' al;e za każdym razem kiedy uda mi si na chwilę zapomnieć on odzywa... Ja dla niego zrobiłabym wszystko :-| To chyba jest to beznadziejne uczucie, o którym ogląda się filmy i o którym zawsze mówiłam, że mnie dotyczyć nie będzie...

Gość agata125
Co mam mu powiedzieć, żeby go ruszyło i podjął jednoznaczną decyzje... ?

masakra jakas.dziewczyno. skoro znasz te laske to jak najszybciej z nim porozmawiaj. powiedz mu ze nie zyczysz sobie tego zeby cie adorował, chyba że zerwie zareczyny i bedziecie razem.ale naprawde odpowiedz sobie na pytanie czy chcesz przezywac za pare lat rozczarowanie jesli on zachowa sie podobnie? wóz albo przewóz. nie mozna lapac dwóch srok za ogon.pamietaj... to samo sie tyczy ciebie, skoro piszesz ze kogos masz... zddecydujcie sie ludzie z kim chcecie byc. nie mysl tylko o sobie ale tez o tamtej dziewczynie;> a pytałas go co czuje do Niej??;>

Gość to jakaś
męska dziwka niech się facet zdecyduje!!! oszukuje swoją dziewczynę i Ciebie.

Gość tja....
autorko uważam że twoje dylematy to dno i pół metra mułu. nie wiem jak można się zachwycać takim chujem złamanym i martwić się by nie stracić w jego oczach. na twoim miejscu poszła bym do psychologa by sprawdzić czy wszystko ok z psychika skoro lgniesz do związku który jedyne co może ci dać to ból i niepewność.

Gość a ja Ci powiem tak
jak teraz go wypuścisz z rąk,będziesz tego żałowc do końca życia.........wiem co pisze ,bo sama zrobiąm taki błąd przed laty,i w pewien sposób całe życie za to płacę,będąc żoną jednego,a w sercu mając tego,tórego na własne życzenie straciłam,wiec myśl i działąj.......

Gość agata125
Nikomu nie życze takiej sytuacji... :-| On już by z jedną dziewczyną 4 lata (wtedy też się ze mną spotykał..) potem ta dziewczyna dowiedziała się o nas i on z nią zerwał.. Jednak wtedy nie mogliśmy być razem, bo ja miałam chłopaka,z którym nie chciałam zerwać... Jakie to chore, wiem :-| i teraz ma narzeczoną, pytałam co do niej czuje... mówił, że ją kocha, ale sam ne wie :-| że w jego wieku już powinien mieć żone, że już mu 'wypada' ... Nie spodziewają się dziecka, bo jęsli by się spodziewali to wyprułabym sobie żyły, ale nie odezwałąbym się do niego... ale teraz.. kiedy piłka w grze... ehh... nie wiem czy warto walczyć... :-|

Gość agata125
-a ja Ci powiem tak - dzięki, że mnie rozumiesz... Właśnie tego się boje, ze teraz przestane się do niego odzywać, a za 10 lat jak go spotkam na ulicy nadal będe czuć to samo i on mi powie - że czekał aż się odezwe, bo chciał być ze mną, a ja się nie odezwałam... z drugiej strony on może chce ciągnąć 2 frony do końca życia...

piłka w grze ale ty zejdz z boiska ;| skoro mowi ze ją kocha ,ale sam nie wie to ciebie tez tak bedzie kochał , zobaczysz....;| jakis frajer no sorry ....:/

Gość agata125
Nie wiem jak to przeżyję, ale napsize mu, że ma wybrać.. Chociaż jestem pewna, że wywinie się całkiem innym tekstem, w ogóle nie na moje pytanie i tak będzie chciał zakręcić, żebym jednak zostawiła wszystko tak jak jest/... Eh..

Gość a ja Ci powiem tak
rozumiem cię bardziej niz przypuszczasz.....jasne,że on nie może całe życie grac na dwa fronty,ale jeszcze nie jest żonaty,wiec szanse masz ogromne i nie zmarnuj ich, kazdy czlowiek jest inny,jeden wszystko olewa,a drugi przezywa i wspomina całe życie,tylko,ze potem juz nie ma odwrotu,kiedy dla wsłasnego dobra trzebabyłoby rozbic az dwie rodziny..........dopiero wtedy jest dramat wierz mi,nawet jak go spotkasz nawet za lat 30 ,to tylko twarze będą nieco inne,ale będziesz bardzo żałowała,że \"wtedy\" wypuściłaś go z rąk...to moje rady,ale decyzję musisz podjąc sama.... a tak an marginesie,o ile mogą zapytac oczywiści,po ile macie lat?