Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasialle

Jedna drzemka, od kiedy?

Polecane posty

Mój synek ma niespełna roczek a już od jakiegoś miesiąca śpi tylko raz dziennie ok.2 godzin. Czy nie myslicie że to za mało?

Gość o kurka wodna
a ile śpi w nocy ?

Gość fiku mikiiii
A moja corka ma niecale 3 miesiace i prawie wogole niecche spac w dzien.Wstajemy ok.9 i zasypia dopiero o 20-21.Niewiem co jej jest.Moze zrobi sobie z 2 drzemki ktore przez caly dzien trwaja moze 1 h.

moje dziecko przestawiło sie na jedną drzemkę ok. 14-15 mca. Do tego czasu spała 8 godz. w nocy i dwie drzemki po 1.5-2 godz w dzień. Teraz spi troszkę dluzej w nocy i w dzień raz ok. 2 godz. (czasami nawet 3). Ale nadal jest to do. 12 godz. na dobę

oczywiscie w nocy wybudza sie niemilion razy, zeby nie było ze śpioszka mam:)

Gość Nika 33
moja corka ma 6 miesiecy i spi w nocy ok 8 godzin z przerwa na 1 karmienie. Budzi sie ok 7.30, potem robi sibie drzemke ok 30 min ok 9, potem spanko ok 13 tak 1,5 - 2,5 godz, kolejna drzemeczka ok 18 tak z 40 min i spac idzie 22.30 - 23. dosc rozrzucone to spanko, a co by jej szkodzilo pospac do 9?

moja odkad skonczyla 4 miesiace zaczela spac od 12-13 godzin bez zadnej przerwy, za to w dzien to jest roznie , obecnie ma 10 miesiecy, wstaje o 6-7 rano, pozniej klade ja spac kolo 9-tej i spi jak ma humor od godziny do 1,5 pozniej z wielkim bolem idzie spac kolo 13tej i spi tez zaleznie od humoru godzine do max 3 (ale 3 to juz swieto narodowe :-P ) spac idzie o 18tej moj syn w jej wieku spal w dzien : od 9-10 i od 13-16 albo i dluzej! i dwie drzemki mial do ok 13-14 miesiaca, pozniej mial jedna az do 2,5 roku ale za to spal ok 3 godzin