Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i jak tak dalej zyc

jestesmy 2 lata ze soba i jeszcze nigdy nie

Polecane posty

Gość i jak tak dalej zyc

uprawialismy seksu... z mojego powodu... jestem dziewica i wstydze sie. wstydze sie swojego ciala...nie jestem otyla ani nic... mam 165cm i waze 50,5kg ...nie wiem skad to sie bierze... zle mi z tym i chcialabym ale nie potrafie sie przelamac... on by chcial ale czeka... nie wiem jak on to wytrzymuje... moze kogos ma na boku?wspolczuje mu takiej dziewczyny...

Gość i jak tak dalej zyc
skomentuje to ktos? co mam robic...?

Do tego wszystkiego naduzywasz wielokropkow i ciezko czyta sie Twoj tekst. Naprawde, koszmar ;)

no i co z tego???? ja też czekałam 2 lata by pierwszt raz to zrobić i nie załuje kazdej chwili czekania

Gość i jak tak dalej zyc
ja tez nie zaluje ze czekam.ale ja bym juz chciala ale nie moge sie przelamac. to troche nielogiczne...

zalezy tez ile masz lat. ale jesli chodzi o przełamanie sie to jesli chcesz seksu i wiesz ze ten chłopak to ten jeden jedyny to po prostu zorganizujcie romantyczny wieczór kolacja wino i te sprawy potem sie przytulacie piesccie wszystko powoli a potem spróbujcie.. nie ma sie co wstydzic... choc szczerze mówiąc to tez tak miałam i bardzo wiel osób tak ma faceci takze. wiec nie masz sie co wstydzic :) głowa do góry :) zalóż ładna bieliznę nasmatuj się oliwką i będzie pięknę ciałko :) ew. jeśli baaaardzo sie boisz i wstydzisz zgascie swiatło zakryjcie sie kołdra i po kłopocie :) pierwszy raz jest zawsze najgorszy więc się nie załamuj :)

Gość złotkoooo
nawet sobie nie wyobrazasz jak ja się wstydziłam... a On to zrozumiał i nie patrzył na \"nią\" jak sroka w gnat i zrobiliśmy to:) wspaniała chwila:Pjeśli się kochacie to nie masz się czego wstydzić:)

Gość niedoswiadczonav
haha nawet nie wiedzialam, ze 1 raz nawet dla par jest taki stresujacy, tzn myslalam, ze to jakos samo przychodzi i, z eludzie sie nie wstydza. ja nie mam nikogo, mam 21 lat, ale wydaje mi sie, ze nigdy nie dam rady tego zrobic:D

Gość gergerge
Cóż, oboje jesteście cipami, nic więc dziwnego że do siebie nie pasujecie.