Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sheherezada21

mam 21 lat i

Polecane posty

Gość Sheherezada21

czuję się staro. Zazdroszczę nastolatkom. gdybym mogła cofnąć czas inaczej wykorzystałabym te najpiękniejsze lata... Ktoś czuje się podobnie?

Gość
ja, tyle, ze mam 23😭

to ja chyba powinienem do muzeum się zgłosić. mam 33 lata...

Gość
generl, to co?:D:D:D

Gość
nie trzeba, dziekuje:P:P tak zalotnie to zabrzmialo po prostu:D:classic_cool:

Gość Sheherezada21
a najbardziej przygnębiające jest to ,że sporo moich koleżanek wyszło już za mąż. niektóre mają dzieci.. A ja nawet nie mam kogoś za kogo chciałabym wyjść... Tzn mam faceta ,ale nie wyobrażam sobie z nim przyszłości. Jeszcze trochę i zostanę starą panna :p

Chciałabyś wyjść za mąż w wieku 21 lat? :D I prać mu gacie? Gotować, sprzątać, zajmować się domem, płacić rachunki? Ja dziekuję :P:P:P:D:D Daj spokój Z takim myśleniem to w wieku 30 lat będziesz rozkładającym się trupkiem :P

jak 21 latka ma bachora to ja bym jej wspolczol a nie zazdroscil :P do 30 trzeba sie wyszalec a potem brac za smierdzace pieluchy,,,

Gość
lily ma racje, daj spokoj dziewczyno, ja to mam (tyle ze bez meza na szczescie) i z checia zamienilabym sie z toba chociaz na tydzien:D general, nie popsules, nie placz juz:P chcialabym miec 16 lat znow...:D

Gość rusałeczka wodniasta
ja mam 22 jedno dziecko i drugie w drodze.. mam nadzieje odbic sobie na starosc razem z nimi sie wyszalec:P

Gość Sheherezada21
Może nie wyjść na mąż ,ale przynajmniej mieć kogoś za kogo planowalabym wyjść..nawet matka mi mówi ,że ,, latka lecą". :/

Ja w tym roku skończę 27 lat :) Czuję się jakbym miała 20 :) Wyglądam na 22 :) Nie rozumiem dziewczyn w twoim wieku czujących się staro. Właśnie to są najlepsze lata twojego życia :) Nie masz żadnych zainteresowań ? Pasji ?

ja pierdole jak mozna tak wpadac :O miec 22 lata i 2 bachory :O krzyz na droge 🖐️

a ja mam 20 lat i to najlepszy czas jaki może być właśnie po 20 :D jak patrzę na te gówniary \"hot nastki\" to chce mi się wymiotować, w ogóle nie żałuję, że czas tak płynie najlepsze przede mną :D

Gość Sheherezada21
Z drugiej strony pewnie jak będę miala 30 lat będę zazdrościć 21 latkom

dziewczyno ty z choinki się urwałaś z tym że "latka lecą" :O to nie lata X wstecz co sie chajtało w wieku 16 lat i do 25 lat było już stadko dzieci :O

jak będziesz miała 30 lat to zaczniesz myśleć normalnie ;]

ja mam 20 lat i czasami tez czuje sie staro, ale na szczescie szybko to mija. nie mieszkam z rodzicami studiuje zaocznie, aktualnie poszukuje pracy, zajmuje sie domem i moze dlatego czasami czuje sie staro;p ale i tak twierdze że teraz są jedne z najleszych lat w moim zyciu, nie ma to jak wsiąść z narzeczonym w samochód wyskoczyć gdzieś na kilka dni, nikomu się nie tłumacząc. Nie ma to jak w weekend po zajęciach wyskoczyć na cole, kręgle, zakupy do kina, a na drugi dzień przysypiać na wykładach:-) małżeństwo, dzieci? a i owszem za jakieś 3 lata

Gość maja_88
tez mam 21 lat i czuje sie super nigdy w zyciu nie chciala bym miec z powrotem 16 czy 18 masakra..no i nie wyobrazam sobie ze moglabym w tym wieku wyjsc za maz i miec juz dzieci..podwojna masakra o mężu to zaczene myslec jak bede miala 27 hehe mi sie tam nie spieszy:P

byczek1:) wiesz jak twoi starzy wpadli stary sposcil sie na buty i skopal twoja matke po pizdzie:D w ogole to w calej twojej rodzinie tak sie rodza dzieci:D i zycze ci zeby po 30 juz nikt sie toba nie zainteresowal lovelasie hehe