Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

10 przypadkowych prawd o byłych

Polecane posty

Gość a mój ex
1. przeleciał z pół Polski 2. wyciągał kase od kogo popadnie 3. nie mógł znaleźć pracy, bo żadna nie była dla niego odpowiednia, dlatego - patrz pkt 2 4. kłamał jak najęty, ale ciągle powtarzał że w życiu najwazniejsza jest szczerość 5. grał na gitarze 6. nigdy nie wydoroślał 7. pierwszy egoista II RP 8. do niczego w życiu nie doszedł, tylko oglądał sie na innych 9. alkoholik 10. nie moge o nim zapomnieć, ale tak juz mają masochistki :)

Gość upupupup
podnosze bo fajne!

Gość tez tak mam...
to sie wpisz

Gość Paulaa-a7
o jednym: 1nie potrafil sie klocic, kazda prowokacje kwitowal milczeniem 2kochal na maksa, potrafil sie poswiecac i dopieszczac swoja dziewczyne 3bylam jego pierwsza(nie mialam o tym pojecia!!!! dowiedzialam sie po pol roku jak sie upil i chcial byc szczery) 4 nigdy nie zdradzil i nigdy nie sklamal 5myl sie 3 razy dziennie albo i wiecej-przesada 6 slaby w lozku 7nienawidzil opowiadac o przeszlosci 8malomowny, o zgrozo ja gadalam 9boskie cialo:P gorzej z twarza, zajebi... charakter 10 uzalezniony od kasy o drugim: 1mlodszy o 3 lata:P 2 swietny w lozku... chociaz byl barddzooo mlody 3 zdradzil mnie wiele razy, dowiedzialam sie po zakonczeniu zwiazku od tych dziewczyn ehhh zycie 4 byl kretynem...zero ambicj i zero zdolnosci 5 robil straszne orty;/ 6 mial idealna palke 22cm(ciunke za dluga) i odpowiedniej grubosci mmmm mile wspomninia 7 spontaniczny... nigdy nie wiedzialam gdzie za chwile bedziemy co bedziemy robic, zawsze mial szalone pomysly i nigdy sie nie nudzilam 8 pomimo ze nic w zyciu nie osiagnie mialam z nim najlepszy rok w swoim zyciu 9 przez niego rozpadla sie moja przyjazn z kumpela... glupie bylysmy 10 teraz spadl na dno, pije ciagle, wyglada jak wiejski chlop, mi tez przypadl w udziale jeden z lepszych lat jegoz zycia

Gość upssssssssssss

Gość pasia
Ex (nawet maz...) 1. Uważa, ze sandały są niemęskie i ich nie nosi. 2. To samo na temat krókich spodni. (juz ktos wymienial, ale moj tez tak ma) 3. Sika na siedzaco 4. Jest lysy, ale za to ma wlosy na tylku... 5. W zyciu nie byl na plazy 6. Nie je jajek, miesa, jesli jest tam jakas kosc np. udek z kurczaka 7. Sepleni i nie wymawia "R" 8. Nie umie obcinac paznokci - te u rak obgryza, z tymi u nog nie wiem, ale chyba je jakos odrywa 9. Uzywa tanich smierdzacych perfum w duszacych ilosciach 10. Rozbil 2 samochody, nie umie dobrze jezdzic autem, jest totalnie ordynarny Kto przebije??? :))

Gość całuska
-jest bardzo wysoki -jest cholernie przystojny -zajebiście się ubiera -słucha fajnej muzyki -studiuje 2 kierunki -ma bardzo dobry kontakt z cała rodziną i ogólnie jest rodzinny -kobiety traktuje z szacunkiem -obecnie ma dziewczynę i to chyba na poważnie -lubi sporo wypić na imprezie -ogólnie fajny typ;)

Gość kadarka 1l
1.dla mnie moj byly zawsze bedzie na pierwszym planie 2.pokochalam go slepa miloscia 3.wzial to co chcial i kiedy chcial 4.zniknal z mojego zycia kiedy mu to pasowalo 5.nie prawil mi komplementow tylko moja obecnosc sprawiala mu przyjemnosc 6.byl szczery w wypowiadaniu sie o swoich okazjach 7.lubil ludzi wszystkich 8.nie lubil falszu 9.ciagle go kocham i chcialaby mu to powiedziec 10.kiedys to powiedzialam i szybko wycofalam sie z tego bo widzialam ze nudzi go to wyzwanie.

Gość kadarka 1l
10. chodzi mi o wyznanie 9.ciagle mam nadzieje ze sie spotkamy 8.nie wiem jak bym sie zachowala 7.szybko trace grunt posd nogami 6.latwo mnie zbic z tropu 5.przy nim czulam sie bezpiecznie 4.dzialal na mnie jak eliksir 3.kiedys byl szczuplejszy i bardziej podobal mi sie 2.niewiem gdzie jest i co porabia-podobno pojechal na ryby do szkocji 1.kocham go ale czy on na to zasluguje?

Gość sjhuisoyioaud
uppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Gość hgfhgfhgfhgfhgfhgfhgfhgfhgfhgf

Gość gfdhhhhhhhhghghh

Gość bjhdzbvs
poczekajcie aż skończą się wakacje , wtedy posypią się gromy na swoich byłych

Gość hehheheehehh
right :classic_cool:

1)nosi dziurawe majtki:) 2)zbyt duzo pije..ale twierdzi ,ze nad tym panuje:) 3)codziennie rano po przebudzeniu okropnie dużo pierdzi:)fujjjj 4)jest swietnym kierowcą:) 5)dłubie notorycznie w nosie:) 6)zjada strupy:) 7)nie lubi mojej rodziny..swoją za to uwielbia 8)nosi rózne skarpetki twierdzac,ze ja mu takiee dawałam 9)zawsze ma inne zdanie niz ja,cokolwiek by sie działo 10)wciąż kontroluje moja komórkę:)

Gość między pomiędzy
wznowienie :) 🌼

Gość martaaaaaaaaaaaaa
up!