Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutne oblicze samotnosci

I bez zadnych szans...

Polecane posty

Czy cichy, spokojny, niesmialy ale wrazliwy i uczciwy facet ma szanse u dziewczyn. Czemu tak trudno zauwazyc kogos takiego... samotnosc to smutek. :(

Gość Ju...................
To się daj zauważyć. A szanse ma każdy - ale nie każdy je wykorzystuje.

Gość Juz nie wiem jak zyc
ma szanse nie załamuj sie kazdy szuka kogos by moc pojsc ta sama droga

Dalczego smutek? Ja jestem sama i jestem szczęśliwa:P A szanse ma każdy. Zgadzam się z przedmówcą/czynią, Trzeba dać się zauważyć:P

To co mam zrobic jak dac sie zauwazyc, co to znaczy wlasciwie. Przeciez nie mieszkam na bezludnej wyspie fakt znajomych nie mam, ale jakos rozmawiam z ludzmi w pracy czy w szkole. Co ja robie zle? :(

Gość antoine
wez nie pierd.ol, tylko popracuj nad soba i swoim charakterem. nie musisz byc od razu przebojowy, ale wazne, zebys czyms zaskoczyl jakas dziewczyne i zalatwione!

Gość wielki szyderca
Pewnie jestes brzydki i cie zadna nie chce albo glupi i tez cie zadna nie chce albo nudny jak flaki z olejem i tez cie zadna nie chce. Jestes frajer i to jest prawda o tobie. Szas nie masz zadnych jestes skonczony mozesz juz isc sie powiesic. Zycze powodzenia :P

Porzekadlo - \"Siadz w kacie a znajda cie\" - jest w Twoim przypadku malo praktyczne ;) albowiem napisales o sobie, ze jestes niesmialy. Z niesmialosci da sie jakos wyrwac ale trzeba chciec. Nic samo sie nie dzieje jesli temu nie pomozesz. Sposobow jest kilka ale najwazniejszy to ten, zeby nie siedziec z dala od ludzi, zamkniety w swoich czterech scianach bo tam nikt nie przekona sie, ze ma do czynienia z \"wrazliwym i uczciwym czlowiekiem\". Malo tego, pozostanie na wieki nie zauwazony, i spocznie w swojej chwale...;)

Gość wielki szyderca
A ja mowie brzydki nudny glupi i oblesny :P

Gość wielki szyderca
Ty a moze na n-k uderzysz albo na czata skoczysz to takie modne ostatnio. Udaj jakiegos bogatego roochacza i przestaniesz byc samotny a jak ci sie nie uda to idz sie powies :P

Ale ja nie mam kumpli zeby isc gdzies sam do pubu poszedlem raz. Wypilem browara posluchalem muzy i poszedlem do domu bo niby co ja tam mialem dluzej robic. Samemu to sie nigdzie nie chodzi. Szyderca twoje teksty sa tak wyszukane ze jestem pod ich niesamowitym wrazeniem serio. Nie wiem tylko czemu masz nick "wielki" bo poziom twoich szyderstw jest raczej "maly".

A kto Ci kaze isc do pubu ? Wybierz inne miejsce. Moze sprobuj zapisac sie na jakis kurs, na nim zaprzyjaznic z kims z grupy i juz. To zadna filozofia w dzisiejszych czasachh poznac kogos sensownego. Nie nalezy sie tylko bac. Ludzie nie gryza. Odwagi ! Jakie masz zainteresowania ?

Kitrasz się po kątach, to i nikt cię nie zauważa. Ogarnij się lepiej i rób coś, bo na razie wykreowałeś się na ciapacza, który nawet znajomych nie ma. Nieśmiałość można zwalczyć, jak się tego chce. Zacznij od jakiś portali społecznościowych czy randkowych, albo od durnego gg - pozaczepiaj i jak cię nie spławią, to gadaj. I poszukaj sobie znajomych. Oreore dobrze gada. Znajdź w sobie jakąś pasję i udzielaj się w grupach o podobnych zainteresowaniach. Powstają nawet grupy szydełkowania, więc problemu nie powinieneś mieć. I z takimi ludźmi jest przynajmniej o czym pogadać...

Gość samotna brunetkaaa
A ja cie doskonale rozumiem, chociaz uwazaja ze jestem atrakcyjna dziewczyna, jestem samotna, jestem troszke niesmiala, nie tak latwo jest poznawac nowych ludzi kiedy jest sie niesmialym