Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aesfrthtyjkuhilio

Jest mi przy nim głupio bo ja mam kasę a on nie ma... co zrobić ?

Polecane posty

Gość aesfrthtyjkuhilio

Zaczęłam się spotkać z pewnym chłopakiem.. Nie chce się chwalić czy coś, ale mam kasę.. stać mnie na wiele rzeczy i nie muszę sobie niczego odmawiać, (moi rodzice dużo zarabiają a ja mam 19 lat ;) ) a on nie ma.. i nie o to chodzi, że mi to przeszkadza, ale widzę że np głupio mu jak rozmawialiśmy o wyjezdzie na weekend w góry, a on mówił, że musi najpierw jakoś wykombinować kasę.. mi też wsumie głupio było :O Jak mam to rozegrać ?

Głupia sutuacja..bo nawet jeżeli będziesz chciała jemu pomóc to z pewnoscią się nie zgodzi,zeby dziewczyna go sponsorowała;;/ nie mam pojecia co mozesz zrobic;/

Gość aesfrthtyjkuhilio
:O ale przeciez nie powiem mu ''ej sorry, ale nie bedziemy ze soba bo nie masz na tyle kasy zeby jechac z gory'' :( ehh

Jeżeli jestescie ze sobą juz bardzo blisko, to moze delikatnie jakos powiedz jemu,ze mozesz za to zaplacic, a on innym razem na innej wycieczce.

Problem w tym, że innym razem też go pewnie nie będzie stać, tak sądzę. Poza tym chłopak raczej nie pozwoli za siebie płacić. Trudna sprawa, chętnie posłucham, co inni doradzą.