Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Biore sie ostro w garsc!!!D

Polecane posty

brzudula - 170 cm teraz nie mialam czasu na sport (praca 9 godzin w tygodniu plus 2 uczelnie itd) wiec mialam 3 lata przerwy i 10 kilo przytylam, ale dzisiaj zdalam ostatni egzamin i druga uczelnia tylko mi rok zostal wiec wracam do sportu: wiec zaczne powoli biegac az dojde do mojego dawnego dystansu- 10 km dziennie, do tego basem i moze jeszcze cos innego tak jak mowilam w sumie nie mam nadwagi, ale jestem przyzwyczajona do mniejszej wagi i rozmiaru, wiec mi prosze nie mowic, ze nie powinnam sie odchudzac :p jestem duza dziewczynka i tak zdania nie zmienie hahah zawsze nosilam rozmiar 36 a doszlam do 40, teraz jest 38 wiec jeszcze 4 kg i bedzie ok :)

Witam dziewczynki ja też już mam dość, ale od jakiegoś czasu coś z tym robię:) i oby tak dalej, tylko się boję efektu jojo:(

Gość pancernik jadowity
ja stosuję taką dietkę: rano - kawa (na czczo) ćwiczenia 30 min śniadanie: kefir i tabletka linei 2 śniadanie: warzywa dowolne (oczywiście prócz ziemniaków i kukurydzy) obiad: 500 ml zupy warzywnej (uwielbiam brokułową) z kawałkami kurczaka i tabletka linei kolacja: szklanka soku pomidorowego lub...nic do tego 2 herbatki pu erh, godzinka ćwiczeń minimum. Czekam na poprawę pogody i wsiadam na rower :)

Dziękuję;) czuje że jest już więcej niż 18, ale narazie nie staje na wadze, może jutro lub w niedzielę:) mam nadzieję, że się nie rozczaruje:)

kurde nie wiem co na kolacje :( kobitki pomysly - takie mam skladniki: jajka, ser feta, mozarelle, zwykly ser, piers z kurczaka, tunczyka, makrele, paprykki, pomidory, kapuste biala, czerwona, wloska, marchewke, cebule, pieczarki, ogorki, kapuste kiszona, groszek zielony, salate lodowa, rozne sosy, makaron i ryz, no i ziemniaki co fajnego moge zrobic zeby nie mieszac weglowadanow z bialkiem? potem pocwicze na Wii :) pogram w tenisa i poboksuje

Hej,ja jestem otyła ważę 96 przy wzroście 169.Bywało,że naprawdę wyglądałam fajnie może nie byłam szczupła jak modelka,ale nie było tak koszmarnie jak teraz.Zaczęło się po ciąży najpierw bardzo schudłam a potem przytyłam i ciągle tyje!!!Najgorsze jest to ,że jak zacznę dietę to ciągle myślę o jedzeniu i czuję głód.Uwielbiam też słodycze.jak ich nie ma to ok,ale jak już są w moim zasięgu to koniec poddaje się i jem np.2czekolady na raz.Nie mogę nad tym zapanować a tak chciałabym schudnąć.Czy ktoś ma tak jak ja?Czy da się nad tym zapanować?

Żabcia też tak miałam:( wszystko jest opisane w moim topiku, ale się zawziełam i powiedziałam dość, chce być szczupla i być obiektem westchnień facetów:) trzymam za Ciebie kciuki napewno dasz radę, tylko więcej wiary w siebie;) najgorzej jest zacząć, ale później każdy kilogram mniej coraz bardziej motywuje:D

Gość zalamana to ja
żabcia mam tak samo, nie mogę przestać myśleć o jedzeniu. najgorzej jest zacząć dietę i ćwiczenia, potem jest łatwiej. Bardzo chcę wyglądać jak w zeszłe wakacje, teraz nie ma mowy abym wcisnęła na siebie jakiejkolwiek z tamtego okresu ubranie.

u mnie nie sprawdza sie zadna dieta:) ja musze jesc to na co mam ochote bo pozniej rzucam sie na jedzenie:( No i bez lodow zyc nie moge:P cwicze regularnie od stycznia i efekty sa:)

Może tutaj razem z Wami kobitki dam rade znowu zacząć coś ze sobą robić .Zacznę od jutra.Trzymam kciuki żeby nam wszystkim się udało.

No ale juz nas duzo jest;) super;) do pebi: 18kg niezly wynik wręcz super;) na jakiej diecie tyle zgubilas?;D Nie biore zadnych wspomagaczy;)

Brzydula u mnie tak samo, tekie diety ustalone to nie dla mnie. Jesli bym miala jesc na sniadanie codziennie jajko a potem np kawalek ryby to bym nie mogla. Jem to na co mam ochote, tak jest latwiej. Plus mam dzien oszukiwanie albo sobota labo niedziela kiedy jem co chce i kiedy chce wiec jest ciacho czekoladowe i pizza, frytki, chinszczyzna. Do wyboru do koloru. Taki dzien obzarstwa daje mi motywacje na nastepne dni

To moze i ja sie dolacze do Was? Do schudniecia mam 5kg bo chce wrocic do swojej wagi sprzed roku. Zamierzam jesc to co zawsze, jedynie ograniczyc slodycze i fast- foody, a reszte o polowe mniej, plus cwiczenia oczywiscie zeby ladnie wyrzezbic sobie sylwetke. Przyjmiecie mnie do siebie?

za te 5kg biore sie od 2 miesiecy:/ jedynie udalo mi sie zrzucic juz 2kg bo jeszcze niedawno bylo 59:/ a ja mam jakas manie ze musze byc szczupla bo inaczej siebie nie lubie:( te moje boczki okropne bleeeh

Ten wątek jest otwarty dla wszystkich!! Dla tych ktorzy prowodza rozne diety: kopenhaska,kapusciana,atkinsa,stilmana,10-dniowa,pomidorowa,na samych kaszach,jogurtowa,1000kcal,1200kcal,500kcal,300kcal, glodowka,south-beach,niełączenia,warzywno-owocowa itd;) Bo dziewczyny łączy nas jedno, mianowicie: JESTESMY NA DIECIE!!! do juterka kochane, ja lece lulu:D Milych snow i dobranoc:*

A ja chciałabym przytyć :) :O zamienimy się .... Wiele dziewczyn/kobietek chce schudnąć a ja chce przytć chociaż tici 3-4 kg... :O

Kotkamigotka ja tak chcialam przytyc jak bylam mlodsza bo mi kosci wystawaly - uprawialam sport wyczynowo i co zjadlam to spalalam wiec potrafilam o godzinie pierwszej w nocy zjadac kanapke - bochenek chleba z 10 plastrami szynki i majonezem do tego frytki i spac i nic nie moglam przytyc. Przestalam trenowac, potem przestalam cwiczyc + siedzaca praca i 10 kg wiecej :( oki kobitki podsumowanie dnia : 3 plastry szynki z lyzeczka salatki colaslaw 17- gramow konserwy miesnej light salatka serowa - salata lodowa, ogorek troche fety, troche mozarelli i troche cheddara light + mala buleczka z margaryna light plus herbata czerwona i 100 litrow zwyklej ze slodzikiem ;) przede mna jeszcze 3 malutkie (200ml) piwka na dobra prace nerek :p

\a ja nie uprawiam sportu zadnego poprostu jestem chuda... Jem tyle ile organizm potrzebuje ale nie objadam sie... np dzis zjadłam talerz zupy na mieso obeszła mi ochota.... A czasami mam tak ze potrafię zjeść 5 kanapek z szynka albo kiełbasa serem pomidorem cebulą albo z ogorkiem... I nie wiem jak przytyc... :O pomocy!!!

kotka popatrz na strony dla kulturystow na ich diete na mase moja kolezanka miala tak jak Ty - dziewczyna 26 lat, 175 wzrostu i wazyla 48 kilo i nie mogla przytyc, potem poszla na sliownie zeby jej trener rozpisal dieta na mase i po pol roku przytyla 4 kg :) ja bym tak przytyc nie chciala :p moze teraz jestes chuda ale przynajmniejw przyszlosci nie bedziesz miec problemow z waga a ile masz lat, wzrostu i wagi?

Mam 22 lata wz1 175 i 50 kg... Aha i żeby nie było ze jestem wieszakiem - nie nie jestem poprostu chciałabym nabyć troszkę kobieccych kształtów... :)

kotka to nie jest tak zle :) na ksztalty jeszcze masz czas ale jesli chcesz to tak jak mowilam, zacznij diete kulturystow na mase

Gość Kotka zazdroszcze Ci
serio. Jak ja bym chciala jesc i nie tyc, a tu niestety :(.