Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfergtergfetyrteyre

Mój chłopak słucha polskiego Hip Hopu

Polecane posty

812- tego się nie da słuchać, on gada jakby miał zaparcie lub jakby rzygał.

ponadto np. PIH ma wyższe wykształcenie, skończyć studia prawnicze, ma 31 lat, więc myślę, że nie zawsze 'hip-hopowcy' muszą być półgłówkami. Oczywiście i tacy się zdarzają;)

no ja np. nie mogę słuchać beatelsów:D więc każdy ma swój gust ,muzyczny i niech tak zostanie:))

Dobrze, że ma wykształcenie, nie mówiłam, że wszyscy są tępi. Ale po prostu dla mnie to nie jest muzyka.

no dlatego, mówię, że każdy ma jakiś tam swój gust muzyczny, ja np. nigdy nie mogłam znieść tej grupy operacyjnej:O albo nowatora:O kiedyś na vivie puszczali ich piosenki:O więc też nie każdy rodzaj hh mi odpowiada:D i większość uważa raperów za półgłówków bez szkoły.

Gość jujuhyhy
BYŁAM!

A to jest jakaś różnica pomiędzy hip hopem a gównem? :D

Gość posluchajcie sobie ostrego lu
dzie :O chłop mądrze prawi, nie to co feele czy inne beaty kozidrak 🖐️

czy ja obrażam gatunek muzyczny, który słuchasz?:) prowadź rozmowę na poziomie, bo w innym wypadku ją zakończymy:)

jacy wy jesteście ograniczeni :O nie potraficie się otworzyć na inna kulturę, twórczość, sposób myślenia... ja słucham metalu, rocka, rapu, poezji śpiewanej, reggae, punku i wielu innych gatunków muzycznych :O jak coś jest dobre to jest dobre. oczywiście wszędzie znajdzie sie troche pozerskiego gówna, ale na litość boską po co zamykać się na inne nurty?

Integral - dokładnie:P ja oprócz hip-hop'u lubię np. happysad, kult ba! nawet stan borys słucham, evanescene i wiele innych:D

Gość looks like..
Dokładnie tak, o gustach się nie dyskutuje. Kiedyś słuchałam sporo polskiego hip-hopu jednak z chwilą nadejścia kiepskich zespołach, rozpowszechnienia utworów dla małolatków, jakie to życie nie jest ciężkie ( choć połowa nie doświadczyła tego nawet), bądź o dupeczkach kręcących tyłeczkiem to po prostu przestałam... Chociaż i tak czarne klimaty to mój świat ( ze względu też na taniec) to jednak oprócz słuchania z sentymentu Ostrego czy Eldo itp to raczej nie włączam polskiego hh.

to ze ktos nie lubi hip hopu nie oznacza ze slucha tylko jednego ulubionego gatunku muzycznego! intergra- ty np nie wymieniles soulu.i idac twoim tokiem myslenia jestes ograniczony:O ja slucham wielu gatunkow muzycznych ale nie hh bo sadze ze jest to ogolnie bezwartosciowa muzyka. to jest moja opinia chociaz uwazam ze w kazdym gatunku znajda sie zespoly ktore tworza cos ambitnego i dobrego, chociaz trudno jest cos takiego znalezc w ww hip hopie czy popie np. ale takie zespoly sa.

W popie nawet można znaleźć coś dobrego, ambitnego i wartościowego- Michael Jackson na przykład.

nowa... - chodzi o to, że jak ktoś wyżej napisał, że HH to gówno. Czyli nie ma tolerancji muzyki, rozumiesz? Bluzgają się wzajemnie ludzie za gatunki muzyczne jakie słuchają:O

tak samo w hip-hopie można znaleźć coś ambitnego. Tylko nie potrafisz tego przyjąć do wiadomości i to jest smutne. Bo można czegoś nie ubić a to tolerować.

Toleruję Eminema i jego Lose Yourself. Ale polskiego hip hopu to za chiny nie mogę znieść.

tzn., że jednak nie jestes tolerancyjny/a bo tolerancja to znoszenie jednak;) a jak sam/a powiedziałeś/aś nie znosisz..

dzizas :O nie chodziło mi o to ze jak ktos nie slucha jakiegos gatunku to jest ograniczony :O a o to że powinniśmy spróbować wszystkiego (oczywiście w miare możliwości), a nie zamykać się i słuchać jedynego słusznego \"bo tak\". a niektórzy to w ogóle nie przyjmują do wiadomości że oprócz ich ulubionego gatunku ktoś jeszcze może tworzyć wartościową, interesującą muzykę. btw. bardzo lubię kult :) i kocham ich koncerty

dobra lecę spać:D życzę Wam miłych snów;) dobranoc 🌼