Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pielgrzym marek

wLaśnie kolo mojego bloku idzie procesja a ja...

Polecane posty

Gość pielgrzym marek

to pierdole, te mocherowe berety.Idą i śpiewaja.Wszyscy poubierani na biało.A ja schowany jestem za firanką i podglądam...:-)

Gość
u mnie przechodzili o 9tej:o a teraz ktos kurwa puscil msze z radia na caly regulator i napierdala na cale blokowisko:o:o ludzie maja fajnie:o

Gość pielgrzym marek
wyglądam z okna schowany za firankę i w myślach ich wyzywam od najgorszych.Stoi pod blokiem z kilkaset osób i spiewa piosenki kościelne.Chyba właczę jakies disco polo na fula :-)

Gość
najlepsze sa te oltarzyi co robia, dżizas w ramce, kwiaty w wazonie, a te stare maja w lapach galazki (chyba wierzby?!) i i da z tym jak na skazanie. czemu u nas kazde swieto musi byc takie meczenskie??

ja nie poszłam na msze jako jedyna w rodzinie....zostanę wyklęta :O juz sie mama rzucała :O a ja to pierdolę, mam depresję, nie wiem czemu, mam wszystko w doopie :classic_cool:

mieszkalam na studiach na parterze. Szorowali mi tymi flagami, proporcami i reszta po oknach,myslalam,ze mi szybe wybija :D

gratuluję szacunku dla osób starszych, ciekawe jak wy będziecie wyglądać i zachowywać się w ich wieku.. o ile dożyjecie oczywiście.

Gość
ale z drugiej strony te starowinki musza miec jakas ucieche z zycia;) kto wie co nam odwali na starosc?:D

Ja najbardziej lubie, jak po tych wszystkich procesjach nikt nie sprzata i kwiatki trawa itp lezy dniami na ulicach, wszystko klei sie do butow i wygladasz, jakbys po polach latala :D

Gość
wole koty - o coci chodzi, jaki szacunek? o swiecie rozmawiamy:o

Gość Piekło
was pochłonie wy dranie !!!! :classic_cool:

a tak w ogole to mogę robić, co chcę...mam jeszcze tyle czasu, a na starość się nawrocę...i będę złą mlodzież po karkach gałązkami nawalała :classic_cool:

Gość ...........oj............
ze dwa lata temu taka procesja przechodziła pod moimi oknami kiedy spałam. Ktoś zawodził do mikrofonu "Jeeeeezuuuuu Jezuuuuu ufam tobie" czy coś. Słyszałam to przez sen a że się zakopałam w kołdrę i nie mogłam się jeszcze w półśnie odkopać wydawało mi się że przeżywam własny pogrzeb. Jak się w końcu wyswobodziłam wydarłam się głośniej niż ten debil przy mikrofonie:O

Gość
a ja obawiam sie, ze wcale sie nie nawroce;) naprawde bede sie smazyc z kainem:classic_cool:

Gość Piekło
Nic tylko byście kopulowali i ssali , lizali patelnię :classic_cool: świntuchy

Gość dfrhweuir
brzozowe gałązki nie służą do chłostania :O kto wam takich głupot naopowiadał?

psychiczna...tjaaa, pierwsza tam bedziesz w tej procesji dreptała :classic_cool: albo nie, zaraz za mną :P

Gość frenti
Wiekszosc osob idacych w procesji to hipokryci(no oprocz mogerowych staruszek) Uczestnicza w procesji, a jak juz zbaczaja ze szlaku, to leca kurwy i po piwko do jedynego czynnego sklepu na osiedlu...

Gość
lubie kopulowac, co poczac?:classic_cool: oj - dokladnie tak to wszystko brzmi, jak pogrzeb...

właśnie o tym mówię.. dla nich to jest ważne, istotne, często sens życia. śmiejcie się, że przesadzam, proszę bardzo. wkurza mnie po prostu jak ktoś wulgarnie się wyrażając wyśmiewa innych, ich wiarę, sposób patrzenia na świat, zachowanie. ale luz. sorry, że przeszkodziłam w tym krfa fajnym wyśmiewaniu się :classic_cool: ciao 🖐️

no przeciez wieeeeeeem, tylko się nasmiewam...a ty co, bezbozniku, do kościoła!!!!!!!!!!! :classic_cool:

Gość frenti
*moherowych:D

Gość Piekło
a gdzie tu wulgaryzmy ???????????????

Gość
bylam na procesji ze 3 lata temu z mama. idziemy, wokol spiewy , psalmy i ody do boga, a obok paczka 4 moherow: -no i co? -no i ona wyjechala, zostawila i tego dzieciaka i meza swego. -co to w tych czasach sie wyprawia. -no tak, a z michalakami to jak bylo? tez wyjechal do kanady i rozwod juz rok pozniej. dżizas not ded:classic_cool:

no wlasnie....wiekszosc idzie, zeby sobie postac i zobaczyc znajomych...a potem na piwo...no to ja skracam to tylko do piwa :O

A ja się nie będę smażyła w piekle, bo nie wierzę w piekło, ani niebo, ani żagnego boga:) Ateisci maja ten komfort życia, ze sie nie boja piekla:)