Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola majewska

kobieta powinna wybierać młodszego mężczyznę

Polecane posty

Gość o kurcze a ja mam
starszego o 2o lat i jest ok.Teoria Wam pada.

Gość o kurcze a ja mam
A ja mlodszego :) juz byl takowy i dziekuje postoje :)

Gość o kurcze a ja mam
Musztarda po pierwsze nie kazdemu tylko "na staniu zalezy" ,po drugie wolalabym ja zmieniac rzeczone pampersy ,niz by mial mi ktos to robic:P A po trzecie to ja za maz sie nie wybieram wiec luzz :D

Musztardo, kobiety o tym wiedza, ale sie na to godza "w imie wyzszych wartosci". Przepraszam, a dlaczego mowimy o duzych roznicach wieku - 7,10 i wiecej lat? Przeciez, jesli kobieta bedzie starsza o kilka tylko lat, moze wygladac mlodziej od partnera. Jesli zas on bedzie nieco starszy, tak znowpredko sprawnosci nie straci. Nie znam zadnego zwiazku z duza roznica wieku, ktory przetrwalby wiele lat.

Gość ten starszy o 20 lat
to jak spac ze starym albo jego kolega błeeeeeeeee taki dziad zajebany

Gość o kurcze a ja mam
15:10>>>>> nie chce mi sie nawet z Toba gadac .Zal.

Gość ola majewska
różnicy wiekowej w tych czasach nie widać , facet 28 lat,kobieta 36, mówię o świecie na poziomie a nie jacyś zapuszczeni ludzie nie dbający o siebie

Gość ola majewska
jeśli kobieta ma starego męża któremu nie staje to są takie zastrzyki że nie czuje się popędu płciowego wogóle ---wtedy na pewno nie będzie zdradzać :-)

Gość Piłkarz Chelsea
raz miałem konto na sympatii i sporo pisałem ze starszymi kobietami. dużo z nich było zainteresowanych młodszym facetem. i dobrze.

Gość amelia75
moj maz jest mlodszy o 9 lat...ja mam 34 on 25 i jest cudownie:) razem od 6 lat... nie ma przepisu na dobry zwiazek...to zalezy od charakterow od ich stylu zycia...itd...nie mozna mowic,ze mlodszy odejdzie od starszej, czy starszy zostanie opuszczony przez mlodsza.Jak ludzie sie kochaja, to przetrwaja:)a zycie jest krotkie!!!

Gość raflik
Powinna,sam nigdy nie mialem mlodszej,moze to blad bo nie jestem szczesliwy,ale czy tak na prawde wiek jest taki wazny?

Gość zielinska72
moj maz jest mlodszy o 11 lat...razem ponad 10 lat..jest najkochanszym mezczyzna na swiecie:) kazdemu zycze tak oddanego mezczyzny:)

Gość ola majewska
zielinska72---- jak urodziłaś sie w 72 to masz teraz 37 lat a mąż 26 jak jesteście ponad 10 lat razem to ty miałaś 27 a on 16 albo 15 :-)

Gość zielinska72
to nie jest data mojego urodzenia:)ja mam 42 a moj maz 31:)

musztarda ola majewska różnicy wiekowej w tych czasach nie widać , facet 28 lat,kobieta 36, mówię o świecie na poziomie a nie jacyś zapuszczeni ludzie nie dbający o siebie Ola, zgodzę się. Ale gwarantuję Ci, że jak kobieta będzie miała 50 lat, a ten sam facet 42, to różnica już będzie widoczna. I to bardzo. Popieram. Z tym ze ta roznica jest... na korzysc kobiety :)

energiczna 30 - a ja się nie zgadzam :P Jeśli zarówno kobieta jak i facet dbają o siebie, to tej różnicy nie widać i nadal są dla siebie atrakcyjni. Chyba że wyobrażasz sobie, że każda 50latka to bardzo zadbana i seksowna kobieta w stylu bussineswowam, a każdy facet po 40stce to zapuszczony, łysiejący pan z piwnym brzuszkiem, który ma przerośnięte mniemanie o sobie ;P

No kobieta spełniona zawodowo i nadal wymagająca od siebie wiele, wręcz powinna mieć młodszego faceta... Może nie z dużą różnicą wieku, ale jednak taki to od razu odmładza...xD

Gość lu-lu
hej laseczki. Mam 36 lat i 23 letniego chłopaka-kochanka. Rozwodzę sie od 3 lat i gdyby nie ten małolat pewnie bym ocipiała. Seks czułe słówka ogólnie bosko do tego momentu kiedy przyszła pora na rozstanie. Brakuje mi partnera do wspominania dawnych czasów, do pomocy w wychowywaniu dzieci,zawieszania kontaktów itp. Sama nie wiem co juz lepsze? mąż i bezpieczeństwo czy kochanek i seks dla przyjemnośći? może ktos pogada ze mną na te tematy?

Gość szurMarcheweczka
:)