Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gerronimo

Poznam kobietę z Warszawy lub okolic i wyliżę jej cipkę

Polecane posty

Czy jest tutaj kobieta, która ma ochotę przeżyć niezapomnianą przygodę? Jestem 28-letnim, kulturalnym, zadbanym facetem, z wyglądu szczupły brunet. Poznam panią z W-wy lub okolic w wieku 25-35 l., której po prostu wyliżę cipkę bez zobowiązań. Taka fantazja chodzi mi od pewnego czasu po głowie i chciałbym ją zrealizować. Nie oczekuję pełnego seksu, jedynie oralny z mojej strony. Oczywiście wcześniej proponuję zapoznawcze spotkanie i jeśli przypadniemy sobie do gustu, to może dojdzie do czegoś więcej... Chętne panie proszę o kontakt mailowy. Mój email po kliknięciu w mojego nicka.

Powiedzmy że nie będę się odnosił do chamskich komentarzy, które się tutaj pewnie pojawią i w ogóle do jakichkolwiek w tym temacie. Tak więc jeszcze raz proponuję kontakt mailowy. Myślę, że są kobiety chętne na przeżycie takiej przygody. Pozdrawiam.

Proponuję abyś zrobił to ze swoim chłopakiem, bo ja jestem w 100% hetero. Tak więc nie skorzystam.

w sumie to jesli zadna pani sie nie zgłasza to moze jednak skorzystam z ofert panów