Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfergtergfetyrteyre

Mój chłopak słucha polskiego Hip Hopu

Polecane posty

Gość Chada
Hip-hop to całe moje życie, z nikim nie rozumiem się tak dobrze jak z hip hopowcami ! połączył nas rap ! każdy ma swoje zdanie, ale jak czytam nie które komentarze to po prostu żal mi tych osób, widzę, że nie każdy wie co to znaczy życie , raperzy znaleźli własny sposób, aby się wyrazi, może w końcu to rozkminicie ? nie każdego na to stać, może wam to nie odpowiada, w końcu każdy ma inny gust. Ja tam nie potrafię słuchać innej muzyki ! Hip-hop to styl życia nie tylko muzyka ! i nie pisze tego, żeby pouczać, pisze to iż chce wyrazi swoje zdanie. Nie mam zamiaru obrażać waszych poglądów, ale wy nie obrażajcie mojej muzyki ! Takie czasy ! "Bóg dał mi rap dzięki temu codziennie idę dalej" Pokarzcie charyzmę ! SLU , słowa droższe od pieniędzy ! Rap szczery, to nie gniot. Ale zdarzają się takie tracki, których żal słuchać ...

Gość gfggfg
ja np. uwielbiam polski hip hop

Gość Reiko
Ludzie hip-hop trzeba rozumieć to niejest tak że hiphopowcy pierdolo co wpadnie im do głowy naprzykład Eldo-mędrcy z kosmosu Eldoka to jest klasyk każda piosenka ma jakiś sens Hip-hop opowiada o ludzkich cierpieniach i szczęściu

Gość gość
daj mi go tu :D ja kocham rap* bo hip hop to nie gatunek muzyczny ;) ale moj chlopak slucha electro ,a rapu nie lubi ; / a szkoda bo lubie porozmawiac o rapie ,po prostu kocham ta muzyke,ale kazdy ma inny gust i moze w czyms innym do sb pasujecie.. bo jesli sie kocha to jest sie ze soba pomimo wszystko,tak dziala milosc. a jesli chcesz z tak błahych powodow sie rozstawac tzn ze nie dojrzalas do zwiazku i tyle,lepiej jak bedziesz na razie samotna:)

Gość gość
Ale czemu mamy pokarać charyzmę, co ona winna? Chyba że mieliśmy pokazać, ale raczej nie, bo byś napisał "Pokażcie charyzmę". Chyba że hiphopowcom takie drobiazgi nie robią różnicy, bo i tak są już tacy "kul", że głowa mała.

Gość gość
nikt ie mowil ze ''hip hopowcy sa kul'' po 1 .NIE HIP HOP A RAP!! PO 2 cool ale to malo wazne ,co ma w ogole piernik do wiatraka bo nie rozumiem :D kazdy slucha czego chce i tyle na ten temat,kazdy czlowiek jest inny,kazdy ma swoj gust.