Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka3008

pyt do dziewczynek

Polecane posty

hej laski;* jakich fluidow i pudrow uzywacie? chodzi mi o firmy. mamteraz maybeline ale jest beznadziejny

Gość maturka4
Hej, laska. Może lepiej powiedzieć "dzień dobry"? I przenieść się na tematycznie właściwe forum?

Gość maturka jakos nie zauwazylam
zeby ktokolwiek zaczynał tu topik od "dzień dobry", wiec chyba niesłusznie rozdzierasz szaty

Gość mixi
pytanie do dziewczynek to moze byc np takie" czy bawicie sie lalkami barbie" debilko... i spieprzaj na urode bo na smietniku wyladujesz za chwile...

Gość maturka4
A może warto wprowadzić tu jednak trochę kultury? Mimo wszystko szacunek dla siebie nawzajem nie kosztuje dużo, a jest przyjemny dla wszystkich czytających i piszących

wypraszam sobie nazywanie mnie debilką. Po czym to wnioskujesz?? Ty nia jestes obrazajac kogos bez powidu. Jak ci sie cos nie podoba to nie wchodz na tego posta i po problemie. Niekulturalna jędzo

Gość maturka jakos nie zauwazylam
ok, kultury nigdy dosc, ale jakos nie widzę podobnego twojego komentarza w tym stylu na zadnym innym topiku. Starsznie najezdzacie na dziewczynę - a że dziewczynki? 60latki tez tak do siebie czasem mówią, nie jest to nic oburzajacego w mowie potocznej.

Obrażać na wejściu kazać zjeżdżać to nazywacie kulturą? Oj dziewczynki, dziewczynki :) Ja używam lirene city mat kosztuje tylko 18 zł za to jest boski i nie zamieniła bym go na żaden inny

\'\'dziewczynki\'\' po porstu chialam byc mila, lepeij jakbym napsiala \'\'dziołchy\'\' ehhh. no comments

ja uzywam under 20,moim zdaniem swietny,uzywam normalnego i do cery naczynkowej,i efekt jest rewelecyjny,czasem nawet ktos mi nie wierzy,ze jestem umalowana...

Gość skjgefnikmtrhw
tj poprzedniczka.. długo szukałam pudru , używałam juz duzo drozszych jednak under20 sprawdza się najlepiej.

Gość od niedawna
używam podkładu dream matte - mouse świetny

Gość a ja wlasnie
bourjois - genialny.

Gość tere_fere_
kilka chwil - GioRDanni Gold jest z Oriflame, a nie z Avonu. Też słyszałam na jego temat dosyć dobre opinie. Natomiast przymierzam się teraz do podkładu Astora z minerałami. To jest ten z pędzelkiem. Opinie ma dość dobre.

kilka chwil 🖐️ z oriflamu jest giordani gold. z avonu to prawdę mówiąc fluidów nie polecam..

Gość +18
puder yardleya, podkład vichy. w sumie, częściej chodzę bez pudru na mordzie niż z, ale to już bez komentarza :P

Gość najlepsze kosmetyki
zachęcam do kupowania kosmetyków nie testowanych na zwierzętach z dwóch najważniejszych względów (poza pobocznymi korzyściami) 1. Są w 100 % przyjazne dla skóry człowieka, nie uczulają, nie dają podrażnień , nie ma skutków ubocznych w postaci wysypek czy nawet kłopotów z układem pokarmowym (zwierzęta mają inny odczyn skóry ph inaczej reagują niż ludzie itd) 2. Nie przyczyniamy się do torturowania naszych mniejszych przyjaciół, powinniśmy przede wszystkim nie szkodzić kupując kosmetyki.

ja ostatnio kupiłam puder bourjois eclat mineral i jestem dość zadowolona. dobry i bardzo wydajny, tylko najjaśniejszy kolor mógłby być jeszcze jaśniejszy :O