Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia1986

Widmo byłej dziewczyny....

Polecane posty

Gość Julia1986

Jakiś czas temu poznałam pewnego mężczyznę, spodobał mi się. Kilka razy rozmawialiśmy ze sobą za pośrednictwem internetu, w realu znajomość ograniczała się do zwykłego \" cześć\". Na początku miałam wrażenie ze unika bliższego kontaktu ze mną, nie potrafi normalnie porozmawiać, boi się mnie. Z czasem sytuacja się zmieniła nieco i zaczeliśmy ze sobą wiecej rozmawiać, mieliśmy wspólne zajęcia. Czułam ze ja też nie jestem mu obojetna i podobam mu się, chociaz nigdy bezposrednio nigdzie mnie nie zaprosil, nie umowil się. Niedawno sytuacja troche się zmieniła, zauwazyłam, ze zalezy mu aby spedzać czas razem w gronie powiedzmy wspolnych znajomych. Zaprosil mnie nawet na pewien wyjazd. Sadziłam ,że to cos znaczy, jednak on nagle zmienil swoje zachowanie, jak gdyby nigdy nic. W koncu porozmawialismy i uslyszałam ze wciaz mysli o swojej byłej miłośc z ktora od dawna juz nie sa razem i z ktora nie ma kontaktu. Ja podobam mu się bardzo, jestem atrakcyjna i wartosciowa ale on nie potrafi sie chyba zaangazowac. No i co ja powinnam zrobic...? Wiem ze nie ja jedna jestem w takiej sytuacji...Zapomniec to jasne no tylko to nie takie proste tym bardziej ze czuje ze nie jestem mu calkiem obojetna, naprawde nie wiem czuje generalnie wielką bezsilność...

Gość nie da się tak
Nikogo nie zmusisz do uczucia. nawet jeśli rzeczywiście oboje nie jesteście sobie obojętni to musisz dać tej znajomości czas.