Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuje bo to juz trwa i trwa

JESZCZE TROCHĘ I ZWARIUJĘ OD TEGO - PROBLEM INTYMNY!!!!!!!!PROSZĘ O RADY!!!!!!!!

Polecane posty

Witajcie, mam taki problem natury intymnej. Otóż od jakiegoś czasu, nie umiem okreslić jak dokładnie długo to trwa sądzę, że rok mam ciagle te same objawy. Okres jakieś jak zwykle 6,7 dni potem zaraz 7 dni czuję, że mam tam sucho, ale tak inaczej niż zwykle, jakbym była wyjałowiona, kolejnego dnia swędzenie i tak kilka dni, potem o zgrozo zawsze, ale to zawsze w tym samym miejscu na mniejszej wardze robi mi sie jakby bąbel, przynajmniej tak to wyczuwam dotykając palcami, ale jest to zawsze co do milimetra to samo miejsce:O pojawia sie to w ciagu dosłownie godziny i jak wstaję rano to już tego nie ma, zawsze mam nadzieję, że to koniec horroru, ale potem następuje ostatnie, czyli nieprzyjemny zapach:O nawet jak sie umyje to i tak brzydko pachnę po chwili:O Uprzedzam głupie teksty! Myję się;) (2 razy dziennie, wiecej nie bo ponoć źle też za często bo sie pozbywamy naszego "płaszcza ochronnego";) ) i to dokładnie, już dokładniej się nie da:O zawsze powtarza sie u mnie ten sam schemat i zawsze mam nadzieje,że za miesiac sie to nie zdarzy:O , co to może być? Nie wiem czemu tak nagle mi sie to zaczęlo:(:(:( Ma któraś z Was podobnie? Proszę o poważne odpowiedzi:(

Gość bebok
wypierdalaj do lekarza a nie obrzydzaj nam tu kolacji szmato wstrętna...won!!!!!!!!!!!!!!!!!

a kto Ci tu kazał wchodzić?:] jak było w temacie problem jest INTYMNY więc się można był spodziewać, że o kwiatkach i owocach pisać tu nie bedę;) no, ale jak ktoś durny to nie dość, że tu wejdzie choć nie chce to jeszcze bedzie wyzywał;) gratuluje 'inteligencji' :]

Gość bebok
ja tez ci tępa locho gratulacji inetlyyyygencji...kurwa jak ktos chce czytac o twoim syfie miedzy nogami to idzie na zdrowie albo antykoncepcje ....kumasz pustaku...wypierdalaj z ogólnej bo mi niedobrze jak czytam twoje wypociny....

Gość bebok ma racje
to nie gadanie na ogólny :O

to spier.dalaja stad:D:D:D

Gość ko ka
do lekarza ! :0

Gość ok ale mozna to napisac bez
brzydkich slow...:O prostaki

to przez to, że dawałam sobie wsadzać niemyte kindybały po analu :(

pracuję na dworcu, może to od tego?

ostatnio zaliczyłam ostry spust ojcowskiej śmietany na wary, od tamtej pory zaczął mi rosnąć dziwny grzyb na sromie

biorę z dupy do ust :classic_cool:

Gość grenadinnnne
lekarz wskazany, jesli cos takiego sie powtarza. uzywasz wkladek higienicznych? jakiejkolwiek chemii w ciagu dnia do odswiezania? jakies chusteczki do higieny intymnej, cos takiego? ja niedawno odkrylam, ze mam straszne uczulenie na zapachowe wkladki higieniczne. przerzucilam sie na zwykle i jest ok. moze masz tak samo?

moi klienci nie zawsze dbają o higienę intymną, może to przez to?:(

Gość grenadinnnne
no i mi też wyrosła pieczarka na sromie, nie martw się nie jesteś sama :(

Gość może to to
bierzesz tabletki anty? one zmieniają odczyn w pochwie i dlatego dobrze jest używac produktów z kwasem mlekowym. moja rada,podmywaj sie Lactacydem, dodatkowo kup sobie Lactacyd płyn ginekologiczny i jak sie zaczynaja te dolegliwosci to je stosuj, kup Lacibios Femina i bierz przez jakiś czas i jesli sie depilujesz,to przestan na jakis czas

Gość grenadinnnne
PS witaj koleżanko po fachu :classic_cool:

Gość może to to
i mam jeszcze pytanie:czy te dolegliwosci powtarzaja sie w ostatnich dniach cyklu?przed miesiaczką?

Gość może to to
ach,nei doczytałam,po okresie. uzywasz tamponów???

Gość może to to
sram se do ryja :classic_cool:

Gość koniecznie do ginekologa
Możesz być na coś uczulona.Raczej chyba Ci nie pomozemy.Zyczę powodzenia. Chamstwo won stąd!!!!!!!!

Gość może to to
ales błyskotliwy... teraz mysle,ze jak nieprzyjemny zapach,to mozliwe,ze masz jakas nawracajacą infekcję, do lekarza ino migiem

Gość koniecznie do ginekologa
masturbuję się krajalnicą :classic_cool:

tak... chwile mnie nie bylo i juz pełno podszywów:O co do pytań to wkładki odstawiłam, wszelkie zapachowe płyny tez, teraz mam specjelny do higeiny intymnej bezzapachowy, golic sie tez pzerstałam na zero, bo myslalam,ze moze brak wlosków ktore jakby nie bylo sa ochrona sparwia,ze mam te nawroty, ale nie:( to sie ciąagle powatrza:( tabsów nie biorę, wiec to nie od tego:(

Gość może to to
a tampony? bąbelek mógłby wskazywac na zapalenie mieszka włosowego,dlatego pytałam o golenie, ale nieprzyjemny zapach to juz chyba stan zapalny.no musisz skonsultowac sie z lekarzem,najlepiej,jak bedziesz miala te objawy,zeby na wlasne oczy zobaczył.takie"gulki"sa czesto wynikiem podrażnienia po goleniu,ale dziwne z tym zapachem.

używam podpasek, a co do swędzenia to to bym mogła znieść, ale zapach nie:O to krepujące w chwilach intymnych choć moj facet twierdzi, ze zaraz po myciu ok, ale ja czuje ze jednak nie do konca, no a godzine po myciu to juz masakra;(

Gość może to to
a masz oprócz tego jakies inne objawy?niepokojąca wydzielina? jak tak,to na bank stan zapalny.

no tylko ta suchość, potem swędzenie no i zapach i tyle:) z wydzeilina nic takiego dziwnego sie nie dzieje:P ale skurza mnie to bo mysle,ze juz ok, a tu znowu to samo:O ile mozna?:(

jejuuu.. dziewczyno! Gineklog nie gryzie... pojdziesz, dostaniesz leki i bedzie ok a nie bedziesz tu pisac te pierodoly.. sory, nie zebym cos do ciebie miala ale wkurza mnie ze narazasz swoje zdrowie zamaist isc do lekarza... wiesz ze nie wyleczone infekcje itp prowadza do chocbny bezplodnosci jak tak sobie jeszcze kilka lat pochodzisz z ta... nazwijmy tu choroba bo nie chce okreslac co ci jest. Do lekarza ale to juz!