Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angeliussss

mam faceta o niskim wzroście to wstyd prawda?

Polecane posty

Gość angeliussss

mam faceta ktory ma 172cm jest chudy zerwe z nim bo dla mnie to za mało chociaż charakterem jest cudowny zreszta czytalam na kafe że faceci o tak niskim wzroscie to nie sa mezczyzni tylko kurduple

ja tez mam faceta 172cm, i.... wychodze za niego za maz!!! :-D tez jestem niewysoka, nie lubie gigantow, bo nie lubie zadzierac glowy, jak chce faceta pocalowac :-P

Gość angeliussss
jak stoi przy normalnych facetach to taki malutki, wydaje mi sie ze wszyscy sie ze mnie smieja ze z takim małym facetem jestem :O

Gość angeliussss
moje kolezanki sa prawie wszystkie wyzsze od niego :O :(

Gość radomiankaaa_25
tia..odrzucona masz racje hehe ale to zaden wstyd to ile ty masz 190??? lol ja mam 172 a mój ma 178

Gość angeliussss
mam 167 ale tak jak mowisz 178 to juz jest wiekszy ma wieksze dlonie itp nie widac tej małości

Gość angeliussss
ojciec mi mowi ze mam faceta kurdupla i zbym znalazla prawdziwego faceta :(

Gość angeliussss
naprawdę to nie wstyd mieć małego faceta?

Gość eleina
zarwij z nim!! co z takim kurduplem bedziesz chodzic, to zenada!!! zerwij juz dzis! fajny ma charekter, nie wazne!! tylko jak bedziesz z nim zrywac to nie zapomnij dac mu moj nr telefonu! a zerwij dlatego ze go nie kochasz!

Gość bleble123
chyba cię powaliło... szkoda tego faceta... kogo chcesz uszczęśliwić? siebie czy tatusia czy może ludzi? jesteś typowym przykładem gówniary... oceniać ludzi po wzroście....

Gość ajshjabc
TY JESTEŚ KURDUPEL... KARZEŁEK...

Gość eleina
do bleble niech zerwie, facet zasluguje na dziewczyne ktora go bedzie kochac za to jaki jest a nie ile ma wzrostu, szkoda mi go

Gość angeliussss
no co takie mam zdanie i juz wstyd mi za niego

Gość dariaaaaaaaaaaaaaa
tylko tak gadacie a same chcecie mieć wysokich facetów...tak samo jak któraś ma faceta przystojniaka i podrywacza to inne jej go odradzają bo jest taki i taki ,a same jak ich taki poderwie to chętnie by się z nim mówiły... Nie wiem dlaczego tak jest. Z zazdrości? Ja np mam taką łatwą koleżankę z ktorą do klubu poszłam i zaczął mnie podrywać taki jeden przystojny koleś to ona mnie od niego wręcz odrywała i mowiła że za dużo sobie pozwala mimo ,że nic takiego nie robił :p

Gość wstyd to mieć pustaka
za partnera więc oszczędż wstydu swojemu mężczyźnie i spadaj

Gość angeliussss
a ja chce miec przystojnego wysokiego faceta :D zeby inni mi go zazdroscili :P

A ja Ci powiem , że gustuję w takich facetach! Tylko za niskimi chudzielcami się oglądam i tacy mnie kręcą. Zazdroszczę dziewczyną, które mają takiego mena bo mój to typowy misiu :O p.s - moja siorka ma to samo zboczenie co ja ;) Kocha chudzielców , im chudszy tym lepiej :P a i wzrost jej nie przeszkadza, ze swoim partnerem są równi.

Gość angeliussss
marze przejsc sie z facetem tak przystojnym zeby inne popadały z zazdrosci :D

Gość ja mam 175 cm
a moj 170. Ha i jeszcze jak gdzies idziemy zakladam szpilki :D Wszyscy mowia, po co ty zakladasz jeszcze te szpilki jak i tak jestes wyzsza od niego. A ja Bo lubie, a nam to nie przeszkadza, a jak wam tak to wasz problem. :P Ale widze, ze ty to jestes gowniara skoro tak myslisz... :P

nie wstyd,ale ja wolę wysokich facetów i dobrze zbudowanych(tzn bez przesady nie jak pudzian ,ale lubie takich ,, grubej kości\"). Facet ma się Tobie podobać też fizycznie więc jeśli Ci się nie podoba to z nim zerwij.

Gość angeliussss
no i chociaz jedna madra na tym forum ma mi sie tez podobac fizycznie :D no i teraz to rozumiem