Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoztymzrobićPomocy

Co myślicie o związku 25letniego faceta z 16 letnią dziewczyną ?

Polecane posty

Gość CoztymzrobićPomocy
Aha no i dodam jeszcze tylko że ona ma 16 lat a nie 12 czy 13.

Gość do DFS
DFS rozsmieszyla mnie twoja wypowiedz sama mam 23 lata i nie czuje sie stara. wygaldam duuzo lepiej niz gdy mialam lat 16..teraz stalam sie kobieta.. heh zazdroscic bym mogla gdybym byla po 40 stce..a taka 16 co najwyzej zazdroscic moze mnie:) na brak powodzenia nie narzekam i musialabym zdrowo ocipiec zeby zazdroscic jakies 16 stce..mysle ze jestes koleknym z tyuch pseudo facecikow ktorzy jedynie malolatce moga zaimponowac..o mnie facet musi sie postarac..i nie chodzi o kase czy wyglada..ale o intelekt ;]

Gość hmmm myslle
witam mam siostrzenca ktory ma skonczone 14 lat, ma kolegow kolezanki ktorzy przychodza do jego domu, i sa tam tez dziewczyny 16 letnie. ja sama mam 28 lat, i czasem te jego kolezki mowia jaka ty masz fajna ciocie, bo poprostu jestem drobniejsza niz te 14,15 latki . ludzie!!!! bylam w powaznym zwiazku, za moim facetem lataja malolaty, pomyslec jakby moj byly ukochany z taka ktora moglaby byc dziecwzyna mojego siostrzenca :( i przez takie dziewczyny moj zwiazek sie popsul, a ja kocham czekam tesknie, a on chcialby z taka malolata sie zabawic, a kiedys dla niego nie bylo to do wyobrazenia:(

Gość hmmm myslle
wlasnie, niech sobie wezmie jakas 16 a nawet 14 latke, w zyciu bym nie zazdroscila, tylko byloby to dla mnie dziwne, i wiem ze ten moj byly dziwnie by sie z tym czul, i robilby wszystko bym sie nie dowiedziala

Gość radka poradka
ja mysle, ze 25latek, ktory jest zainteresowany 16tką jest tak samo niepowazny jak ta 16tka i szkoda go na +/- rownolatke:) wiec jest ok;)

Gość wwwwwq
mam 24 lata mam siostre lat 16 w moim domu przewujaja sie tlumy kolezanej siosty.. hehe autor musi byc niezle zryty i ci co go ppieraja..moja panna jest odemnie 2 lata starsza..kolezanki siory to jeszcze dzieci!jak wszytskie panny w tym wieku.. robia podchody w moim kierunku glupie dziecinne zagrywki...czasem mnie to bawi czasem zlosci.. wszytskie wygladaja tak samo.. z wielkimi torbami na ramieniu dzinsy rusrki trampki paski bluzy zasuwane kolorowe... ja pojac nie moge jak komus w takim wieku moze sie malolata podobac!! orownujc moja kobiete do nich to niebo a ziema, autor chyba nie mial do czynienia z prawiodzywmi fajnymi laskami ze cie za dzieci bierze

Gość a ja wam cos powiem
mam 23 lata moj byly facet zostawil mnie..po roku chcial wrocic ale ja mialam go juz w dupie..przez ten rok zadna fajna laska go nie chciala.. raz poszedl a studniowke a ma 27 lat i tez nic nie wyszlo;] caly czas dodam ze o mnie zabiegal...jakis czas temu znalazl sobie dziewczyne lat 17;] nie rusza mnie to jedyne co to smieszy.. nowa laska mojego exa wlazi mi codziennie na konto na nk podglada mnie jej kolezanki tez mi wycieczki po koncie robia. DZIECINADA !!! ja to wiem ze ona nie moze mnie zniesc..ze jest zazdrosna itd..;] dodaje sobie co chwile nowe zdjecia a moim ex;] a moj ex nie ma nawet jednego..mysle ze mu wstyd zwyczajnie ze ja nawet sie o tym dowiem..a nie wie ze ja wiem;]

Gość hmmm myssle
ja tez takmam, co prawda ten moj byly krecie z jakas malolata, taka jedna wlzai mi na NK podglada, a tam nadal sa fotkie moje , i sa tez te na ktorych jest on;

Gość Raz8man
A ja niedawno mając 23 lata przespałem się z 16 latką :) było pięknie bo już od długiego czasu chodziła mi po głowie jakaś młoda fajna dupcia.Trafiłem na taką i po 5 godzinach rozmowy na gg spotkaliśmy się nie daleko jej domu i zrobiliśmy sobie 69 na tylnym siedzeniu .Jak później powiedziała robiła już to dwa razy w życiu i nie czuje się dziwką bo po prostu lubi to robić z dorosłymi facetami .Do autora tematu , nie przejmuj się co tutaj piszą bo te wszystkie żałosne prawiczki Ci zazdroszczą .dziewczyna na Ciebie leci więc bierz życie jakim jest , seks z taką młodą śliczną dziewczyną był moim najlepszym seksem w życiu .

Gość KazdyFacet
Nie jest problem chyba. Otworz nowy Topik i wpisz "W ktorym wieku stracilas cnote", zobaczysz ile dziewczyn bedzie pisalo z wielka duma, "mialam 14, 15, 16, 13 lat i bylo boskie ...", pozniej beda komentarze przeciw, pozniej dziewczyny beda sie odzywali "jestes zazdrosny, to moja rzecz " itd... Nie dziwie sie, nie martw sie ze masz 25 lat, czy nawet 45 jak roznica wiek w takim wypadku ? Itak pchasz w nia i tak.

Gość CoztymzrobićPomocy
Ale ja nie mam zamiaru w nią pchać i nie z nią sypiać .Po prostu chodziło mi o to żebyście mnie uświadomili czy koleżeństwo w moim wieku z tak młodą dziewczyną to coś złego czy grozi mi za to coś czy nie .Domyślam się że nie ale już sam nie wiem

Gość hjkhgkhjk
ja jestem z chlopakiem ktory ma 29lat a ja 19 i jest cudnie.

A ja wam powiem tak Znajomych rodzicow corka ma obecnie 16 lat...i spotyka sie z 26 latkiem....a co jej rodzice na to , hmm nic za bardzo nie moga zrobic bo ona slepo \"zakochanna\" i ich oczko w głowie bo natalka to to i tamto bo natalka to takie zdolne dziecko i do tego niezła aparatka imprezowa na co rodzice przymykaja oko o ktorej z domu sie przychodzi nad ranem albo zamist do szkoły to ona sobie po polsce z facetem jezdzi ....bla bla bla a swoja druga starsza corke niepełnosprawną nawet słowem o niej nie wspomną ojciec to wrecz corke jak kopciuch traktuje a mlodsza pod niebiosa wychwala ..A ta młodsza jak jej sie pytam co słychac u Kaśki to natala odpowiada kaska to glupia i stara i niepelnosprawna idiotka,,,,brak słów... :O A natalka oczywiscie sprytna 16 po co jej facet 26 letni ? Głupie pytanie bo auto on ma kase tez ma prezenty jej kupuje za granice ja zabiera i nad morze a młoda korzysta ...i sie szczyci jakie to ona ma fajne zycie :O kiedys jej powiedziałam jak ty jestes jeszcze dziewica to ja powinnam byc juz zakonnica -na o ona usmiechem ani nie stwierdziła ze juz jest po albo przed ...bo ona nie \"umie sie otworzyc\" w sensie czy jest czy nie jest już dziewica ,a on jest dla niej taki dobry kochany itd.A wygadana jest jak tralala mała ...Tak i jasne ze uwierze ze facet 26 letni bedzie chodził z młoda siksą lat 2-3 i do łózka z nia nie pojdzie przez tyle czasu ....MaMusia pewnie corcie juz 16 letnia w tabletki anty wyposazyła :O A pomyslec ze jeszcze pare lat temu przyjezdzała sie w lalki ze mna bawic gdy bylam w gimnazjum i słowo sex albo pocałunek wzbudzało w niej tyle co feeee i bleee to obrzydliwe ... No co wycfanila sie młoda...

I takie młode dziewczynki robią się na starsze -potem będa tego załowac.... :O Chociaz z drugiej strony czy wiek ma takie znaczenie jak się jest już pełnoletnim ? Wtedy to już nie odgrywa takiej roli wielkiej moim zdaniem ale każdy wie jak to jest...i są gusta i guściki... :)

Gość KazdyFacet
"Ale ja nie mam zamiaru w nią pchać i nie z nią sypiać" ?? Przepraszam, naprawde, ale nikt Ci nie uwierzy, ja tez nie. Nie martwisz sie ze jej Tata bedzie za toba gonil za pistoletem kiedys :( Fizycznie kobiety sa w naj lepszej formie w takim wieku, i nie zamkniesz oczy przed tego faktu.

A z tych 16 nie można robić takich niewinnych i świetych bo nie są dobrze wiedzą jak starszego faceta sobie wokół palca okrecic ... a ona chyba jest pełna rozumu skoro sie z tobą spotyka i wie jak dalej znajomosc może sie potoczyć.... i jakie ma ze sobą to konsekwencje....Przeciez gdyby nie chciała sie z toba widywac spotykac to by tego nie robiła....

Gość hopsiupjiopu
takie 16latki rozrywaja powazne zwiazki, narzyucjaja sie strszym juz zwiazanym facetom, a oni -czemu by nie? kombinuja cwaniakuja, robia wszystko by on byl ich, jeszcze niszcza zone lub dziewczne tego faceta, plotkary jakichmalo, bomaja tylko szkole i ten ubior racja

Gość Dachfenster
Moim zdaniem wiek nie gra roli. Jeżeli Tobie jest z nią dobrze i jej z Tobą to ch*j innym do tego. Niech każdy robi co chce. Każdy ma inne zdanie na ten temat, ale to nie znaczy że masz się tym sugerować. Ja mam 20 lat i mój mężczyzna ma 29 i mam z nim przestać być bo ludziom się to nie podoba ? Nie! Będę z nim bo mi się podoba ;) Tylko musisz wiedzieć czego ona oczekuje a czego ty. Z reguły 16-latki nie myślą o poważnym związku, aczkolwiek ona może chce tego. Bo sama wiem po sobie, że w tym wieku nie myślałam o niczym poważnym. Powodzenia ;)

11:46 CoztymzrobićPomocy Piszę tutaj ponieważ jestem w takiej sytuacji że poznałem dziewczynę która ma 16 lat Ja mam 25 lat , poznaliśmy się nie dawno i już na pierwszym spotkaniu było bardzo fajnie boje się przecież ona ma tylko 16 lat . Kiedy ja miałam 15 lat byłam zadurzona w mężczyźnie o dziesięć lat ode mnie starszym ( czyli różnica wieku podobna) i to strasznie...i nie czułam się za młoda. Prawda jest taka, że emocjonalność, dojrzałość dziewczyny 15, 16-letniej jest w podobnym stopniu rozwinięta co o kilka lat starszych od niej kolegów... I bez wątpienia większość nastolatek interesuje się dwudziestoparoletnimi mężczyznami, bo trudno o to, by rówieśnicy mogli im czymkolwiek zaimponować. 12:15 [zgłoś do usunięcia] całkowicie czarny kot może poczekaj aż dostanie okres, zacznie się uczyć ułamków i pozna co to tusz do rzęs, co? znajdź sobie kogoś w swoim wieku ułamków uczyłam się chyba w czwartej klasie sp, większość 14-latek już się maluje, a okres dostaje jeszcze wcześniej, bo w wieku 10 -13 lat.

Gość iście pedofilskie
ale zauwazysz to z czasem jak zabraknie wam tematów do rozmów

Gość 24 latka
no to powiem tak, malam kiedys 17 lat hehe i zabujalam sie w starszym od siebie facecie, 6lat, rowesnkow mialam gdzies, wnerwaly mne idotyczne dziecinne teksty wysmiewki itd. no wiec moja rodznka nie mala nic przeciwko itd. zapoznala se z adoratorem, lecz moja milosc nie trwala dlugo raptem 4 mesiace (znalsmy sie w sumie6 miechow) wrocil do swojej bylej z ktora z 5 razy zrywal, no i oczywiscie do mnie tez chcial wrocic, zranil mnie bardzoo temu z placzem go odpychalam! pametam slowa mamy,, ja placze wyje a ona, a moze dostal co chcial i fruu nie ma go, tylko ze obiecal ze poczeka az bede miala 18 lat , nie chcialam wczesniej, zalezalo mi na bliskosci, to dla mnie bylo duzo widocznie dla niego za malo!i kto tu byl dojrzalszy ehhhhhhhhhhhh no i jakis rok potem poznalam swojego dotychczasowego meza rowniez prawiczka rok starszego haha (to bylo dla mnie bardzo wazne i jestem dumna z mego faceta ze czekal wlasnie na mnie) jesli ta 16 laska podejdzie powaznie do was, i ty do niej to jest szansa na naprawde fajny zwiazek,moja siostra cioteczna jak miala 15 lat to zaczela chodzic z gosciem7 lat starszym ,,,za namowa swojej mamy:O:O:O:O hehe chodzila z nim dlugo do 22 urodzin bum bajka prysla zreszta ona jakas niezdecydowana teraz slub mial byc i odwolala bo ona nie WIE CZY TO TEN maj gaddd prawie sie jej rodzice wyzekli, jak zerwala z tym pierwszym:O

Gość Cugier-Kotka
nastolatki mają do zaoferowania tylko młodą jędrna dupe i jędrne cycki nic wiecej:o widać niektórym to wystarczy do szczęścia:D

A mnie zastanawia to, gdzie poznajesz tak młode dziewczyny, wcześniej 15 latka, teraz 16 latka. Chodzisz na dyskoteki do gimnazjum? I w jaki sposób wprowadzisz tą 16 latkę do grona swoich znajomych? Nie będzie Tobie wstyd? No chyba, że nie masz znajomych w swoim wieku, tylko takich małolatów.

Gość CoztymzrobicPomocy
17:46 Chihiro "A mnie zastanawia to, gdzie poznajesz tak młode dziewczyny, wcześniej 15 latka, teraz 16 latka. Chodzisz na dyskoteki do gimnazjum? I w jaki sposób wprowadzisz tą 16 latkę do grona swoich znajomych? Nie będzie Tobie wstyd? No chyba, że nie masz znajomych w swoim wieku, tylko takich małolatów." Szczerze mówiąc nie wiem jak odpowiedzieć Ci na to pytanie.Na dyskoteki nigdy w życiu nie chodziłem ponieważ nigdy mnie to nie interesowało a obracam się w całkiem odmiennych klimatach.Sam nie jak ale z reguły były to proste życiowe przypadki typu "poznałem Cię w szkole przez kogoś tam" albo po prostu czysty przypadek na ulicy gdzieś na ławce ktoś zagadał i tak się to dalej ciągnęło że poznałem dziewczynę która zawsze wyglądała na jakieś 19 lat a miała 15,16.Nie mam zamiaru nic na poważnie z tą dziewczyną robić , już na pierwszym spotkaniu powiedziałem jej żeby na siebie uważała i żeby się nie zakochała bo nie chcę żeby później miała prze zemnie problemy i wytłumaczyłem jej jaka różnica nas dzieli i jak ja to widzę .Ona natomiast powiedziała że mam jej tego nie gadać bo doskonale sobie z tego zdaje sprawę i nie zakocha się ale widać było że 25 letni chłopak czyli bardzo jej imponuje i chciała by utrzymywać ze mną kontakt .

Gość taka jedna zmartwionecznio
czemu mowicie ze 15 16 latki maja dupe i cycki ujedrnione??? ja mam 27 i mam jedrna pupe i sycki, jestem szczupla, bez wyrzeczen taka drobniutka, czasem spotykam sie z tekstem\"a ja bym dala ci 16 lat\" dla mnie komplement ze wygladam tak mlodo( no juz nietak mlodo) moze na 1. rzut oka, ale jak sie mnie pozna to widac ze ja nie 18 itp, a co do tych 14 15 latek, mam sasiadki 15 letnie, inne dzieci, one teraz tak rozrasataja , dupe maja wieksza niz jakby byly w ciazy ludzie! masakra co teraz sie dzieje, te dzieci za duzo jedza ..

Gość taka jedna zmartwionecznio
tak szybko pisalam, ze sorry za bledy .. pozdrawiam w ten burzowy dzionek:)

Gość Lady_Maggot
KazdyFacet - mylisz się , kobieta jest w najlepszej formie między 18 a 22 rokiem życia. Pamiętam siebie jak miałam 16 lat. Miałam ogromne libido. Ciągle myślałam o seksie, ale rodzice mnie porządnie wychowali. Pilnowali bym nie robiła głupot. Wcale nie żałuję że straciłam dziewictwo dopiero w wieku 21 lat. Dojrzałam, nabrałam rozumu i poznałam swoją wartość. Powinieneś się wstydzić... wykorzystywanie małolat jest ohydne. Plugawy satyrze.

Gość skadsada
Ja mam 16 lat a on 21 ,,, myślicie ze to dobra roznica ? Dodam ze on nie jest jak większość ,,,ja rowniez ..na swoj wiek jestesmy dojrzali emocjonalnie