Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyrtec

Rzucony przez kobiete

Polecane posty

Gość Zyrtec

A wiec... Po 1,5 roku zwiazku ktory opierał sie na wspaniałej miłosci i zaufaniu został on zerwany przez kobiete z nieznanych powodów mimo tego ze wszystko układało sie bardzo dobrze były wspolne plany na przyszłosc itd... Myślałem iż jeszcze nie wszystko jest stracone ale po tygodniu obok mego bloku przechodziła ona za ręke z kimś innym... Nawet nie wiem skad ta osoba sie wyłoniła jezeli sami spedzalismy praktycznie kazda chwile jak nie codziennie praktycznie... Zwiazała sie z człowiekiem ktory traktuje ją przedmiotowo... Gdziekolwiek sie nie ruszy to mówi "A czy pozwoliłem Ci ?" gdy idzie do znajomej to musi wiedziec kto tam bedzie i do ktorej... Na imprezach ktokolwiek sie do niej przyczepi to odrazu na boczek i wpier... Nie pomagały żadne rozmowy a usłyszałem tylko ze jestem nienormalnym dzieckiem ze powinienem to jak jest przyjac do wiadomosci i zyc dalej a mówienie jej czegokolwek na temat naszego zwiazku konczyło sie urwaniem rozmowy albo że ciągle jedno i to samo mówie... Nie powiem zdarzały mi sie przez ostatni czas mieć humorki jak kobieta podczas okresu ale okazało sie iż jestem chory a na tą wiadomosc odebrała tak iż usłyszałem od niej że jestem Hipohondrykiem . A ostatnie zdanie jakie od niej usłyszałem to "Spierdalaj" gdy zadzwoniła do mnie raz w nocy bo chciała odzyskac jakies okulary a ja już spałem gdy rano oddzwoniłem i powiedziałem ze nie jestem jakaś osobą ktora wyskakuje w nocy gdy ona tego chce usłyszałem własnie to słowo... Prosze o jakieś sensowne wypowiedzi na ten temat.

Gość długi romana
jesteś farciarzem i szczęściarzem :) , już jesteś wolny i to powinien być powód do zadowolenia , błyskawicznie pędź do sklepu i kup cztery browary , luzu i wolności życzę :)

Gość Zyrtec
Najśmieszniejsze jest słyszec przez tyle czasu ze jestes sie kochanym nad zycie a nagle z dnia na dzien dostać obuchem po głowie . Jak tu mieć zaufanie ?

Widocznie było coś (lub może nawet ktoś, kobiety to przebiegłe bestie) o czym nie wiedziałeś. ;)

Gość tytytyt
No dokładnie stary, coś (kogoś) przeoczyłeś.

Gość długi romana
życz jej szczęścia na nowej drodze życia :)

Gość Zyrtec
Tylko jak tu coś przegapic jeżeli jest sie ciągle u jej boku... Pozatym jak mozna mieć zaufanie do kogoś robiąc z tej drugiej osoby niewolnika i ciągle ją śledzić czy stawiać jej ograniczenia