Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfergtergfetyrteyre

Mój chłopak słucha polskiego Hip Hopu

Polecane posty

chyba z nim zerwę...

Gość skostniala s.
polski hip hop nie jest zly. ale ten stary. kaliber, paktofonika. reszty nie znam, ale kalibra lubie naprawde, chociaz to zupelnie nie moje klimaty.

Gość jkiojoi
ty sie ciesz ze to posski hip-hop. mojego bylego ukochana piosenka bylo hej haj heloł-vip, kurwa to byla dopiero masakra :o

Gość aslo
moj tez i spiewa mi wciaz ''krec mi dupa, kreci midupa, kreci mi dupa, krec...'

Gość dylemat_123
Jak to jest z chłopakiem dresiarzem?

Polski hip hop to masakra. Wolałabym słuchać darcia piły motorowej niż tego szajsu.

sama słucham hip hopu:P uwielbiam PeIHa :D tylko mój znów np. peja, pfk itp. Śmiał się, że na naszym weselu na 1 taniec będzie "kolejny zmarnowany dzień":P bądź "Kurewskie życie"...:P i dostał w łeb:D

boze . dziewczyno wes sie opanuj xD co ty soba reprezentujesz wogole ?? hahahahahhahha ^^ zal .. !! moj tez slucha, ja tez slucham i jest zajebiscie ;] sluchamy razem. chodzimy na koncerty..

Nowa w miescie prawdziwa posluchaj o czym oni spiewaja !! o prawdziwym zyciu ... nie tym, ze widzialam ptaka cien czy cos takiego .. spiewaja o tym co przezyli .. co ich boli a co cieszy. nie mow tak

naprawde nie wiem- ty masz pewnie nie więcej niż 14 lat, mylę się?

"o czym oni spiewaja !! o prawdziwym zyciu " Łahahahahahahaha :D:D:D I to 'kureskim' w dodatku xD

Gość jujuhyhy
spiewaja \'\'to nei dorbze wiesz kiedy jest pekniety jez\'\' i wzoruja sie na amerykanskim rynku, co oczyiwscie nie wychodzi.

Gadać o prawdziwym życiu to nawet menel spod sklepu może, żadna sztuka. Jest dużo zespołów nie hip hopowych, które mają o wiele wartościowsze piosenki.

no tak, te teksty sa bardzo zyciowe ciemno juz zgasly wszystkie swiatla, ciemno juz noc nadchodzi glucha :D ok, kazdy lubi to co lubi ale ja hip hopu, zwlaszcza polskiego nie zniose. i mylisz sie ze tylko hip hop posiada prawdziwe, zyciowe teksty. radze ci posluchac np coldplay albo tori amos to zmienisz zdanie :)

hehe:D minusy to : - jara łynto - moherki wołają za nim "bandyta":O chociaz spokojnie idziemy sobie po ulicy - gra w pokera:O chociaż ostatnio sporo wygrał:D - jara szlugi jak smok, co chwile widzę go z browarem:O - co chwilę się leje z kimś:O tłumacząc, że to jego sprowokowali:O - kręcą się wokół niego dupodajki:O plusy : - mój akurat jest strasznie słodki;) - w razie czego zawsze może mnie obronić:P - nie pindrzy się godzine przed lustrem:D - zawsze moge znaleźć w nim oparcie - fajnie być w takim "miśkiem":D - jeśli potrzebuję tego, to siedzi ze mną choćby jak ostatnio do 5 nad ranem i rozmawia, jeśli mam problem.

Ja słucham The Beatles. Ale wy hip hopowcy pewnie nawet nie wiecie co to jest Abbey Road.

Gość berg berg berg
po pierwsze nie śpiewają tylko kłapią mordą po drugie nie o życiu, tylko pieprzą co im do łba wpadnie po trzecie nudne to jest po czwarte w wydaniu oryginalnym amerykańskim już jest to zazwyczaj gówno warte