Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SDSDDD

CHCE MIEC DZIECKO A MOJ CHLOPAK NIE JEST JESZCZE GOTOWY

Polecane posty

Gość SDSDDD

mam 21lat moj chlopak 23lat,od jakiego czasu marzy mi sie dziecko moze to za wczesnie All wlaczyl mi sie instynkt macierzynski:( pilnuje dzieci mojej kolezanki i tak bardzo jej zazdroszcze...wiem,ze nie bedemiala predko dziecko o moj chlopak nawet nie mysli o tym..mieszkamy juz razem

Gość SDSDDD
2lata od 8miesiecy mieszkamy razem

Jak ja zamieszkałam z moim też nie chciał mieć jeszcze dzieci, choć mieszkaliśmy ze sobą już kilka lat. Szczerze z nim porozmawiałam i jak tylko jego koledzy zaczęli zostawać ojcami to nagle w nim rozbudził się instynkt ojcowski. Na wszystko przyjdzie czas. Staraliśmy się półtora roku zanim zaszłam w ciążę, i teraz już leci 3 miesiąc a niedługo nasza pierwsza rocznica ślubu. Jeśli Twój chłopak nie mówi o ślubie lub unika tego tematu to może on nie jest pewien tego, czy to Ty jesteś tą jedyną, nie obraź się, ale tak może być, ja też o tym myślałam jak mój nie chciał dziecka. A może po prostu boi się takiej odpowiedzialności? Nie wiem.. Mój na początku nie chciał a teraz strasznie przeżywa i bardzo się cieszy. Ciągle mi mówi, że jest bardzo szczęśliwy, że daję mu dzidziusia.