Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorzy ludzie

homoseksualizm to choroba bez dwoch zdan

Polecane posty

Są dwa rodzaje homoseksualizmu - nabyty.... do wyleczenia :O :O :O - i wrodzony :O :O :O :O w sumie to ja nic do nich nie mam :O :O ale uważam że nie powinni brac ślubów i adoptowac dzieci :O :O :O ..... ślub czasami może byc im potrzebny po to jeśli by jedno z nich umarło to drugie odziedziczyło by po nim majątek :D :D :D :D

Gość Pieprzyć to czy
czy homoseksualizm jest nabyty, wrodzony, czy ugodzony... ... chodzi oto, że te faszystowskie cioty, chcą zamykać usta nieprawomyślnych przedstawicieli społeczeństwa, strasząc ich więzieniem albo karami finansowymi- to nie jest normalne, to jest świat Orwella :-O

Gość chorzy ludzie
dokladnie to mialam na mysli... Kiedys tez homoseksualizm byl, ale powiewalo mi to. Nie zagladalam nigdy nikomu do lozka. Oni sami sprawili, ze teraz nie lubie pedalow :O

Ależ tak, takie powszechne i znane słowo. Tolerancja. Czy słyszeliście, żeby ktokolwiek kiedykolwiek powiedział: "Nie jestem tolerancyjny/na"? Cóż, ja nie. Więc wciąż zastanawia mnie fakt, skąd to całe zamieszanie w sprawach homoseksualistów, ateistów, aborcji. Przecież wszyscy jesteśmy tolerancyjni, czyż nie? Nie pojmuję, nie potrafię tego zrozumieć. Tego całego podziału. Żyd do obozu koncentracyjnego, a jak! Czarny do buszu! Pedał do psychiatryka! Bo przecież TO jest choroba! A co jak zaraźliwa? Jesteś ateistą? O BOŻE! Satanista! Bawi mnie to, szczerze wręcz powoduje u mnie wybuchy śmiechu i nagłą głupawkę.W naszym kochanym narodzie NIE MOŻNA się wyróżniać, bo zaraz dostaje się odpowiednią nalepkę.Ilu z nas chodzi do kościoła tylko i wyłącznie na pokaz? Ilu ukrywa swoją orientację? Pytania retoryczne. Można wyliczać bez końca. Ale to jest bez większego sensu. Polska to stado moherowych beretów*. Zmiany są przyjmowane z ogólną dezaprobatą. Bo po co się rozwijać, kształcić? Lepiej tkwić w PRL'u do końca świata! Bo tak wygodnie i na rękę. Pozostaje mi już chyba tylko życzyć powodzenia. *Z pewnymi wyjątkami, bo znowu krzyczą, że generalizuję! A kiedy ja generalnie lubię generalizować.

Gość vbvnn
A ja nie rozumiem czemu w niektórych krajach dyktat lobby gejowskiego zabronił mówic mama i tata

Gość SJFNS
Misiu powyżej, ty w ogóle wiesz o czym piszemy? Czy tez już przyjąłeś automatycznie postawę, że mowa o homoseksualizmie w negatywnym kontekście to trzeba dyskutantów zbrukać od chorych, nietolerancyjnych i zacofanych homofobów?

Gość vbvnn
jeśli to do mnie było to nie widze u siebie żadnego bluzgania tylko pytanie :-)

Przepraszam, możesz jaśniej, najlepiej drukowanymi literami. Pisze tylko jak jest.

Gość zgadzam sie z tym
"W naszym kochanym narodzie NIE MOŻNA się wyróżniać, bo zaraz dostaje się odpowiednią nalepkę" jak ktos wypowie sie negatywnie na temat gejow to od razu jest zacofanym homofobem... :O

Gość SJFNS
Chodzi o zwykłą wolność słowa- a nie ocenę moralną, religijną czy medyczną, popędu do przedstawiciela tej samej płci.

Gość a ja nie jestem tolerancyjna
Nie lubie homoseksualistow, nie lubie Zydow. Nikogo nie krzywdze tym, ze ich nie lubie. Nie umiem sie zmusic do sympatii...

Gość klaska
sam jestes chory osle

a ja nie nawidze zapachow z Hinduskiej kuchni!!!! koles...znajdz dla mnie jakies slowo....to jaki jestem fob???

Gość vbvnn
ja toleruje gejów , nie gonie ich z siekierą , nie krezycze za nimi na ulicy uważam że maja prawo byc takimi jacy są. ale uwazam ze to choroba i brzydzę się ich zachowaniami. czy ktos mi kurwa zabroni w tym kraju wyrażac swoje poglady?

Gość chorzy ludzie
vbvnn---> No wszystko na to wskazuje, ze tak - zabronia... :O

Gość vbvnn
światowa histeria dotycząca poprawności politycznej i "ochrony" praw gejów czasem siega absurdu :-) a przykład widzielismy podczas wyborów miss w USA gdzie bardzo tolerancyjny gej zrównał z błotem kobiete za jej poglądy podczas gdy ona wypowiadała się bardzo kulturalnie

to nie jest choroba , przecież wysocy komisarze UE tak uznały. i slusznie! wszak po to chlopacy mają ten dar od Natury - odbyt by mieli sie w co wkluwać.