Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brytyjkaa

wstret do polakow!

Polecane posty

Gość brytyjkaa

mieszkam juz pare lat w wielkiej brytanii i zauwazylam ze sie wstydze rodakow kiedy ich wdze na ulicy, nie mam zadnych przyjaciol czy znajomych polakow bo mniewqurza ich mentalnosc za granica, ale za to mam przesympatycznych szkotow za znajomych. Moj face pierszy w UK byl polakiem taki squrw .. ze nie da sie opisac, poznalam potem brytyjczykow i porownanie jak niebo i ziemia, juz od paru lat mam tylko takich znajomych, ale jak widze polakow na ulicy bo od razu sie poznaje po twarzy to mi sie niedobrze robi i kojarzy z moim bylym, mialam chlopaka brytyjczyka i byl 100 razy lepszy od mojego bylego, ale nie to jes wazne, po prostu nie rozumiem tej mentalnosci polakow dlaczego oni nie moga byc tacy jacys bardziej weselsi albo nie patrzec wilkiem, jakos byc sympatyczniejeszym dla innych a nie tak jak ja ich widze chyba w zyciu bym nie chciala miec polaka za faceta, jakos mnie nie podniecaja i fizycznie i z zachowania...

Gość brytyjkaa
niezly podszyw, wlasnie nie lubie zadnych ciemnoskorych smoluchow, ale jak sobie zyja to niech beda, mam 27lat

Gość brytyjkaa
zauwaztlam ze wiekszosc polskich facetow jest zazwyczaj mocno zbudowana, maja lyse glowy i nosza te ochydne kurtki jeans jak istne jakies ruskie!bleee

Gość poczatkujoncy połeta
chyab nie lansowałąś sie z chłpakai polakami z wyzszych sfer !!

Gość omega mi
mialam tylko jednego polak w zyciu (bylam dziwica do 23 roku zycia) potem mialam 2 tutejszych i to wszystko.

Gość
O czy ty piszesz dziewczyno?znalazla mi sie Brytyjka ,urodzona w Starej Wolce.I tak tam bedziesz Polka zebys nie wiem jak probowala to ukryc,nie uda ci sie nawet za 50 lat.