Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka weselna

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gosciowka weselna
kupilam ja kiedys w promocji szcrzerze mowiac ale nie mialam jej okazji zalozyc,jak myslicie moze byc?czy kupic cos innego?slub w sierpniu.

Gość hihoho
ale shit

Gość przyszlapannamloda
mi sie podoba tylko ze nie powinno sie ubierac na czarno!

Gość gosciowka weselna
doceniam kazda opinie,prosze o wiecej...dzieki

Gość gosciowka weselna
dlaczego nie powinno?w sumie jesli choczi o czarny kolor to nie mam oporow-tylko sie zstanawiam czy nie za bardzo blyszczasca ta sukienka

Gość gosciowka weselna
hmmm u mnie na moim weselu bylo chyba z 5 dziewczyn w czerni-w tym moja siostra i jakos mi to nie przeszkadzalo.Jest jakis przesad czy cos?

sukienka fajna...tylko niby nie chodzi się w czarnych ciuchach na wesele...ale ja osobiście poszłabym ubrana na czarno,założyłabym tylko jakieś jasniejsze dodatki...

Gość idididi
jak dla mnie to ta sukienka nie nadaje sie na slub, w ogóle mi sie nie podoba, a w czarnym na slub sie nie chodzi, tylko na pogrzeb!! na slub ubierz cos jasnego

Gość ailsa24
widzialam bardziej blyszczace a bylam w ubieglym roku na 5 weselach, w czarnych tez bylo sporo dziewczyn i nie wydaje mi sie ze to nietakt, jak sie w niej dobrze czujesz to smialo zakladaj

Gość gosciowka weselna
tak tak dodatki napewno mialabym jakies kolorowe...jeszcze niewiem do koca jakie ale cos bym ewentualnie pokombinowala:)

Gość sliczna moge wiedziec
gdzie ja kupilas? ja bym smialo w niej poszla, jest bardzo ladna

jesli twój jedyny dylemat to taki czy nie jest zbyt błyszcząca to możesz śmiało w niej iść :)

Bardzo ładna, a jak już masz ładną figure to się nawet nie zastanawiaj. Tylko dodatki wybierz innego koloru.

spokojnie mozesz isc :) ja w zeszlym roku w sierpniu tez bylam na weselu i mialam zlota sukienke, jeszcze bardziej blyszczaca niz ta:) wiec jeslikolor ci nie przeszkadza to droga wolna:)

Gość gosciowka weselna
seselis wlasnie nie jestem pewna ze ja zaloze-gdybym byla pewna nie zakladalabym topicu.po prostu sie pytam poniewaz nie mam sie kogos zapytac.moj maz mowi ze jest OK ale jemmu sie zawsze podobam w sukienkach wiec jego zdanie biore pod uwage jako ostanie:)

pozyczysz mi ja kiedys? :classic_cool:

Gość gosciowka weselna
figure mam taka sobie-nosze 40.i wlasnie dlatego w czarnym czuje sie dobrze bo wyszczupla optycznie. czyli myslicie ze w ostatecznosci moglaby byc? kurcze niechce mi sie kupowac co innego no ale moze jednak sie rozejrze a ta sukienke napewno znajdzie sie inna okazja zeby ja zalozyc:)

Gość gosciowka weselna
hihi pozycze-tylko jak:)

Ja uważam, że czarny nie nadaje się na ślub. rozmiar 40 to nie dużo,poza tym sa teraz takie fasony, że zatuszujesz wszystko co zechcesz. Poza tym ta sukienka pasuje bardziej na wyjście do klubu w celu poznania jakiegoś pana. Nie na ślub.

bardzo ładna sukienka. wkładaj smialo, teraz na weselach coraz wiecej dziewczyn ubiera sie na czarno. mozesz np. miec dodatki w kolorze, a sukienke w czerni.

jakos sie dogadamy, dzieki. :-) ja bym w niej poszla, bylam na weselu jesienia i kilka lasek bylo w czarnych kieckach (w tym ja :classic_cool: i nikt na to uwagi nie zwracal, nawet mi do glowy nie przyszlo ze moge tym kogos urazic. Ta sukienka nie jest jakas pogrzebowa, ma dekolt jest krotka i sama w sobie ozdobna, wiec do tego delikatne dodatki i heja. Mozesz np zalozyc srebrne sandalki albo fioletowe szpile i do tego fioletowa bransoletka, nie wspominam o czerwonych ale czerwone dodatki do czarnej sukienki sa wg mnie banalne i oklepane bardzo. Nie wiem czy do niej pasuje cos na szyje, moze cos przylegajacego i malego, wiec tez moze byc. Albo szyja gola i dlugie kolczyki i bransoletka. Wymyslisz cos, mnie sie podoba ta kiecka i koniec!!!!!

mnie się podoba :) jezeli zalożysz do niej jakieś fajne dodatki [np w jaskrawym kolorze czy coś] to śmiało możesz iśc w niej na wesele :)

Gość gosciowka weselna
sugestia tez zaczynam myslec ze ta sukienka to bardziej na jakies wystrzalowe urodzinki czy sylwka.chyba poszukam na to wesele czegos innego.tylko co?w jakim kolorze? wlasnie mi sie przypomnialo ze moze sukienka z mojego cywilnego? tylko ze jest fioletowa: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ba8d35cd9da209e2.html na zywo wyglada troche ciekawiej:)

prosze cie, nieeee to jest taki przegnębiający kolor, oczywiście że nikt ci nie zwróci uwagi (tak jak tu któraś napisała) bo poprostu nie wypada