Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dark_lily

Mam 22 lata, jestem samotna, nieszczęśliwa i nie wiem co zrobić z życiem....

Polecane posty

Gość dark_lily
robi zlot w polowie drogi, wybierzemy jakiś centowy punk co by kazdemu było w miare blisko;)

Gość hej ja też
szkoda tym bardziej, że oprócz samotności borykamy się z niedoborem funduszy finansowych...

Gość pewna brunetkaaaa
ja jestem za:) slot singli;) tylko wlasnie kazdy z innej czesci pl a wybiera sie ktos na koncer kravitza w krakowie za tydzien?

Gość dark_lily
dokładnie... czasem tak mnie wkurza to ze kasa mnie tak ogranicza...:( nawet jak jest jakas okazja wyjscia ze znjamomymi ze studiow czy wyjazdu to musze domiwc bo akurat nie ejstem przy kasie:(

Gość hej ja też
pewna brunetkaaaa----> a mnie sie wydaję, ze kobiety zwykle trudniej sobie radzą z samotnością, ale ten pogląd to moze ze stereotypów wynika dark_lily---> jaki punkt proponujesz? :)

Gość dark_lily
jakbym mialaz kim i za co na koncert kravitza to z wielką checia uwielbiam go:)

Gość pewna brunetkaaaa
No niestety co by nie mowic, to jednak kasa rzadzi swiatem, a przynajmniej zyciem:/

Gość radomiankaaa_25
no ja nie singiel co prawda choc kto wie jak bedzie za jakis czas to zalezy skąd jestescie ???

Gość hej ja też
jejka, zakręciłam sie, chodziło mi o to że stereotypowy pogląd to ten co to mówi,ze faceci to twardziele

Gość dark_lily
jaki punkt, sama nie wiem ciezko mi ogarnąć kto skąd jest;) chyba centrum Polski bedzie najsprawiedliwsze:p

Gość pewna brunetkaaaa
No ja tez nie mam za co ani z kim he he ale teraz uslyszalam w radiu, a jak czegos chce to jestem w stanie na rzesach stanac...ale pewnie i tak nie pojade

Gość radomiankaaa_25
eh no włąsnie bo ja mam 100 pare km do warszawy samej ;/

Gość hej ja też
jak na razie to mamy zamieszkałych w: Wrocku, na śląsku, lubelskie i radomianka to pewnie z Radomia o też zdaje sie lubelskie

Gość hej ja też
ja sama, na koncert, też bym nie odważyła się

Gość radomiankaaa_25
no ja tez nie pojade i tak miałąbym z kim ale byłam pare tygodni temu w amfiteatrze na zespole Morandi w swoim miescie ale w lipcu moze pojade do krakowa

Gość radomiankaaa_25
no ja woj.mazowieckie 100 km od Warszawy na płd wschód 8o km mam do kielc 200 km do krakowa...do lublina tez cos 80 chyba

Gość dark_lily
Ja to nawet nie wiel ile z Wrocka do Wawy jest;)

Gość dark_lily
ale daleko:P wiem ze najszybciej InterCity ale drogo:(

Gość hej ja też
parzyłam na mapie po środku wypada chyba Łódź :p ale nie wiem...

Gość dark_lily
W stolicy byłam tylko raz jak byłam mala daaawno temu;) W Krakowie ze 2 lub 3 ale tez dawno. Do krakowa mamy ladno autostrade z Wro, ale trza miec auto:P

Gość pewna brunetkaaaa
Michal a skad w malopolski jak moge zapytac? No Lodz chyba jest centralnym punktem:)

Gość hej ja też
ja do Wawy niby nie tak daleko, ale na palcach mogę policzyć ile razy byłam, raczej unikam tego miasta

Gość hej ja też
w Krakowie pewnie bym sie zgubiła a w Łodzi nie byłam :p

Gość pewna brunetkaaaa
Wlasnie o Tarnow mi chodzilo:) podobno ladna okolica tam u was.. Ja tez szczerze mowiac rozgladam sie za krakowem, pislalam we wczesniejszych postach ze slask jest nie dla mnie, jak myslisz bedziesz na koncercie, wlasnie wyczytalam ze jest za darmo! kurcze musze tylko na pociag uzbierac...ahhh Dziewczyny cos mi ta Lodz podchodzi, wawe tez omijam z daleka! Naprawde mysle ze powinno takie spotkanie dojsc do skutku? Mysle ze powinnismy ustalic date, i kazdy moze by jakos wykombinowal kaske do tego czasu, jak myslicie?

Tarnow niby ładny, wiadomo sentyment człowieka trzyma ale rynek pracy jest tragiczny. a krakow mi się strasznie podoba tam studiowałem i polubiłem duże miasto.

Gość hej ja też
wiecie, co moim zdaniem nie mamy nic do stracenia :) i przynajmniej jakoś zaczniemy działać, jak nie spróbujemy to sie nie przekonamy a co do terminu to ja preferuję weekend, żeby nie było w srodku tygodnia, bo jeśli znajdę pracę (a bardzo na to liczę) to będzie trudno, miesiąc nie gra tak bardzo roli

Gość dark_lily
w sumie czemu nie:) jeden dzień kazdy znajdzie, a i kase jakoś sie odlozy:) zaczniemy przynjamniej jakos dzialac a nie tylko narzekac;) od czegos trzeba zacząć:P jaki termin proponujecie??

Gość radomiankaaa_25
no dobra jesli Łodz to ok lub kraków ja najwyzej namówie chłopaka to razem przyjedziemy autem i bedzie szybciej