Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola majewska

kobieta powinna wybierać młodszego mężczyznę

Polecane posty

Gość ola majewska

bo jest więcej pożytku :-)

Gość pikiki
:-) zgadzam sie,młodszy,ale tylko na kochanka,a na meza rownolatek lub max 5 lat starszy :-)

Gość FF dore
Ja mam 31 lat a moja żona 44 więc coś chyba w tym jest :P

Gość kim ..
Miałam i młodszych i starszych ... Wszystko zależy od faceta ... Najważniejsze aby inteligentny był ... :)

Gość ola majewska
ooooo, FF :-)

Gość pikiki
FF dore--:-) zona starsza,a fuj,kochanka tak,ale zeby zone sobie starsza brac a by potem ja zdradzac :-)

Gość ola majewska
ale teraz jest taka moda młodszego można sobie jeszcze wychować wg własnych potrzeb :-)

Gość pikiki
Tylko,z epewnego dnia młodszy,nawet zaobrączkowany szybciej za młodsza sie ogladnie:-)

Gość FF dore
a Ty ola czemu taka zainteresowana tematem?

Gość pikiki
Ja tam wole miec kochanka młodszego:-)

Gość ola majewska
piki to chyba z pgr pochodzisz, kobiety po 30 tce są seksowne, zgrabne i eleganckie bizneswomen :-)

Gość ola majewska
bo sperma młodych mężczyzn ma lepszy smak

Gość ola majewska
bo znajoma wyszła za mąż--ona 38 lat a on 30 :-)

Gość pikiki
ola majewska--:-) kotecko,ja sma ajestem nieczego sobie,ale wiem,ze lepiej meic młodszego kochanka niz staęlgo partnera młodszego,bo nawet jak sie bedzie nie wiem jakim cudem to i tak młodszy pewnego dnia spojrzy na młodsza :-)

Gość Sailor 7
A Ty ile masz lat Ola? Bo jest wielu facetów którzy chcieliby mieć żonę od siebie starszą :P

Gość ola majewska
każdy facet na jakieś patrzy,nie przesadzaj , ja też patrzę nawet na starszych

Gość pikiki
ola majewska--słowo patrzy nie musi kojarzyc sie od rau tylko z patrzeniem :-)znasz mało zycie,aja jzu przezxyłam dosc sporo i wiem jak to jest.

Gość ola majewska
mam jeszcze czas bo dopiero 28 lat :-)

Gość lsdncvjkn-
Jeden taki młodszy ode mnie o 13 lat jest moim seksualnym, zaspakajaczem,a on ma zone o 2 lata młodszą ode mnie :-)

Gość coco musi umrzeć
i wieksza szansa na zdrade...hektolitry lez i poczucie benadziejnosc... ale zanim do tego dojdzie.... :D autorko...skoro zaczynasz taki temat to rozumiem ,ze sama nianczysz jakiegos mlodziaka???

Gość FF dore
pikiki ale czemu Ty przekładasz swoje osobiste doświadczenia na życie innych? Czemu wmawiasz jakieś rzeczy które nastąpią i są nieuchronne? Trochę więcej dystansu :P

Gość Młody Sportsman
To ja bym się nadał za kilka lat, bo teraz mam 20 :D I chętnie byłbym ze starszą od siebie dziewczyną, bo się z nimi najlepiej dogaduje :-)

Gość 1234567.........
rzecz gustu czy się lubi dany typ faceta czy nie no i wiekowo tak samo to widzę ale zgadzam się z pikiki zgadzam sie,młodszy,ale tylko na kochanka,a na meza rownolatek lub max 5 lat starszy pamiętaj cie że jak jest różnica np 10 lat czy więcej to młodszy facet i tak w końcu będzie szukał okazji teraz np facet 35 a kobieta 45 a za 10 lat.... facet 45 a kobieta 55 i jak wtedy wyglądają relacje ?

Gość ola majewska
jak blokadą w związku jest strach że będzie sie napalał na inne to lepiej wogóle sie nie wiązać są porządni mężczyzni na świecie tylko trzeba takiego znaleźć i sobie wychować a nie zakochiwać sie w brutalach,macho i łajdakach :-)

Gość MY MĘŻCZYŹNI SIĘ ZGADZAMY
Starsze kobiety powinny wybierać młodszego mężczyznę- gdy ten już sobie poużywa i potrenuje na starym próchnie, wtedy po skończeniu 30tki powinien się brać za najbardziej wartościowy towar- 16-17latki :classic_cool:

Gość coco musi umrzeć
piki ma swoja racje....samiec to tylko samiec ... 75% wykorzysta warta grzechu sytuacje. ona teraz ma np 28 a on 20. ona bedzie miala 38 a on 30... dla nikogo nie jest tajemnica ,ze faceci w tym wieku ogladaja sie za mlodszymi... a jesli nie daj boze przed swoja starsza pania nie miala za wiele kobiet to juz na pewno bedzie chcial posmakowac mlodego ciala :D

doktor Starowicz powiedział,że wskazany jest młodszy partner, bo chłopy, palą fajki, chlają gorzałę,żyją w stresie i prędzej strzelają w kalendarz

Gość pikiki
FF dore--pozyjesz,zobaczysz,chyba,ze twoaj zona bedzie na przekor sobie robiła wszystko aby ciebie utrzymac przy sobie ,a jak bedzie maiął dosc,a ty chcac byc jej wierny na czatach bedziesz wirtualny seks uprawiał albo po prostu nie bedziesz miał takich pragnien ,a moze ty jakis taki nieszczegolnie przystojny io bedziesz wolała zonke cały czas obbmacywac,nawet jak bedzie miałą 60 lat :-)

Gość taka jedna starszaaa
Młodszy TAK TAK TAK ale dopiero w dojrzałym wieku. Mam męża 12 lat młodszego, ale pobraliśmy się jak ja mialam 42 lata. Idealna różnica wieku i idealne dopasowanie. Nie wyobrazam siobie zycia z równolatkiem lub starszym... fuuuuu!!!

Gość coco musi umrzeć
jeszcze jedno: masz 28 lat a zachowujesz sie jak rozpieszczona panna. wychowac? wychowac ty sobie mozesz psa albo dziecko. w zwiazku liczy sie akceptacja i wyrozumialosc. obejrzyj sie za praca w cyrku