Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja-23--

Zwiazalibyscie sie z 23 letnia kobieta z dzieckiem?

Polecane posty

Gość ja-23--

23 letnia kobieta z rocznym chlopcem. majaca wlasne mieszkanie i prace. zaradna i zarabiajaca sporo (strony internetowe, programowanie) pisze bo to dosc istotne ze facet nie musialby brac na swoje barki "utrzymania kobiety z dzieckiem" moglaby miec drugie dziecko z tym partnerem (ale nie wiecej niz jedno) nad charakterem i wygladem nie bede sie rozpisywac, chodzi o to ze bylibyscie nia zainteresowani. pytanie jest takie czy dziecko jest duza przeszkoda zeby sie z taka kobieta zwiazac?

Gość ja-23--
jesli chodzi o ojca dziecka to byl to 2letni zwiazek i wpadka (zdarza sie najlepszym). on zawsze odpowiedzialny niestety tym razem...zawiodl. chcial zebym usunela, ja nie chcialam, on wyjechal za granice. nie mamy kontaktu ze soba

Gość ja mam 24 lat i bym
się bez problemu związał

Gość ja mam 24 lat i bym
wkoncu to nie twoja wina jak kolwiek zycze ci duzo szczęscia

Gość ja mam 24 lat i bym
moja matka zaszła" ze mną" w ciąze to frajer ją zostawił i nigdy nie miałem ojca dlatego wiem jakie to uczucie i zawsze ztego powodu współczulem matce tobie tez współczuje

Gość ja-23--
dzieki :) wiem ze nie moja, nie zalowalam nigdy swojej decyzji, to on okazal sie niedojrzaly choc go rozumiem, sama sie balam jak to bedzie. wiadomo, nagle spada duza odpowiedzialnosc. nie brakuje mi mezczyzny, spelniam sie jako mama i zawodowo, czasem podrzucam wnuczka mamie to i moge rozwijac swoje pasje chociaz czasu juz nie jest tak duzo jak kiedys ;) tak tylko czasem mysle ze cale zycie nie chce byc sama i zastanawiam sie jak molgby zareagowac potencjalny partner :) ja nie ukrywam tego ze mam dziecko, nie czuje ze jestem przez to jakas gorsza. jestem tez drobnej budowy i nikt nie moze uwierzyc ze jestem juz mama ;) mysla ze to moj brat ;) smieszne sytuacje

Gość ja mam 24 lat i bym
"nie brakuje mi mezczyzny" to po co zakładasz ten topic

Gość PR Inferno
Ja bym się mógł z Tobą związać, o ile tylko bym się Tobie zakochał (no i vice versa :P) :-)

Gość vhjdwkq
UWAZAM ZE ejst Ci potrzebny partner, juz nawet nie chodzi o pomoc,ale chocby o czulosc dla Ciebie ... Brakuje Ci tego jak cholera !!!

Gość ja-23--
jasne, kazdy potrzebuje czulosci, miec do kogo sie przytulic itp. ale czy teraz bym sie chciaal z kims wiazac to nie wiem :) tak poprostu sobie czasem mysle o tym jak to bedzie w przyszlosci