Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Biore sie ostro w garsc!!!D

Polecane posty

Gość Jowitaa89
Ja śniadanko zjadłam takie jak zwykle kanapeczki, na drugie śniadanie zjem sobie serek, jakiś dla dzieci mam w lodówce. A obiad mam z wczoraj, kotlecik, ziemniaki i mizeria, ale dzisiaj porca o połowę mniejsza:> Muszę coś poćwiczyć dzisiaj i posprzątać całe mieszkanie:) Kurde dla mnie zgubne jest piwo, piję ok 4, 5 razy w tyg i dzisiaj znowu ide na piwo:o

witaj jowitka;) No rzeczywiscie takie wypady na piwko ze znajomymi sa zgubne..:D Ale wtedy jak np jest to dyskoteka to trzeba duzo sie ruszac wtedy problemu nie bedzie;) Ja na sniadanko zrobilam salatke z pekinskiej i papryczki mniam:D Zlosnica- mniam swiezy chlebek z maselkiem nie rob mi ochoty hehe:D

Taki chlebek to tylko w soboty na sniadanie Przed chwilka skonczylam jesc truskawki jako 2 sniadanie a ten jogurt zjem chyba jako podwieczorek badz kolacja jeszcze sobie przemysle to:)

no do mnie wczoraj przyjechali znajomi - z chinszczyzna i piwami ale w weekendy i tak zawsze jem co chce wiec jest ok dzisiaj na sniadanko zjadlam miseczke melona, pogoda ladna wiec wieczorkiem pewnie grill bedzie

Gość efaaaaaaaaaaa1986
no dziewczyny ciekawe gdzie ta ladna pogoda??? pada i pada.... trzeba ruszyc na disco i potanczyc co wy na to ?:)

Gość efaaaaaaaaaaa1986
to jak ladna pogoda to szkoda w domu siedziec.... :)

No zazdroszcze wam tej ladnej pogody:D:D Ja dzis zjadlam: salatke z pekinskiej,paryki i kukurydzy ok 200kcal ziemniaczka z lekkim sosikiem 100kcal i truskawki 200kcal:D Nie narzekamna glod najadlam sie;) A teraz bede pic bo malo w dzien wypilam:D:D jak u was laski??:D ja wlasnie wstalam bo odsypialam wczorajsze dicho xD

Gość Jowitaa89
Ja dziś byłam bardzo grzeczna z jedzieniem,, jestem z siebie dumna ale nie ćwiczyłam tylko odbyłam krótki spacerek ale w sumie to też sie liczy:) Zaraz idę na piwko :o ale cóz trzeba mieć jakąś przyjemność w życiu:P No i w końcu dzień beż słodyczy:P

u mnie dieta nadal na wstrzymaniu, wlasnie rozpalilismy grill, goscie w drodze, piwo w lodowce :) ale dzisiaj tylko zjadlam odrobine melona wiec nie jest zle na grillu tez tylko kurczaka zjem no i moze jednego burgera :p ale za to popije duza iloscia piwka

laura0307-przez caly dzien trzymalas sie tylko na meloniku:?? niezle ;p a nawet jak na grilku cos zjesz to zle nie bedzie;)_ pozatym przez diete nie mozna odmawiac sobie zycia towazyskego:)

nie no w tygodniu jadlam wiecej niz melonik ale grzecznie i zdrowo wlasnie pije 4 piwko i zjadlam kurczaka i chleb czosnkowy teraz bedzie burger :p ladna pogoda i towarzytwo wiec korzystam

laura0207- najwazniejsze ze sie dobrze bawisz;) No dziewuszki co jest z wami? Na początku pelno chcialo sie przylaczyc a teraz prawie nikogo:( Raz dwa wracac!! Moze zrezygnowalyscie z odchudzania?? Ja juz wypilam moja pyszna kawke ktora ma az 74kcal ale kurcze nie umiem bez niej zyc:D Ale ejst jeden plus po niej nie mam gloda hehe:D No i zjadlam pomidorka czyli ok 100kcal za mną:D W kuchni stoi jablecznik ktory mamuska wczoraj zrobila ze pachnialo w calym domu mmmmm:D ale ja sie nie dam:D mowcie co u was??:D:D Ja sie ciesze bo dzis na wadze 74kg:):):)

witaj ! Przeczytalam twoja wiadomosc na topicku jakiejs dziewczyny ,,, masz racje ... przenosze sie do was:):):)

To ja też sobie napiszę :) Jestem na wiecznej diecie i często tu przesiaduję, na różnych topicach :) Obecnie nie ważę zbyt dużo (ok 53 kilo, przypuszczam, albo mam nadzieję :D ), ale mam za sobą wagę 75 kg (z przed paru lat). Dziś chciałabym ważyć ok. 50 kg, ciągle dążę do doskonałości. Jestem perfekcjonistką, te 50 kilo to jakiś tam mój ideał, dawno już tyle nie ważyłam :), zakładam jednak, że tym razem mi się uda, dojść do tej wagi i zachować ją (zwłaszcza, że od tego uzależniam inne zmiany w moim ciele :) ). Popiszę sobie u Was trochę, jeśli mogę :)

Gość XXXdietynkaXXX
dziękuję za zaproszenie :) chętnie się przyłączę :) właśnie przejechałam 30km rowerkiem :)

malina17- witam milutko;) Moze napisz ile wazysz ile masz wzrostu i ile chcialabys schudnac;) no i na jakiej diecie jestes;) 24-no to juz niezle schudlas;)Gratulacje;)Zostalo ci niewiele ale z tego co wiem najtrudniej ostatnie kg zgubic;)le wierze ze sie uda;D dietynka- no to niezle sie najezdzialas:D:D Milo ze sie przylaczasz do nas:):) Ja sobie chrupie rzodkieweczki a z kuchni dochodzi piekny zapach:D:DPieczen:D:D

Gość XXXdietynkaXXX
:) w grupie raźniej! :) napiszcie proszę jak długo się odchudzacie...

Witam:) Ja sniadanie zjadlam jedna frankfurterke i pol bulki:) pozniej byl 2h spacer po gieldzie samochodowej:P:P:P a teraz dopiero miseczka barszczku ukrainskiego Zaraz sobie zaparze czerwona heratke a kolo 14 mam obiad: jajko sadzone i 2-3ziemniaczki a na podwieczorko kolacje zjem popcorn bo mam na niego ochote, a ze jest z mikrofalowki to jest bez tluszczu:) Tak sie zastanawiam jakie cwiczenia w domu wykonywac i chyba znowu wejde sobie na strone modeling bo z tego co pamietam to tam byly fajne. Chyba ze Wy macie jakies propozycje

Gość zielone oczko..
Witam Ja się z chęcią przyłączę... nie wiem dokładnie ile ważę, myślę, żę około 70 - 73 kg :( a chciałabym ważyć 59 kg.... Dziś zjadłam: * jogurt naturalny * płatki kukurydziane *kawa bez cukru/ herbatka odchudzająca :) planuję jeszcze rybkę i może jabłko... Na ćwiczenia nie mam za bradzo czasu.. pracuję dużo a cały wolny czas a bardzo go mało ostatnio poświęcam na pisanie pracy mgr.. pozdrawiam k.

Witam dziewczyny, też się chętnie przyłączę, jeżli pozowolicie. Mam 163 cm wzrostu i 60 kg, pod koniec lipca jadę nad morze chciałabym zrzucić kilka kilogramów, jeśli oczywiście jeszcze zdążę, tak się zbieram do tej diety, że im bardziej się zbieram, tym więcej jem:( no bo później już tylko dieta, z pewnego toku myślenia nigdy się nie wyrasta...:( dziś zjadłam do tej pory śniadanie, jajecznice z dwóch jajek i małą kromke chleba, ostatnio chlopak ściągnął mi jakieś ćwiczenia i zamierzam w końcu się za to zabrać, ale czy mi sie w końcu uda? tak w niedzielę..;)

Ja się zbieram, żeby zrobić sobie jajecznicę na obiad. Moja własna dieta polega na ograniczeniu cukrów. co nie oznacza, że w ogóle ich nie jem. Codziennie zjadam trochę brokuła, albo kalafiora. Od czasu do czasu (jak dziś), mam ochotę na jakieś owoce i wtedy sobie nie odmawiam. Kupiłam dziś kilo czereśni i zakładam, że do końca dnia je pochłonę :) Na co dzień zjadam dużo mięsa, jaj i serów. Nie jem w ogóle produktów zbożowych, ziemniaków i ryżu, owoce jem z rzadka. Mam zamiar za jakiś czas powolutku wprowadzać je z powrotem do diety, ale to dopiero za jakiś czas :)

hej kobitki ja dzisiaj tylko melona troche bo nie jestem glodna :( dzisiaj na wadze pol kilo mniej - zawsze cos hah

fAJNIE ŻE się mogę przyłączyć :) Waże 56 kilo i planuje zrzucić do końca wakacji 10 kilo mam 153 wzrostu i 14 lat :)

hej Malina do konca wakacji sporo czasu wiec dasz rade i wrocisz do szkoly z super figurka :) ja chyba sobie zaraz zrobie paste z makreli, nie jestem glodna ale musze cos zjesc bo pozniej wieczorem sie rzuce na jedzenie

mam nadzieje ze mi pomozecie zgubic te kilogramy bo ja mam problem z silną wolą ... dassz mi rady jak pokonać głód gdy nie możesz zjeśc?

3o minut cwiczen za mna i powiem Wam zalamalam sie widzac ten tluszcz na moim brzuchu:( Od jutra nie ma zmiluj sie! Nie jem po 18! Zero slodyczy, popcornu, fast-foodow! TYlko zdrowe zywienie sie!