Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezczyzna_

Jaka powinna byc idelana kobieta ?? 5 najwazniejszych cech.

Polecane posty

Gość mezczyzna_

Niech teraz faceci sie wypowiedza i pokaza kobietom, ze jednak sporo brakuje im jeszcze do idealu.

Gość to już dawno zostało
powiedziane ...w domu gospodyni, w łóżku dziwka itd

Gość chilled-cooled
inteligentna tajemnicza seksowna piękna wierna

Gość mezczyzna_
Jesli chodzi o mnie to: inteligentna ladna (chodzi o naturalne piekno) zaradna miec podobny charakter do mojego nie byc kryptodziwka i utrzymanka

Gość mezczyzna_
Jestem facetem.

1. Wygląd - wiadomo, nie wymaga komentarza. 2. Powinna połykać, lubić to i sex oralny cenić bardziej niż klasyka. I analny też mile widziany :classic_cool: 3. Gotuje, sprząta, prasuje, prowadzi dom. Nie dlatego, ze musi, tylko uważna, ze to jest zadaniem kobiety i robi to z przyjemnością. 4. Inteligentna - umiejąca się zachować, rozmawiać o wszystkim (od polityki bliskowschodniej USA, po przepisy na ogórki kiszone wg receptury babuni) 5. Nie pijąca, nie paląca, nie lubiąca chodzenia do klubów, ani spotkań z przygłupimi przyjaciółkami :o Oczywiście powinna tolerować to, że jej facet czasem musi wypić i nie powinna wnikać w powody tego, że czasem wróci do domu pijany. Wtedy pomaga mu się rozebrać, układa do snu, a na drugi dzień wita szerokim uśmiechem i z talerzem rosołku w ręku :)

1. wierna 2. kulturalna 3. zaradna 4. pracująca 5. z wizją przyszłości 6. dobra w łóżku 7. przynajmniej przeciętnego wyglądu 8. kulturalna i dobrze wychowana 9. umiejętność gotowania mile widziana 10. bez nadmiernych doświadczeń życiowych dziękuję ...

>> wyjasnij, co oznaczaja te doswiadczenia zyciowe, bo mnie zaciekawillo Metry bieżące chuuja jakie miała w gębie liczy się w cyfrach, a nie w liczbach 🖐️

Gość ewelekaaaa
piekna,seksowna,inteligentna.....boziu boziu tylko ktora taka by was chciala??:P

nadmierne doświadczenia życiowe to: przynajmniej 1 dziecko rozwód natrętni eks bez urazów psychicznych itd.

Gość uwdh
Nie moze udawac ksiezniczki i damy. Takich kobiet nie trawie i jest to chyba jawazniejsza cecha. Poza tym musi byc inteligentna, podobac sie z wygladu, zaradna, miec dobry charakter, wyksztalcona, miec rozne zainteresowania najlepiej takie jak ja, zebym sie z nia nie nudzil, no i musi miec to cos czym mnie zainteresuje. Moglbym tutaj wypisywac i wypisywac, ale najwazniejsze chyba wymienilem.

Gość uwdh
Oprocz tego powinna byc tez dobra w lozku :)

Gość uwdh
No i jeszcze musimy byc prawdziwymi partnerami. Ja wspieram ja ona mnie.

Gość genius
powinna miec i

ja jestem gotów zrezygnować z wymogu bycia dobrym w łóżku na rzecz innych cech , bo "łóżka" chyba można się nauczyć , trzeba tylko chcieć

Gość uwdh
zawsze z czegos mozna zrezygnowac byle nie za wiele tego bylo ;)

Gość mezczyzna_
Mam nadzieje, ze wpisza sie kolejne osoby :) Smialo pokazmy im ze jeszcze musza popracowac nad soba :P

jestem kobieta :D uwazam ze kobieta powinna byc : kobieca- tak jak facet meski samodzielna- tak jak i facet tolerancyjna - tak jak i facet zaradna- tak jak i facet slowna i lojalna - tak jak i facet facet ma kobiete na swoja miare i odwrotnie

Gość ale smieszny topic
ilu tu ciekawych mezczyzn :D:D :D :D "Nie moze udawac ksiezniczki i damy. Takich kobiet nie trawie i jest to chyba jawazniejsza cecha. Poza tym musi byc inteligentna, podobac sie z wygladu, zaradna, miec dobry charakter, wyksztalcona, miec rozne zainteresowania - - - najlepiej takie jak ja" buahahahahaha hahahaha spadłeś z konia jak księzniczka Anna ;) takie laski, jak opisałes, to są partie idealne i miałabyś naprawdę dużo szczęścia w życiu, gdyby pozwoiła ci taka kiedykolwiek wypastować buty :D :D a z tymi zainteresowaniami, takim jak twoje - to juz przegiales totalnie, fantasto :D :D

Gość uwdh
Wiem ze idealow nie ma, ale trzeba szukac kogos zblizonego do niego. Zabronisz mi ??? Skad wiesz ze nie znajde takiej, dlatego ze wiekszosc kobiet to dzisiaj idiotki bez zadnych ambicji ?

Gość uwdh
Smieszny topic jesli zaloza go mezczyzni tak ? a jesli kobiety to jzu nie jest smieszny puieprzona hipokrytko ?

Gość ale smieszny topic
Nie zabronie, ale ty wiesz, jacy faceci są dla takich dziewczyn? Tacy, zeby ich tatuś z mamusią psami nie poszczuli, że się dobierają do ich skarbeńka?:) - po prestiżowych studiach - z zajebistą pracą - z ukladami w całym mieście, a najlepiej całej Polsce - nie muszą być własne, mogą być ich rodziców - bez żadnych sensacji typu: jakieś bunty, dragi, romanse, lewe dzieci, exnarzeczone w depresji... nawet wagary niewskazane, a najlepiej, żeby koles miał już własną kancelarię prawną i nosa z niej nie wychylał, chyba, że na stadion ;) - wysportowani, ułozeni, eleganccy, władający minimum jednym językiem biegle, a drugim - choć biernie - pijący wódkę najwyżej w celu wychujania kogoś finansowo, a nie dla przyjemności - jeżdzący na nartach i super autem, nie dlatego, że lubią, a "bo tak trzeba" i tak dalej... jeśli taki jesteś, no to masz szanse.

Gość uwdh
Ty jakas dziwna jestes. Wlasnie poznalem fajna dziewczyne i to co piszesz to jest jakas kompletna bzdura. A te wymagania, ktore napisalas to chyba na poczekaniu napisalas. Moze napisalem te wymagania troche na wyrost, ale pelno jest skromnych, zaradnych, inteligentnych, nie nudnych dziewczyn nie uwazajacych sie za pepek swiata.

Gość uwdh
Powiedz mi po co mi kobieta, ktora liczy tylko na mnie we wszystkim, nie potrafi sobie z niczym poradzic sama i nei ma nic do zaoferowania poza wygladem. Juz wole byc sam niz brac na siebie taki balast.