Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa z tczewa*

jeśli pies pije niewyobrażlne ilości wody

Polecane posty

Gość mój pies
miał chore nery :(

Gość mrówkojady są passe
zrób mu badania bo może mieć cukrzycę

Gość MOZE MA KACA

coś z prostatą może mieć. jeśli byłaby to samiczka to wówczas podejrzewałabym ropomacicze. Skoro samiec, to prostata się kłania.. Tak jest najczęsciej - byłam kilka lat wolontariuszką w lecznicy i trochę się nauczyłam...

No może...Problem z trzymaniem moczu, anemia. Co robić? Jakie jeszcze objawy chorej prostaty? To picie przyszło nagle.

No to piesek będzie się bzykał i sikał jednocześnie :D:D:D Sory. nie mogłam sie powstrzymac :P

Gość tak to już jest
Mój pies ma to samo. Pije baaaardzo dużo, a co za tym idzie - dużo sika. Wet powiedział, że to normalne na starośc, bo nerki już nie pracują tak jak u młodego psa. Wpisz sobie w wyszukiwarkę - objawy starzenia się psów - zobaczysz że to normalne. Ale na wszelki wypadek nie zaszkodzi iść z nim jednak do lekarza, jeśli cię to tak bardzo niepokoi :)

problemy z prostatą i choroba psychiczna xdxdxdxdxdxd niem oge z tego xdxd albo "pić mu sie chce" xd zaczynam kochac kafeterie :D jest jeszcze opcja ze pije na zapas bo przewidzial nurze piaskową,albo mama mu kazała, albo oglądał reklame cisowianki

Gość dbaj o pieska
moja psinka jak zaczęła pić dużo wody to---odeszła :( miała mocznicę czy jakoś tak się ta choroba nazywa. Idź z pieskiem do dobrego weta, bo mysmy chodzili do łachów, co tylko kasę zdzierali i nic nie pomogli, bo to już było za późno jak objawy były. Taka kochana psina ':

Gość bububuaaa
moj pies ma to samo... i tez jeste bardzo stary i schorowany.. najbardziej prawdopodobne sa nerki

Gość RIP RIP RIP
pokój jego duszy

Gość tralalina
Ja też mam psa staruszę .Pije więcej niż przedtem,jst to wynikim tego że nerki nie pracują już zbyt dobrze.

Gość jestemjakajestem2009
DO WETERYNARZA WON!

Ja wczoraj byłam u weterynarza! O 23 odebrałam psa po kroplówce i USG. Tak, o 23! Narzady wewnętrzne ma w dobrym stanie, jutro krew do badania pobierze, może to coś wyjaśni