Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark_lily

Mam 22 lata, jestem samotna, nieszczęśliwa i nie wiem co zrobić z życiem....

Polecane posty

Gość dark_lily

Samotna - nie w sensie ze nie ma faceta oczywisćie, bo to nie jest jedyna rzecz na swiecie. poprostu totalnie SAMOTNA! Mieszkam sama, znajmoi - coż - zapracowani, kotnakty sie urywaja praktycznie. A ze zadnych bliższych przyjaxni nie zawarłam to teraz mam. Rodzina - tak najlepiej wychodzi sie na zdjeciu... Studiuje, wakacje sie zblizaja wiec zaczynam odczuwać samotnocs.... Nie mam z kim wyjechac na wakacje, nie mam z kim wyjsc gdziers spedzic czas.... Mam nadzieje ze uda mi sie znaleźć prace na wakacje le jak narazie to ciezko i z tym.... Nie wiem ale do tej pory moje zycie jest do kitu!!! Ni tylko teraz, ale ja ta spobie mysle to wszytsko mi idzie nie tak jakbym chciala:( wszystko odkąd pamietam jest nie tak:(

Gość to czego ty
tu jest taki jeden....w sumie debil,ale na wakacje dobry bedzie,z seksu nici(stulejka) :(....ale ogolnie nieszkodliwy z niego debil! a kto???....zaraz tutaj bedzie,rozpoznasz go....

Gość rysiowa
nie martw się, wydaje mi się że ja mam trochę gorzej, bo mam chłopaka, 1 przyjaciółkę bardzo fajną i rodzinę ale również czuję się samotna:))

Gość dark_lily
Czy jest tu koś jeszze tak samotny jak ja??? :( Najbardziej przeraza mnie to, że wcale mi to tak bardzo nie przeszkadza... czy ja jestem nienormalna??

Gość dark_lily
ostatnio nie przepadam za ludźmi... towarzystwem... i to mnie przeraza troche...

Gość makabreska
lulu jest tez samotna,ale ona ma sposob na samotnosc....

Gość dark_lily
jutro np spedzem caly dzien sama w swoim mieszkaniu (wlasciwie to dzisiaj)... bede sie lenic, i oglądac filmy.

Gość dark_lily
O co Ci wlasciwie chodzi hiehie????

Gość dark_lily
no i nie interesuje mnie to

Gość stayalife
dont't worry be happy

Gość trusski
kochana nie mozesz sie zamykac na ludzi. to ze nie masz nikogo to tylko twoja wina, zrob cos w koncu ze soba a nie narzekaj!

Gość stayalife
a ja jestem smaotnikiem z wyboryu, poprostu nie lubie ludzi i tyle....

Gość smutasek1987
świetnie ciebie rozumiem... mam tak samo..brak chłopaka, znajomych... a skąd jesteś ?

Gość dark_lily
Wroclaw

Gość hej ja też
ja też mam jak ty, ani przyjaciół ani chłopaka :(

Gość pewna brunetkaaaa
Dark lily, mam dokladnie tak samo, i to nawet jestem w gorszej sytuacji, bo mam lat 25, w zyciu nie osiagnelam nic, mieszkam z rodzina, ktora mnie niszczy, z facetami nie umiem nawiazywac zadnych kontaktow, znajomi sie powykruszali, no po prostu wszystko jest bez sensu, naprawde wiem co czujesz pozdrawiam

Gość to wyjdźcie do ludzi a nie sie
uzalacie nad soba

Gość pewna brunetkaaaa
to nie takie latwe wyjsc do ludzi! Jak sie nie jest w takiej sytuacji to trudno to zrozumiec

Gość hej ja też
co za głupia rada: wyjdźcie do ludzi, że niby co mam isć na ulicę i pierwszą lepszą osobę zagadać: cześć zostaniesz moją przyjaciółką/pryzjacielem? od razu by mnie posądzili o nieczyste zamiary

Gość dark_lily
dokaldnie jak sie nie jest w takiej sytuacji to sie nie zrozumie, powyzej uszu mam ten "dobre rady" wyjdzicie do ludzi itd...:/ Chcialabym miec chociaz jedna osobę z którą swietnie bym sie rozumiala, mogla spedzac wolny czas, gdzies wyjechac, poprostu posiedziec i sie ponudzic z nia...:( Nie ejst latwo znaleźć taka sobę, a tez budowanie znajomosći od samego poczatku jest dość trudne i czasochłonne:(

Gość dsdsdsdsdds
Idź do kościoła. Tam są fajni faceci.

Gość dark_lily
nie chodze do kosciola

Gość hej ja też
ja na przykład nie wiem od czego zacząć żeby choć trochę zmienic sytuację, i choć bardzo chcę cośw tym kierunku zrobić to jednak nie robię :(

Gość pewna brunetkaaaa
Ja tez juz nie wiem co robic, jestem taka samotna ze zaczynam miec napady lekow w nocy, wiem ze moja samotnosc to wypadkowa wielu czynnikow miedzy innymi alkoholizm ojca itd jestem zamknieta w sobie i nie wiem jak sie odnalezc, a ludzi ktorych spotykam okazuja sie egoistami i dodatkowo jeszcze podwazaja wcale nie istniejace poczucie wlasnej wartosci, szkoda mi uplywajacego czasuk bo jestem ladna dziewczyna wiec kiedy jak nie teraz mialabym korzystac z zycia, a tu wielka klapa, nie ma z kim nie ma jak, chocby taki dlugi weekend chcialoby sie gdzies pojechac, cos nowego przezyc, zobaczyc, ale nei ma z kim, i sie czlowiek doluje, tak samo z wakacjami no mysl o nich po prostu mnie doluje

Gość hej ja też
pewna brunetkaaaa---> a skąd jesteś?

Gość dark_lily
pena brunetka - jak ja cie rozumiem!!!

Gość dark_lily
Boże czasem czuje sie taka nieszczęśliwa, jest mi tak totalnie źle.... Zrby jakos zyc wmawiam sobie ze samotnosc nie jest taka zla i ze wcale nie jestem takla samotna, ale tak nie jest:(

Gość pewna brunetkaaaa
ze Slaska, mysle o przeprowdce ale to tylko marzenia Przynajmniej to dodaje otuchy ze ktos rozumie:)

Gość pewna brunetkaaaa
Ja tez mam takie dni, raz wogole o tym nie mysle, czuje sie z tym pozytywnie, zreszta zawsze tak bylo, ale teraz od jakiegos czasu dostaje jakis dziwnych lekow ze mi to jest pisane na zawsze:/ Facetow spotykalam na swojej drodze ale nikt nie okazal sie mi bliski, wiecie o co chodzi, chcialoby sie przytulac, calowac, mysle ze jest moj, ze ma sie na kim polegac, niestety nie pisane mi bylo poznac takiego, a fakt jak sie stoi w miejscu ciezko kogokolwiek poznac, no ale gdize mozna ciagle samemu chodzic, tak samo z kolezankami, nie ma ich, bo kobiety sa strasznie zazdrosne o mnie, no nie wiem czy faktycznie mi ta samotnosc jest pisana