Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

ILE MACIE PRZYJACIÓŁ?

Polecane posty

Ja mam 2 przyajciółki, które są dla mnie jak siostry:) Jedna w moim wieku urodzona po mnie 7 godzin:D Druga 2 lata młodsza:)

Gość 435
nie mam przyjaciół. dla mnie przyjaciel to ktoś na dobre i na złe. zawsze przy mnie. ktoś przy kim mogę powiedzieć wszystko. miałam kiedys przyjaciółke ale w chuja mnie zrobiła. od tego czasu: 0 przyjaciół i od cholery znajomych dalszych i bliższych. nie chciałabym być znów zraniona.

Gość ja też nie mam
przyjaciół, m,am tylko znajomych i koleżanki z pracy.

Gość esdtrvfhgd
1 ... Byla kiedys jeszcze jedna, ale zdradzila mnie :(

Moje przyjaźnie trwaja 10 lat z tą o 2 lata młodszą i 4 lata z tą w moim wieku:) Też miałam kiedys przyjaciółke od zerówki, calą podstawówke razem przeszłyśmy, ale niesttey nasze drogi sie rozeszły i teraz jesteśmy tylko koleżankami.

a mi się wydawało że mam przyjaciółkę ale właśnie wydawało mi się , więc chyba lepiej nie mieć przyjaciół

ja tam nie wiem zawiodła mnie jedna, ale to już powoli od dłuższego czasu sie zapowiadało że tak sie skończy, ale nie zraziłam się do posiadania przyajciół, ja sobie bez nich życia nie wyobrażam. A co byście zrbiły gdybyscie miały taka sytuacje ze wasz facet nie lubi jak spotykacie się ze swoją przyajciółką i oczekaiwał by od was zerwania z nią kontaktu, a jeżeli tego nie zrobicie to koniec związku? JA bym wybrała przyajciółke.