Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potraktujcie mnie powaznie

test pozytywny 4 dni po owulacji - z czego to moze wynikac?

Polecane posty

hej... co moze zafałszowac wynik? jestem 4 dni po owulacji. dla picu zrobilam test... i nie wyszlo dla picu bo pojawila sie druga bardzo blada kreska... nie biore pod uwage ciazy bo to by bylo za wczesnie... ale dziwna sprawa.. miala tak ktoras?

Gość piii
Ja rowniez tak uwazam.. :) Moze owulacja byla wczesniej.. Powtorz test, ale rowniez uwazam ze mozemy Ci GRATULOWAC :D

no chyba nie ciaza bo to za wczesnie. grubo za wczesnie... a owulacja byla potwierdzona na monitoringu. eh...

na necie znalazlam ze o lekow z hcg moze byc pozytywny ale ja nic nie zazywaalam. innych informacji o takiej anomalii nie znalazlam.

szczerze to nie bede powtarzac bo nie wierze ze teraz moze wyjsc wiarygodny wynik.. przeciez jeszcze by sie zagniezdzenie/implantacja nie zrobila...

Gość piii
Hmm.. no to jesli potwierdzona owulacja to juz nic nie rozumiem.. Ja robilam test po tyg od momentu kiedy sie kochalismy i nic nie wyszlo.. Po 2 tyg juz byla 2 kreseczka..

Gość pomóżcie prosze Was
ja dostałam chyba dzisiaj okres ale nie wiem do konca czy to on. jestem 9 dni po owulce a 6 dni przed terminem okresu... dodam ze staramy sie o dzidzie i nie wiem co sie stało.. mam zawsze regularne cykle... tez myślałam ze to implantacja ale wtedy chyba powinny byc małe plamienia..

coś z tymi testami jest chyba nie tego. 4 dni po i to z nieporannego moczu. czy moge miec w organizmie hcg? i dlatego wykazalo pozytywnie? teraz test wysechl i jest ewidentna druga krecha. czy moj organizm moze fiksowac? dodam ze zaraz po owulacji zaczely mnie bolec jajniki (zreszta juz dzien przed tez) a teraz jeszcze macica i cale podbrzusze... eh..

Gość wypowie sie ktos jeszcze
??

Gość hurul
może być torbiel

Gość tu jst odp
Pozytywny wynik testu pomimo, że kobieta nie jest w ciąży jest możliwy w niektórych przypadkach: choroby nerek, okresu menopauzalnego lub około menopauzalnego, przyjmowania leków depresyjnych, nadczynności tarczycy, usunięciu operacyjnym jajnika.

Gość a moze jestes juz od
miesiaca w ciazy a zamiast okresu mialas duze plamienie - co sie czesto zdarza

mi tez kiedyś wyszedł test pozytywny a potem zrobiłam nastepny i był juz negatywny...a potme przyszedł okres...więc też nie wiedzialam co jest z tym pierwszym testem...ale myslę, że Twój test coś jest niebardzo , pomyłki się zdarzają

potraktujcie mnie poważnie - nie mam pojęcia dlaczego tak wcześnie wyszedł pozytywny, myśle że teraz powinnaś odczekać i powtórzyć test i wszystko się wyjaśni, u mnie natomiast spóźnia mi się okres, test robiłam w 27 i 29 dc testy wyszły negatywnie patrząc na nie po 5 mintach, więc byłam przekonana że nie jestem w ciąży , ale na obu testach kiedy chciałam je wyrzucić zobaczyłam po dwie kreski , słabo widoczne , ale są i znowu mam nadzieje..... czy myślicie że może okazac się że jestem jednak w ciąży , dzis jest 31 dc i okresu nadal nie ma.

Gość z tymi testami jest tak
jezeli po dluzszym czasie zobaczylas druga kreske to: - jestes w ciazy jezeli ta kreska jest chociaz troche zabarwiona na rozowo - znaczy ze masz w moczu troche hcg - nie jestes w ciazy jezeli jest to szary cien cienia, wglebienie gdzie w czasie ciazy tworzy sie rozowa kreska

dzis rano zrobilam drugi test innej firmy - znowu druga kreska w ciazy od miesiaca nie jestem bo jestem pod stala opieka lekarza ginekologa. 4 dni przed testowaniem mialam owulacje wiec ciazy jeszcze nie bylo... chyba ze to nie byl pecherzyk tylko juz cialko zolte czy jak to sie fachowo nazywa.....

Gość Torbiel jajnika
Czasami pozytywny test moze tez wyjc przy torbieli jajnika. Znam to z autopsji...