Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola majewska

kobieta powinna wybierać młodszego mężczyznę

Polecane posty

Gość lsdncvjkn-
taka jedna starszaaa-Ty sie tak nei ciesz :-) przeczytaj sobie moja wypowiedz :-)

Gość FF dore
pikiki prędzej moja żona odstawi mnie niż ja ją :P Na wygląd nie narzeka i tyle. Z koniem się kopać nie będę.

Gość małżonek tesciowej
jak ktoś zna niemiecki to niech poczyta o pikle jakie zgotował młodzik starszawej pani - 27 lat różnicy. W jednym był dobry: w długotrwałym i wspaniałym spółkowaniu. http://tnij.org/malzonek

Gość pikiki
FF dore nie chodzi o poozostawienie,ale o doprawianie rogow. Ona na wyglad nei narzeka,ale ty moze narzekasz na wyglad :-) A pzoa tym duzo osob zarzeka sie,z enigdy,ze nie oni,ale zycie weryfikuje postepowania.

Gość ola majewska
a w czym jest lepsza upaśnięta 20 latka z brzydkimi zębami albo wypłowiałymi włosami lub nieładną skórą od eleganckiej ładnej kobiety 30 lat,która jeszcze chodzi na fitness i ma piękną gładką skórę oraz np fajną brykę ? bezsens :-)

Gość FF dore
*miało być: "nie narzekam" :P Jako że wcześniejszy zarzut odnosił się do mnie :P

Gość ola majewska
pikiki --miałaś nieudane związki i nie tłumacz tego wiekiem może coś z twoim charakterem jest nie tak, może masz mały temperament seksualny a facet chciał poużywać, nie zwalaj wszystkiego na wiek

Gość Młody Sportsman
Ola, umów się ze mną za 10 lat! Będziemy w takiej samej sytuacji jak Ci Twoi znajomi którzy wzięli ślub :D

Gość pikiki
ola majewska-30 lat to jescze młodosc,ale powiedzmy juz tak po 50,nawet jak kobieta ekstra wyglada to juz latka neistety jej leca i ggdy tylko na tydz.zaprzestanie o siebie dbac to szybko bedzie widsac znaki upływajacego czasu. A miłosc,z latami przeobraz asie w przywiazanie,ludzie nei chca sie rozwodzic,ale jednak skacza w bok.Niektorzy tego nei robia,ale rzadko ktora osoba nei zdardza tylko dlatego,ze posiada takie zasady.Nie zdradzaja z bardzo wieliu wzgledow.

Gość coco musi umrzeć
fajna bryke? to zalosne... jak masz fajna bryke to duza szansa ze koles poleci na nia a nie na ciebie :D mozesz byc fajna laska... jest kilka atrakcyjnych 30tek... ale one tez kiedys beda mniej atrakcyjne :) czemu za przyklad podalas akurat brzydka 20tke? rozejrzyj sie ile jest swietnych mlodych i slicznych dziewczyn. zaloze sie ,ze gdyby koles mial wybierac miedzy atrakcyjna 20tka a 30tka wybralby pierwsza :D starosc nie radosc ,mlodosc nie wiecznosc :D zreszta 30letni faceci sa spoko,czemu takiego nie poszukasz?

Gość pikiki
ola majewska-zyje w jednym dosc udanym zwiazku,a ,ze zdradzam,no bo mam taki brzydki charakter i nie miałabym zamiaru swojego chłopa opuszczac,bo wygodnie mi sie przy nim zyje.

Gość pikiki
ola majewska-ja mam za duzy temperament seksualny :-) a nie z amały i dlategow iem jak to jest.

Gość Sono Antonio
Fakt, nie bardzo się interesuje tym co się dzieje u znajomych znajomych i u jeszcze dalszych osób, ale nawet do mnie dotarły dwa przykłady związków starszej kobiety z młodszym facetem. I to właśnie takich typu: dojrzała, zadbana kobieta i młody atrakcyjny facet. Chyba bierze się to stąd, że w ostatnich latach kobiety doszły bardzo mocno do głosu i to one mogą przebierać sobie wśród facetów - zarówno rówieśników i starszych, jak i znacznie młodszych.

Gość ola majewska
no ale zawsze młodsza o 20 lat zadbana będzie lepiej wyglądać od starszej o 20 lat zadbanej i co z tego? na imprezie 50 latek zatańczył z 25 latką a ma żone 53 lata która wygląda rewelacyjnie i co z tego ? ma żałować że wyszła za niego bo tańczy z młodszymi ? bezsens, dramatyzujesz i jesteś zgorzkniała oraz ciągle narzekasz Młody S. --za 4 lata chłopaczku moge sie tobą zainteresować :-)

Gość pikiki
ola majewska-kobieto,taniec,rozmowa,nawet niewinny flirt to co innegfo niz skoki w bok. A ta 53 lata ktora wyglada rewelacyjnei niech przestanie tylko na tydz.dbac o siebie(pisałam juz o tym)to szybko bedzie widac upływ czasu na jej twarzy,sylwetce.

Gość Zczajacz
Dla mnie kobieta która ma męża rówieśnika i młodszego kochanka podpada pod kategorię największych suk jakie są na świecie. Takie pewnie by chciały wprowadzenia poliandrii.

Gość ola majewska
tu jest wolność a nie islam i kobieta może mieć kochanka jakiego chce a jak ci sie nie podoba to zapisz sie do talibów którzy zajmują sie mordowaniem kobiet cudzołożnic

Gość Zczajacz
Jeśli ma męża któremu przysięgała to nie za bardzo. Mam nadzieję, że przyjdzie islam i zrobi z takim rozpuszczonymi kurewkami porządek.

Gość Rozpustnik z Marakeszu
Mam 29 lat, żonę rówieśniczkę i kochankę która ma 41 lat. Między mną a kochanką jest taka chemia, że rzucamy się na siebie gdy tylko jest okazja. Gdyby ona zostawiła swojego faceta to ja bym odszedł od żony.

Gość ola majewska
jestem 👄 :-)

Gość ola majewska
ale jestem zajęta innymi rzeczami jeszcze

Gość ola majewska
młodszy mężczyzna + starsza kobieta tak naprawdę biologicznie i fizycznie jest najlepszym wyjściem :-) seksualnie pasują do siebie najlepiej :-) i nie tylko oczywiście

To prawda. A całkiem niedawno w pewnych badaniach wykazano, że ze związków starszej kobiety z młodszym mężczyzną rodzą się mądrzejsze dzieci niż ze związku starszy - młodsza. Kobieta przy młodszym facecie też sama młodnieje i staje się jeszcze bardziej atrakcyjna, a młody facet jest dumny że taka kobieta jest jego kobietą i nie ustaje w swoich staraniach o nią :-)

Gość ola majewska
bardzo mi sie podoba ta teza ,nie lubię stereotypów, jakiś zacofanych tradycji gdzie kobieta musi mieć 20 lat i starego chłopa który ją utrzymuje a ona jest mu wdzięczna :-)

Gość ola majewska
nie umawiam się narazie z żadnymi bo pracuję :-) ale jak znajdę czas to poszukam jakiegoś swieżego nie popsutego chłopaka :-) musi mieć wysoką kulturę osobistą, to wymagam :-)