Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

10 przypadkowych prawd o byłych

Polecane posty

1 nizszy ode mnie jakies 6cm nie duzo ale mialam zakaz noszenia szpilek!!!! 2mial takie jakies male rece i stopy....... 3palil duzo trawy 4jak zaczynal pic nie konczyl do momentu az nie zobaczyl dna... nie wazne zeczasem zobaczyl je dopiero pod stolem... 5jak kupil auto na nic go juz nie bylo stac tylko na raty, ubezpieczenie itp... 6swietnie gotowal 7 jak juz o gotowaniu wspomnialam to brzuszek mu TROSZKE urosl... 8 strasznie sie podlizywal mojej siostrze... potrornie laknal jej akceptacji... 9nie mial wlasnego zdania 10jak go zostawialam najpierw w kuchni ostrzyl noz a jak nie zareagowalam przypiegl i powiedzial ze sie zabije....

To ja powiem kilka prawd o typowej bylej lasce: 1 klamie 2 zrzedzi 3 falszywa dziwka 4 goni za kasa faceta 5 ma frustracje 6 potrzebuje psychologa I BEDZIE TEGO :P

1.czasem przylapalam go na niezmienianiu gaci:D - fuj` 2. koledzy byli dla niego swieci smiac mi sie chcialo jak mieli go w dupie 3. dobrze robil minetke:P 4. mial cellulit na brzuchu 5. klamal 6. zdradzal mnie 7. nigdy nie przeczytal zadnej ksiazki 8. przy kolegach lubil wyciagac nasze pikantne szczegoly z lozka o co robilam mu awantury 9. przejechal swojego wlasnego psa 10. nosil kilo zelu na wlosach ;] ;p

Gość Justynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziś zerwałam z poważny związek. Kiedy przeczytałam wasze posty nie mam ochoty wiązać się z nikim. Obrzydziłyście mi mężczyzn ;(((((

Gość Beyonddddd
1. obcinal sobie nozem skore z piet a pozniej ja zul 2. zabil mojego szczeniaczka lopata 3.uderzyl mnie jak bylam w ciazy 4. rotrzaskal moj telefon mlotkiem, bo nie odebralam jak bylam w pracy 5. powiedzial- jak bylam w ciazy- obys zdechla Ty i ten bachor, nawet na was pogrzeb nie przyjde 6. probowal mnie zabic 7.tak walnal mnie w szczeke, ze to dzis mam zcasami cos na zasadzie kontuzji 8.wkroplil mi potajemnie do szklanki ' hiszpanska muche' jak karmilam piersia. A pozniej sie przyznal i dziwil sie, ze nie podzialalo. Dodam, ze nie bylismy razem, odwiedzal dziecko 9. Chwealil sie wszytkim, ze przelecial moja mame 10. Raz powiedzial, jestes pojebana i vice versa I najwazniejsze 11 Jestem 8 lat po rozwodzie, szczesliwie zamezna po raz 2 :)) I dzieli mnie z bylym 8.000 km :))

Gość tez nie ujawnie czarnego nicku
1. cytuje- na wszystko miał wyjebane, nic go nie obchodziło.. 2. zył z dnia na dzien, brak konkretnego celu 3. ciagle kazal sobie sprawdzac nos czy (cytuje) nie ma glutów. 4. był uzaleznony od gier komputerowych dla dzieci typu mario..:D 5. gdy nie mial jak wybrnac z klopotliwego pytania, stwierdzenia gadał jak potłuczony. 6. nie potrafill przepraszac 7. zawsze miał racje nawet gdy jej nie mial. 8. chcac mnie wkurzyc gadal o innych dziewczynach ze sa takie super ladne i zgrabne 9. nie mialam spokoju kiedy nie drapalam go po plecach (codziennie musialm to robic..) 10. chciał byc panem i wladca. no i jeszcze pare rzeczy by sie znalazło:)

Gość kałałałała
podbijam bo sie fajno czytav :D

Gość wiecejjjjjjjjj

Gość zeeebeeeeeeeeedeeeeeee
Jak czytam to co piszecie, to szkoda mi Was dziewczyny. Jak mogłyście z takimi typkami być? To za dobrze o Was nie świadczy.

Gość ja ja ja ja
- nie mył zębów :o chyba że go zmusiłam bo już nie mogłam znieść tej woni wydobywającej się z jego paszczy - mimo 27 lat nie ma stałej pracy a żyje z tego co wykombinuje(dorobił się dobrej klasy mercedesa) - brał koksy, pewnie bierze nadal - oszukiwał mnie - miałam z nim najlepszy seks w całym moim życiu - nosił czarne skarpetki (nienawidzę tego) - był najbardziej leniwym człowiekiem jakiego było mi dane spotkać - nie podobał mi się jego stosunek do swojej mamy ( de facto mojej niedoszłej teściowej , bo były takie plany :O) - potrafił zrobić coś , że od razu przebaczałam mu wszystkie winy i miałam ochotę go tylko tulić i głaskać - najmądrzejszą i najlepszą rzeczą jaką w życiu zrobił było to , że mnie zostawił , bo wiążąc się z nim na stałę zjebałabym sobie życie :)

Gość bombowo anonimowo
A. 1)pocił sie 2) podczas seksu jego pot skapywał mi do oczu 3)po jego wizycie mialam oprozniona lodowke 4)ciagle pozyczal pieniadze...no i oczywiscie nie oddawal 5)nigdy nie doprowadzil mnie do orgazmu J. 1) bogaty i tępy 2)pies na baby 3)chwalil sie ze mial duzo kobiet, nawet duzo starszychod siebie, no i jak wyladowalismy w lozku, patrzyl namnie z wyrazem twarzy "do czego to sluzy"? xD 4)mial malego ;/ 5)owlosiony to tyle :D

Gość uuuuppppp
podbijam, super teksty

Gość moje byle byle co
1. Byl glupi 2. Zawsze pijany 3. Nalogowy klamca 4. Nie lubil sie myc 5. Wiecznie padal ofiara katastrof komunikacyjnych akurat zawsze gdy mielismy sie spotkac :) 6. Ciagle gadal o swojej bylej 7. Bil swojego psa 8. Britney Spears to jego ideal kobiety... 9.Pozwalal mamie wpieprzac sie do naszego zwiazku 10. Kochal mnie ...a ja jego

Gość wilki porwały mą duszę
nie wiem w zasadzie, czy to już były, czy jeszcze nie, nie mogę się zdecydować....moze mi pomozecie dokonać wyboru..przedstawie jego 5 plusów i 5 minusów. Plusy: niesamowicie przystojny piekne rysy twarzy świetny w seksie potrafi byc jak rycerz-romantyczny, czuły i szalony z miłości zmajstrowal mi sliczną dzidzię Minusy łatwo wpada w gniew lubi sobie wypic jest leniwy msćiwy strasznie zaudany i dumny

Gość wilki porwały mą duszę
kiedys walnał chomikiem o sciane bo go ugryzl..... zdradzil mnie z moja przyjaciolka chcial sie powiesic przeze mnie byl ze mna przy porodzie uratowal mi zycie gdy sie topilam byl na misji w Kosowie nauczyl mnie gotowac rzucil dla mnie prace jak sie kłocimy wyłącza telefon i nie odbiera potrafi zniknac na pare dni po klotni zawsze chce seksu....

1. meeeega inteligentny 2. na jego widok niektórzy się żegnali, mimo ze byl przystojny i wygladal normalnie, bez ekstrawagancji w ubiorze czy cos. 3. mowil, ze podpisal pakt z szatanem (mial swiadkow!!) 4. pil, palil i cpal 5. przede mna mial same starsze laski 6. byl zajebistym kochankiem 7. byl artysta 8. potrafil byc slodki i romantyczny 9. wszystkie laski na niego lecialy 10. mial problemy psychiczne i popelnil samobjstwo :/

Gość to teraz ja cos opwiem
1.Był romantyczny , czuły , troskliwy 2.Stwarzał problemy z niczego 3.Kochałam go a może nadal kocham 4 Niedecydowany 5 Miał piękną pupę 6 Był wspaniałym kochankiem 7 Nie znał sie na komputerach 8 Miał coś w sobie co przyciągało kobiety 9 Mysłalam , ze mnie kocha 10 Miał małego penisa :))

Gość Vink
To i ja cos dodam: 1wszy: 1. Byl troche podobny do zaby, ale i tak Go kochalam;) 2. Mial fiola na punkcie motorow 3. Jest pielegniarzem 4. Zostawil mnie dla innej 5. Ale los sie zemscil bo Ona puscila Go w rogi z jego przyjacielem 6. Od tamtej pory zmienia laski jak rekawiczki 7. Od 5ciu lat dzwoni czasami mowiac jak teskni za mnia i jak zaluje, ze mnie zostawil 8.Golil sobie jajka 9. Na naszym ostatnim spotkaniu probowal zaciagnac mnie do lozka (niestety, brak sukcesu;) 10. Nie moze pogodzic sie z faktem, ze w moim zyciu jest ktos inny 2gi: 1. Zajebiscie arogancki 2. Myslal, ze jak studiuje dziennie to pozjadal wszystkie rozumy 3.Na kazdym kroku probowal mi udowodnic, ze jestem glupsza od Niego (pomimo tego, ze tez studiowalam dziennie;) 4. W sumie seks mialam z Nim zajebisty 5. Depilowal sobie brwi 6. Zawsze udawal takiego twardziela, jakiej to On silnej psychiki nie ma a jak doszlo do zerwania to po prostu zamilkl. Nawet nie mial jaj aby powiedziec, mi prosto w oczy, ze to juz koniec 7. Ciagle sobie Wmawia, ze nadal go kocham pomimo tego, ze w obecnym momencie szaleje za kims innym;) 8. Kiedy zaczal spotykac sie z kims wyslal mi smsa, zebym nie cierpiala z tego powodu, ze On pomalu zakochuje sie w kims innym pomimo tego, ze jego osoba juz dawno mnie nie obchodzi (czytaj punkt 7) 9. Nie umie gotowac 10. I ta jego cholerna arogancja Dodam punkt 11. Nadal nie wiem co ja w tym czlowieku widzialam

Gość podnoszęfdsfds

Gość ópóshtcham P

Gość no dawac dalej
bo ciekawe historie :classic_cool:

Gość tez nie ujawnie czarnego nicku
11. pozyczal ode mnie pieniadze.. i do tej pory nie oddal wszystkich 12. kiedy mnie odwiedzal przy okazji odwiedzal tez moja lodowke..hm albo odwrotnie... 13. zawsze kiedy zrobil cos glupiego tak palilł glupa i udawal ze w koncu watpilam w co mowie.. i zastanawialam sie czy moze ja cos sobie wmawiam pfff 14. gryzł mnie.. i chodziłam posiniaczona- jak ofiara gwałtu.. 15. strasznie wplywowy, za kolegow to chyba by sie pocial 16. problemy to jego specjalnosc.. z jednego malego potrafil popasc w mega tarapaty! 17. pewny siebie.. czasem az za bardzoo jak cos jeszcze mi sie przypomni( a napewno tak bedzie) to dopisze :)

Gość uuuuuuupppppppp
:D

Gość miłamimiłamimiłami
1. Miał rozdwojenie jaźni 2. Miał zaburzenia emocjonalne 3. i psychiczne 4. Nie ćpał, nie palił, bardzo mało pił. 5. Nigdy się nie zdenerwował, kiedy miewałam napady szału i agresji i biłam go gdzie popadnie. 6. Był pedantem i zawsze był zły gdy kładłam sie na jego pościel w rzeczach! 7. Potrafiłam nie spać całą noc płacząc przez niego. 8. Potrafiłam nie spać całą noc uśmiechając sie sama do siebie dzięki niemu. 9. Zawsze kiedy chciałam miał dla mnie czas. 10. Stosował szantaż emocjonalny i do teraz zostały mi po tym urazy.

Gość uihygtyfjiji

Gość ha moj byly byly
1. Kochałam go BARDZO. 2. Zajebiście całował. 3. Czasami chyba mnie się wstydził 4. Nie miał dystansu do siebie 5. Był czuły i kochany. 6. Bardzo sie troszczył o mnie 7. Gdy zerwałam, powiedział duużo, o wiele za dużo przykrych słów. 8. Ma juz innną od ok. roku.

Gość a moj byl taki dziwn
1. napoczatku mowil ze trzeba mu czesto mowic "kocham" , a pod koniec mowil ze mi tylko kochanie i tesknienie najlepiej wychodzi 2. mowil ze sie nierozumiemy, ze ja gadam bzdury,bzdety, i on wiedzial ze on zawsze mial racje 3. swietny tylek,swietny sex, byl moim pierwszym wciaz go kocham, on o tym wie, ale penisa mial malego,przerazilam sie, ale fantastycznie mnie zaspokajal, mam ochote na niego mmm 4. po pokoju mial porozrzucane skarpetki, jedne na codzien, drugie na swieta, trzecie na wyjscie, zwiniete 5. w lazience pelno bylo jego paznokci,obcinal sikajac na siedzaco, zawsze siadal 6. jak mu mowilam by myl wlosy codziennie, to powiedzial ze nie, bo sie nauczy i bedzie musial co godzine myc, kapal sie co 3 dni(nie pracowal)czasami walilo okropnie, i to byl powiod ze nie miaalm ochoty na sex, 7. na nago latal po domu i mnie gonil penisem i jak w koncu wieczorem sie wykapal chwalil jak pachnie, a jak nie, to z przerazeniem uciekalam, bo smierdzial 8. zeby biale pachnialo mu z buzi 9. swietnie calowal 10. nie mial prawka, zdawal 2 lata, nie wiem czy juz zdal 11.zawsze mu pieniadze z reki wypadaly-grosze, bo nosil je w kieszeni 12. rzucal palenie, jak gdzies wychodzilismy od przechodniow pytal o fajki, zawsze dawal biednym proszacym o kase, a sam nie mial, mi nie kupil czekoaldy, a pijakowi dal 2 zl 13. jak mnie rzucil opowiadal ze byl moim sponsorem, a glodowalam u jego w domu 14. byl dziwny, bal sie ze zostane na zawsze w jego domu 15.ciagleby sie bzykal, walil konia przy mnie non stop, ciagle mu stawal, niewyzyty sexualnie, teraz na sama mysl, mysle jak tam u niego w pokoju musi zajezdzac smierdzacym penisem... jak mnie rzucil czasem pisal jak sobie wyobraza jak lize moja cipke

Gość obrzydliwe
czemu nie nauczylas go higieny? ze tez tacy faceci jeszcze sa.