Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

możecie mnie zwyzywać, ale musiałam założyć temat

Polecane posty

nie potrafie udawać że nie widze. Kablu użyj mocy i spraw żeby tej pomaraczy się coś stało, żeby się skompromitowała przed znajomymi.. proszę....:(.....

dzięki pinokio. sory że tak mówie ale jest krócej:) glen b to niepoważny człowiek, degenerat :-o

magnolia2....nie moge :O nie stoje po ciemnej stronie, stoje po tej drugiej :)... widzisz to nie tak ze ignoruje wszystkie pomarancze .....niektore z nich tez sa stale i dlugo pisze z nimi ;)...ale jesli ktos na jednym temacie zmienia nick 23 razy to poprostu nie wiem z kim rozmawiam i dlatego staram sie nie zauwazac

Kablu, miałam Ci kiedyś zwrócić uwage, bo rozmawiałeś z idiotyczna pomarańczą, że niby mam orgazm jak kogoś widze:-o to nie było fair

jestem dumny, ale nie wszystkie utwory na płycie mi się podobają i za używanie słów niecezuralnych dostali po dwa pstryczki w ucho

czasem lubie sie podraznic z kims kto zszedl z drzewa wczoraj a dzis stawia pierwsze kroki :).....ale to nie czesto sie zdarza :) ...ot taka mala rozrywka :)

bmblondyn no nie mów że ty nie przeklinasz..:-o pinokio a jak myślisz??:-o to chyba oczywiste że nie..:-o

Kabel a Ty wogóle nie przeklinasz??? nie chce mi się wierzyć.. MÓDLCIE SIĘ ŻEBY MOJA SIOSTRA NIE PRZYSZŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!

blad Magnolia2 ;) trzeba bylo napisac ze dostajesz nawet trzy ....czasem podwojne ..... na glupie posty trzeba trzeba w podobny sposob odpowiadac :)

04.10- 08.10- Rehael- /Chór Mocy/- Rządzi sferą zdrowia oraz długowiecznością. Leczy wszystkie choroby. Sprawia, że dzieci szanują swoich rodziców. Odmawiaj psalm 77. To dla ciebie anioł i diabel w jednym.

Gość IDZ GÓWNIARO SPAĆ
PRZESTAŃ PODRYWAĆ ,WZOROWEGO MĘŻA I OJCA WSTYD SMARKULO!!!!!

bmblondyn nie boisz się być w ciemności?? przecież w tych kartach siedzą diabły.. ja bym ich nie mogła w domu trzymać..

tzn Anioł Opiekuńczy, dla diabła i anioła, opiekuje się toba abyś duży urósł.

Gość Magnolia jesteś żałosna