Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania-s

loft - mieszkanie modne czy wygodne?

Polecane posty

Gość readysdf
ale to chyba tylko dla facetów? Kobietki chyba wolą bardziej słodkie klimaciki...

Gość liberal girl
nudne, wszystkie na to samo jedno kopyto. zimne, nieprzytulne. wiem, że to "modelowe" aranżacje, ale jak tam mieszkać? PS. Jak to jest ogrzewane?

a jak umyć po roku np. użytkowania te kamienie w kostkach z siatki? tym bardziej, ze to jest obok kuchni, gdzie osiada "tłusty" kurz chyba zakłądają, że w tej kuchni jedyne, co sie robi, to odgrzewa pizzę w mikrofali i nastawia wodę na herbatę

Gość hrum
ty, a gdzie tobie osiada "tłusty" kurz? z czego?

Gość zlew i woda
bo sa zajebiste wentylacje, wywoitrzniki, okapy..szanowna wszystko-wiedzaca ewo...///ja lubie loft-y..ale w tch mieszkaniach zabraklo mi ...hm....zabraklo mi chyba zachowania klimatu owego budynku....wycackane, wymuskane....zbyt piekne...moze nie piekne...dziewicze

np. na okapie, ścianie za kuchenką, podłodze tuż koło niej, szafkach w bezpośrednim otoczeniu

dla mnie genialne, zwłaszcza ten projekt z ostaniego linku, zaminiłabym swoje mieszkanie juz zaraz na coś takiego

Gość giertychowa
ewa: "ścianie za kuchenką" - elektryczną płytą masz na mysli, nie wiem, jaki tłusty kurz moze ci osiadac wokół kuchenki i na podłodze wokoł niej, chyba masz syf w domu i myślisz, że wszyscy mają

Gość alezzzzz ewka wymyslilas
bo...u ciebie w domu to sa inne sciany za kuchenkka inna podloga kolo kuchenki....hehehe

Gość nadoo
Ewa 33--Denerwujesz mnie ,że podczas pracy klikasz i się wymądrzasz,ze niby masz podzielna uwage :-)ale czesto zgadzam sie z Toba i w tym wypadku tez sie z Toba zgadzam.Te kuchnie sa dla osob ktore podgrzewaja w kuchence mikrofalowej cos na szybko.Bo nawet najjjjjjlepsze wywietrzniki nie zatrzymaja smrodu i roznych oparow .

Gość nadoo
Majac indukcyjna kuchenke mozna miec taki smrod podczas smzenia i osady z tłuszczu,ze hej.

nadoo, uważasz, że nie ma czegoś takiego, jak podzielna uwaga?

Gość betii 666
oooo ja pochodze z Żyrardowa :-)

Gość barciszewski
ja też! to w takim razie byłaś na biciu rekordu?