Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśśśśś

10 przypadkowych inf o niej/ o nim

Polecane posty

Gość zrozpaczona i jeszcze raz
1. ladnie wyglada z profilu 2. pali trawke 3. tyje i rosna mu cycki 4. rzadko myje zeby 5. ma tlusta cere 6. jest agresywny i nerwowy 7. ma fajny samochod 8. ma grubego fiutka 9. jest zaradny i zna sie na wielu rzeczach 10. uwielbia moja mame

Gość żółty kawałek dywanu
1.Ma swoje ulubione słówka które ciagle nieswiadomie juz powtarza:) 2.Lubi do wszystkiego dojsc sam, nie lubi kiedy mu sie tlumaczy 3.rzucil studia 4.ma brazowe oczy:):):) 5.caluje w ucho:) 6.lubi bigos 7.nie lubi kolorowych skarpetek:P 8.. nie wiem co ejszczeD:

Gość kochany Jarek
ma piekne brązowe oczy jest bardzo inteligentny ma opiekuncze ciepłe dłonie przy nim mozna odpocząc szkoda że dawno go nie widziłam

Gość żółty kawałek dywanu
8.. tez pali trawke 9. nie znosi kupowac butow 10. lubi kolor siwy:)

Gość Bridżet Mur
1. Miał ok. 15 partnerek seksualnych, ale tylko ze mną stworzył związek. 2. Ma przepiękne pośladki. 3. Nie jest zbyt duży tam, ale nadrabia doświadczeniem:) 4. Jest najprzystojniejszym facetem w okolicy. 5. Pije tylko Calsberga i Żubrówkę. 6. Beznadziejnie gotuje i co gorsza o tym nie wie. 7. Ma 4 kolczyki w ciele i tatoo na plecach. 8. Wiecznie nie ma kasy i wiecznie próbuje ją zdobyć. 9. Uwielbia romantyczne piosenki i codziennie wysyła mi do nich linki. 10. Pochodzi z patologicznej rodziny.

Gość Lady 24/7
1. jest wysoki 2. rośnie mu brzuszek 3. jest pracoowity 4. kocha mnie bardzo 5. ślicznie pachnie 6.ma owłosioną klate 7. cudownie sie usmiecha 8.daje mi kwiaty albo malutkie prezenciki bez okazji 9. ma 5 rodzeństwa 10. jest bardzo rodzinny

Gość
1.obsypuje mnie kwaiatami bez okazji 2.jest zajebiscie niecierpliwy 3.jest mistrzem w kuchni, uwielbia dla nas gotowac 4.zabiera mnie na spotkania ze swoimi kumplami 5.jest moim najlepszym przyjacielem 6.inaczej niz ja pojmuje definicje slowa 'porzadek' 7.fajnie dogaduje sie z nasza corka 8.ma jobla na punkcie zwierzat 9.jest swietny w lozku 10.kocha mnie bez opamietania Ale moge wymienic tyle samojego wad;)

Gość _grawitacja_
Uwielbiam 1. jak przytula się do mnie nad ranem myśląc, ze śpię :) 2. jego skupienie nad rożnymi czynnościami 3. jego wzrok na sobie 4. jego inteligencję, humor 5. to, ze zawsze mogę na niego liczyć, ze jest zawsze wtedy gdy go potrzebuje. 6. jego szyje, mogłam bym nią leżeć wtulona cały dzień 7. jego oczy, takie błękitne, przenikliwe :D 8.jego \"pusiate\" stopy i dłonie, takie delikatne i miękkie 9. jego dotyk na swoim ciele, 10. całego jego :)

Gość zielony kosmyk
1. ma duże dłonie 2. ma busz na klacie :) 3. świetnie całuje 4. nadal się uczy 5. obija się w pracy 6. jest bardzo romantyczny 7. zaczyna siwieć :) 8. lubi się ze mną droczyć 9. goli się pod pachami 10. ma zawsze posprzątane w samochodzie

1. Zjada za mnie pomaranczowe nimm2, bo wie,ze nie lubie:) 2. Ma cudowne ramiona i plecy,moglabym na nim lezec godzinami 3. Zna na pamiec wszystkie odcinki Spongeboba 4. Pozwala mi uzywac swojej maszynki do golenia jak mi sie ostrza skoncza:) 5. Kiedy jestem na niego wsciekla nie kloci sie ze mna tylko smieje sie ze mnie i caluje do upadlego a potem przeprasza:) 6. Jest draniem 7.Jest najlepszym i najukochanszym czlowiekiem pod sloncem 8.Ma dobre serce 9. Kocha sie ze mna zawsze i wszedzie (nawet na placu zabaw w przedszkolu :p) 10.Wie,ze jestem czarownica i maruda ale mimo tego jest ze mna......

1. Mój kochanek wcale nie jest piękny i charakter ma raczej trudny, ale kto mi umaluje niebo w ciemny fiolet popłudnia, jeśli pozwolę mu odejść i nie wrócić? :) 2. uparty do bólu 3. Jest bardzo stanowczy, cierpliwy, opanowany, racjonalny, inteligentny - ale przy tym wrażliwy 4. ma fajne poczucie humoru i potrafi zawsze rzucić ironiczny komentarz 5. podchodzi bardzo odpowiedzialnie do swoich obowiązków służbowych - i nie tylko ;) 6. traktuje mnie poważnie (nie wiem w sumie, co to wg niego znaczy, ale tak mówi;) ) 7. pozwala mi czasem zachowywać się jak małe, rozkapryszone dziecko i wręcz myślę, ze go to kręci ;) 8. skończył dawno temu szkołę muzyczną i podobno umie grać na pianie i gitarze, ale nigdy nic dla mnie nie zagrał 9. wie, że lecę na Radka Sikorskiego i go to świetnie bawi;) powiedział, ze chce być moim Sikorskim :) 10. ma na klacie i na brzuchu fajniego misia, cały jest fajny :)

Wiatm. I ja się dołączę :) 1. Mega zabawny :) 2. Często zachowuje się jak 5-letnie dziecko :) 3. Beka razem ze mną :) 4. Ranny ptaszek (przeciwnie niż ja) :) 5. Chrapie i rozwala sie strasznie na łóżku :) 6. Zawsze chce więcej :) 7. Uparty jak osioł :) 8. Jest alergikiem (biedactwo) :) 9. Nie słodzi herbaty (bleee) :) 10. Ma elfickie uszka :D

1.Jest teraz w pracy :) 2.Ma sliczne duze zielone oczy-ale nie wyłupiaste, takie w sam raz 3.Ma małe zakola i zawsze starannie je zaczesuje 4.Jak caluje to zawsze smiesznie wiruje jezykiem :) 5.Zazdrosnik 6.Sciaga skarpetki po calym dniu i daje mi je do wąchania 7.Czasem wacha tez moje stopy 8.Mowi mi ze jestem sliczna, wspaniała itp itd :) 9.Mowi ze napewno kocha mnie bardziej niz ja jego chociaz to nieprawda 10.Lubi sie czasami nad soba poużalac ale i tak jest kochany

Gość upupupupu
up

Gość daisy88
1.świetnie tańczy, po prostu bosko 2.nosi czapki z daszkiem i wygląda w nich świetnie 3. jest lojalny w stosunku do swoich kumpli i przewyższa ich inteligencją 4. jest zdystansowany 5.nie wie, że śni mi się po nocach 6.ma w sobie to" coś" - fakt niezaprzeczalny 7.ma dziewczynę od niedawna 8. nie wie, jak bardzo za nim szaleje 9.sądzi, że coś z nim nie tak jeśli chodzi o związki 10. jest mi przeznaczony... bynajmniej mam taką nadzieję ....i dlatego czekam

Gość katarinka malwinka
1. Jest moim jedynym 2. Kocha trzy rzeczy: siłownie, piwo i oczywiście mnie 3. Ma najwspanialsze ciało na świecie 4. Jest cudny w łóżku 5. Ma dużego 6. Jest osobą bardzo lubianą 7. Straszny zazdrośnik 8. Za rok bierzemy ślub 9. Ideał na męża i ojca moich dzieci 10. Posiada moje serduszko już na zawsze

1. Lubi przeboje disco polo :-p 2. Okłamuje mnie. 3. Ma 4-letnia córeczkę. 4. Jest samodzielny. 5. Zawsze ma czas dla swoich przyjaciół. 6. Nie znosi mojej przyjaciółki. 7. Ładnie się uśmiecha. 8. Lubi przebywac nad woda. 9. W komórce ma zdjęcia Pameli Anderson. 10. Kocha mamę.

Gość czopson
no może dodam coś o mojej ukochanej :D 1. ma przepiękne zielono-złoto-szare oczka 2. kocham jej humor i ironie, no i wynikające z nich czasem trochę podłe teksy :) 3. zmysłowo przygryza wargi jak ją łaskocze 4. wierzy w duchy ;) 5. uwielbiam jej czarujący uśmiech i dołeczki na policzkach 6. potrafi zrobić pyszny obiad z niczego 7. uwielbia bardzo pikantne potrawy i czekolade :) 8. jest mistrzynią zmysłowych masaży 9. mógłbym godzinami patrzyć na jej cudowne piersi i tyłeczek 10. kocham ją ponad wszystko :)

Gość lesbi
1.Ma świetne cycki 2.Jest lesbą 3.Lubi jak jej liżę muszelkę 4.Nienawidzi kafeterii 5.Potrafi mnie nieźle kręcić 6.Zgrabna jak cholera 7.Silna i niezależna 8.Potrafi być bardzo czuła 9.Pije duuuużo mleka 10.Chce mieć ze mną dziecko... Pozdrówki dla zakochanych!!!

Gość Ju...................
1. ładnie pachnie 2. zgolił sobie dla mnie włosy na jajkach 3. nie może mnie podnieść 4. lubi kupować sobie gadżety 5. lubi kupować mi sukienki 6. dziś go zobaczę 7. lubi jak mu gotuję 8. potrafi prasować 9. ma przystojnych kolegów 10. mam nadzieję, że nie wykryje mnie nigdy na kafe :classic_cool:🖐️

Gość ulalala lo lalal
1. Gra w Traviana :/ 2. Ma dużego p*nisa 3. Szybko dochodzi na pieska 4. Rano zapomina umyć zębów 5. Gdy kochamy się od tyłu i odrastają mu włosy na jajkach to kłuje mnie po d**pie i udach :) 6. Głaska się po swoim brzuchu 7. Nie libie jak wyciskam mu syfki :( 8. nie chce mieć drugiego dzidziusia 9.czasem nie ma siły i ochoty iść się wykąpać wieczorem 10. Czochra bobra

Gość MałaAnna18
1.Kocham jego wyraz twarzy i dołki,gdy się śmieje. 2.Ma bzika na punkcie samochodów. 3.Jest moim najlepszym przyjacielem. 4.Daje mi sens w życiu. 5.Kocha oliwki,tak samo jak ja 6.Jest opiekuńczy. 7.Czasem zamula bez powodu. 8.Jest moim wymarzonym menem ;) 9.Lubi się stroić. 10.Kocha mnie nad życie.

Gość wiec ON
1. nie wiem ile miał mniej więcej partnerek seksualnych ale raczej więcej 2. wytwarza we mnie wciąż apetyt na siebie 3. mysli jak ja 4. czasem tygodniami nie odzywa sie do mnie 5. ma wyzsze wyksztalcenie i skonczyl dobre studia 6. ciagle fantazjuje o mnie, o nas i pisze mi o tym ale miedzy nami do niczego nie doszlo 7. ma 190 cm wzrostu 8. ma telefon w innej sieci niz ja 9. nasze początki byly trudne 10. wciaz nie jest mój:(

Gość llolitaa
1. ma dziewczyne 2. nie kocha jej 3. sa ze soba tylko z przyzwyczajenia 4. oglada sie za innymi 5. gapi sie na mnie ale 6. nigdy nie zagada 7. probuje byc madrzejszy niz jest 8. ma samochod 9. mieszka niedaleko mnie 10. nigdy mnie nie podwioz i to mnie najbardziej boli:P

1 Ma najcudniejsze loczki po słońcem 2 Kiedy myśli składa usta w ciup 3 Ma świra na punkcie zespołu Extreme 4 Świetnie gra na gitarze 5 Kiedy je zawsze jest cały umorusany:) 6 Lubi kiedy kładę go do snu-przykrywam kołderką i całuję 7 Bardzo się boi,że ktoś mnie napadnie 8 Na siłę stara się pokazać,że jest twardzielem choć jest słodziutki 9 Ma świra na punkcie swojej kotki 10 Jest erotomanem i zboczkiem ;)

Gość czarne kowboje
1. mimo młodego wieku ma już sporo siwych włosów 2. bardzo kocha swoją mamę. bardzo ją szanuje 3. zazdrosny. bardzo, ale nie chorobliwie 4. ma jakąś lekką obsesję na punkcie łaskotania mnie 5. w pępku zbierają mu się farfocle z koszulki 6. pięknie pachnie 7. nie umie zginać najmniejszych palców u stóp 8. robi pyszną jajecznicę. w ogóle świetnie gotuje 9. uwielbiają go starsze panie, chociaż ma wygląd "łobuza" 10. ma duży brzuch- mięsień piwny; ale zgrabną pupę