Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Najsmutniejsza dziewczyna 26

Mam 26 lat, nie mam piersi, mam depresje z tego powodu, nie chce mi sie zyc.

Polecane posty

Mam 26 lat, od zawsze mialam problem zaakceptowania siebie jak plaskiej. Kiedys myslalam ze moze cos mi urosnie, dzis mam 26 lata i nie mam nic oprocz brodawek. Nosze grube push upy, bo wstydze sie pojawic zupelnie plaska na ulicy. Jest mi smutno, ze idzie lato, kobiety moga zalozyc ladne bluzki z dekoldem, ja nie moge, nie moge nawet ubrac topu. W lato bardzo niewygodnie z push upami ktore sa grube na 2 centymetry. Czlowiek sie w tym poci, biustonosz nasiaka potem. Mam depresje, ze nie mam biustu. Teraz juz wiem ze nigdy nie znajde chlopaka, bo nie mam piersi. Bardzo cierpie z tego powodu.

Gość Blankety
Juz nie przesadzaj. Ciesz sie ze masz rece i nogi.

Gość Misiunka_mimi
Nie zazdroszczę... Ale każdy ma jakiś kompleks ;) Ja np. mam duży biust i czasem wydaje mi się, że jest zbyt mało jędrny, ale mój facet go uwielbia :) Też znajdziesz faceta, dla którego będziesz liczyła się TY! A biust na pewno pokocha tak samo jak Ciebie :) Głowa do góry, wyjdź do ludzi i nie przejmuj się glupotami!

Gość krakersik
A co maja powiedzieć kobiety które na prawdę nie mają piersi? Mówię o Amazonkach. To dopiero tragedia a i tak są wdzięczne, że żyją bo wygrały z rakiem. Człowiekowi trudno jest docenić to co ma... Wierze, że cierpisz z powodu swoich kompleksów, jestem kobietą i sama mam ich wiele, ale w takich chwilach dobrze jest pomyśleć, że jednak nie jest wcale tak najgorzej i że są osoby które marzyłyby aby znaleźć się na naszym miejscu :)

tragedia życiowa. małe piersi. niektórzy mają raka i dwa miesiące życia przed sobą

Gość torri
Wspolczuje Ci bo biust ma ogormne znaczenie dla facetow. Coz mam ci napisac.. Zronb operacje plastyczna. To jedyne wyjscie

Ale na jestem prawie jak amazonka, bo jak mozna nazwac dziewczyne ktora zaledwie ma brodawki i nic poza tym?

Gość Muzykalna lalka
Dziewczyno wez nie pisz takich rzeczy. Ludzie nie maja nog, nie maja wlosow, a ty glupimi cyckami sie przjemujesz. Dalabys spokoj z takimi topikami. Idz lepiej do psychologa

Gość Linkomok
Wg mnie powinnas przestac sie przejmowac i po prostu nosic push upy do tego jakies stroje ktore ukryja brak biustu czyli falbany bufki itp

Piersi to nie wszystko co się może podobać facetom u kobiety ale jeśli spotkasz takiego który ocenia kobietę tylko po tym jakie ma piersi to uciekaj od niego od razu :P

Gość wiolette23
Leviaatan prawda jest taka ze kazdy facet patrzyna biust bo chce sie pochwalic przed kolegami. A jak bedzie mial dziewczyne deske to sie nie pochwali.

Gość marksov
Ja nie zwracam uwage na piersi zbyt wielkiej stoja na niskiej pozycji .. Tyłek jest zdecydowanie numerem 1 .. u kobiety .

Gość marksov
Ja nie zwracam uwage na piersi zbyt wielkiej , stoja na niskiej pozycji .. Tyłek jest zdecydowanie numerem 1 .. u kobiety . To jest to na co spogląda facet , a nie piersi .

Gość gffdgvxc
faktycznie cyckow nie masz, ale co gorsza, cos ci miedzy nogami wyroslo :classic_cool:

Gość marksov
A to dalatego, iż jestem krypto gejem :)

Gość zdrowy usmiech zdrowe zeby
Wg mnie cycki nie sa najistotniejsze. Przeciez mozesz nosic push upy zeby ukryc ten defekt a facet jak kocha to zaakceptuje to co masz.

dokladnie tylek jest wazniejszy , pomimo ze o piersiach wiecej sie mowi. a Ty autorko chyba naprawde masz szczesliwe zycie , bez problemow skoro juz takie rzeczy wymyslasz...

a jajca mam fajowe ?

Gość marksov
piersi nie mają znacznia .

Gość wszedzie kwiatkii
Nie wiem skad wam sie to wzielo ze tylek jest najwazniejszy. Znam wiele lasek ktore tylka praktycznie nie maja, a maja takie powodzenie ze glowa boli. Wg mnie tylek nie jest wazny.Liczy sie raczej twarz.

Gość cvvcx
"a facet jak kocha to zaakceptuje to co masz." ciekawe co ty bys powiedziala, gdyby okazalo sie, ze facet -ma malego kutasa -malo zarabia itd. a ty autorko idz na operacje 🖐️

Zdanie nieudacznikow mnie nie zadowala :(

Gość 24444
Autorko ja mam piersi male A i tez mam kompleksy ale mam wspanialego narzeczonego ktory kocha mnie taką jaka jestem zycze ci tego samego

Gość marksov
Nie wiem skad wam sie to wzielo ze tylek jest najwazniejszy. Znam wiele lasek ktore tylka praktycznie nie maja, a maja takie powodzenie ze glowa boli. Wg mnie tylek nie jest wazny.Liczy sie raczej twarz. oczywiscie , ale tyłek jest na 2 miejscu za twarzą .

Gość liposucition
NIe uwazam ze tylek jest wazny. Moje kolezanki maja marne tylko, zero zaokraglen a maja najprzystojniejszych facetow

Gość t43t43t
a co ja ku-rwa mam powiedzieć jestem osobą niesłyszącą od urodzenia, jąkam się, mówię nie wyrażnie, nigdy nie miałem jeszcze dziewczyn to nie znaczy że jestem gejem, mam 25 lat i dalej nieprzejmuję uważam że mam jeszcze czas mieć laskę a ty dziewczyno narzekać że masz małe cycki ty masz problem jacie pier-dole!!!!!!!!!!!!opanuj cię kobieto co mówisz do nas.

Gość cvvcx
kurwa, zaraz sie okaze, ze bez cyckowe i bez dupne dziewczyny maja najlepszych facetow :o po co takie bzdury piszecie?