Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykladziewczyna

nie takie to proste.. HMM?

Polecane posty

Gość zwykladziewczyna

miesiac temu bylam na imprezie u mojej przyjaciolki, mam faceta od 4 miesiecy, (to juz nas drugi raz razem, poprzedni ja zakonczylam), na tej imprezie byl tez jego bardzo dobry kupmel... mam z nim zajebisty kontakt, rozmowy sa swietne, (moj facet to introwertyk, z ktorego trudno cokolwiek wyciagnac) podobne poczucie humoru itp... wszystko bylo w porzadku, tak jak powinno byc, do momentu kiedy z nim zostalam sam na sam pod koniec imprezy... chemia dośc mocno zadzialala, (i nie, nie przespalismy sie), ale bylo dosc goraco.... minal miesiac, ten wieczor ciagle mi sie rpzewija w glowie, moj facet, ani nikt inny o tym nie wie... co robic...??, co teraz? czy to rpzejdzie? co myslicie?

Gość zwykladziewczyna
zagmatwalam, wiem... gdyby polegalo to tlyko i wylacznie do ktorego mnie bardziej ciagnie, bez wahania skonczylabym obecny zwiazek... komplikuje sie o tyle, ze nie chce mojego obecnego skrzywdzic, po raz kolejny go zostawiajac, plus majac na uwadze fakt ze nalezymy do jednej, dosc scisle utrzymujacej kontakty paczce, plus to ze ten kumpel ma tez dziewczyne... wierz mi, ze to siedzi w mojej glowie caly czas i nie potrafie wymyslec jakiegos rozwiazania, na ktorym wszyscy by "wygrali"...