Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GrubaKaska

Biore sie ostro w garsc!!!D

Polecane posty

Gość to teraz pojechalas
z tymi zdjeciami laura boshe..... to na tym trzecim to brzuch???? masakra

Dziekuje dziewczyny ze mnie tak wspieracie;) tak mysle moze bym juto przeszla na diete 10dniowa a pozniej ladnie dietkowani?E byl ktos na niej?

Gość to teraz pojechalas
wezme sobie to skopiuje, to moze si w koncu opamietam:P ostatnimi czasy przed naszym salonem w centrum handlowym postawili stoisko ze slodyczami, moze u Ciebe tez gdzies jest, Scrummy Yummy 2:) i postawili tam kobietke, ktora w duzym stopniu przypominala te panie ze zdjec. Najgorsza osoba na to stnowisko! w zyciu bym u niej nic nie kupila, ze strachu ze w koncu tez tak skoncze. Chlopaki cidgle sie z niej nasmiewali i chyba wyczaila, bo po tygodniu juz je nie bylo. :P teraz jakas chuda tam sedzi, i tez mnie strzela i nic u niej nie kupie, bo ja nigdy taka nie bede :P

hahh powinni zmienic nazwe na \" kup cukieraska od grubaska \" u mojego meza w pracy jest dziewczyna, mloda ok 22-23 lata, rozmiar angielski nosi 26 czyli polski mniej wiecej 52-54, maz opowiadal jak siedzieli z chlopakami i jedli lunch - czyli normalnie porcja miesko, warzywa na parze, tluczone ziemniaki, a ona miala 3 talerze, normalny obiad plus gora frytek, hamburger, kawalek pizzy, hotdoga i 3 ciastka, zaniosla to do stolika i poszla po picie, takie z automatu, stoi i stoi i nagle sie odwraca do chlopakow i pyta \"nie wiecie czemu cola light nie wyskakuje\" - spojrzeli na nia, na jej 3 obiady i parskneli smiechem. No tak puszka koli to juz by bylo przegiecie kaloryczne

Gość bluszczzz
Ja się przyłącze,jestem 3 dzień na diecie owocowo-warzywnej,muszę zgubić 20 kg,schudłam szybko po Meridi 15 kg,ale wróćiłam do starych nawyków i wróciło więcej-typowe :-(

Wazylam 75kg... No wlasnie warzylam!!! Przez te moje wybryki jest 79kg;(;( O ludzie!!!! 4kg wiecej!!! A dzis bylo:(jadlam co popadnie z nudow bo wcale glodna nie bylam) -lody -chalka duza z maslem, -2 czekolady -4batoniki -frytki, -4 parowki w ciescie, -z 6 kanapak z maslem i pomidorem, -jakies napoje gazowane, Ogolnie bylo tego masakrycznie duzo ze nie pamietam!!!! Wole nie liczyc bo sie zalamie!!! Czuje sie jak spasiona swinia i pewnie napiszecie ze trzeba bylo sie tak nie obzerac no taka prawda ale juz za pozno!!:(

Gość kilogramy
dziewczyny dzis sie zwazyłam i z 59.5 waże 56.5 ;) ale dzis sobie troche wiecej pozwoliłam;P huraa:D

kasia pamietaj jak mowilam, ten weekend masz wolny ale od poniedzialku ostro z dietka :) ja na wage dopiero jutro wejde ale jestem przed okresem wiec pewnie z kg wiecej bedzie :( ide gotowac obiad mezowi :) my jak zwykle pozno jemy bedzie sarninka w czosnku, mlode ziemniaki (dla niego) i duuuuuuzo surowek albo jak mi sie odechce to pizza :p milego wieczorku, pozniej jeszcze zajrze

Gość prawde ci powiem
czy GrubaKaska kiedys schudnie??

Gość ponce
dajcie jej spokoj gruba kaska kiedys bedzie chuda kaska i jeszcze wam zagra na nosie.

Gość ponce
ale swoja droga .. zjadlas troszke :/ ja sie nie odchudzam a dzis zjadlam : pol rogalika z serem, 2 kostki czekolady, talerz zupy pomidorowej z ryzem, 2 kawalki ciasta, nalesnika z serem i z cukrem, 2 kawalki ciasta, 3 krowki i koktajl z mleka i jagod. przez caly dzien.. a duzo sie nabieegalam..

Gość ponce
oczywiscie tylko 2 kawalki a nie 2x po 2 ;p

ja dzisiaj ba luncz bagietke z tunczykiem pozniej troche melona teraz stek z sarenki z surowkami ( z kiszonej kapusty i marchewki, z bialej kapusty i z pomidorow) pozniej jeszcze piwko :) i pewnie cos zjem innego, jakas kanapke czy cos takiego :) do tej pory bylo : ok 950 kalorii

Biore sie w garsc biore:):):):) Dzieki ze mnie jednak wspieracie:D To jest najwazniejsze;) Od jutra zmniejszam zoladek za pomoca diety 10-dniowej:D licze ze na niej mi poleci troche:D a pozniej ostra dieta....:D

kasiu po to mamy ten topic :) nie jest latwo, w sumie gdyby bylo to po ulicach by chodzile same modelki staraj sie wogole nie kupowac rzeczy wysokokalorycznych, jesli ich nie ma to ich nie zjesz, wez kase ktora byc wydala na lody, czekolade i itakie inne odkladaj i jak sie uzbiera kup sobie jakis fajny ciuch - taka motywacja mala jesli kupujesz slodycze i inne wysokokaloryczne produkty dla kogos innego jak np dla faceta czy dziecka to niech ktos inny je trzyma, gdzies schowa, zebys nie wiedziala gdzie nie martw sie, czasem jest ciezko ale jak sie chce to mozna :)

Gość nie przejmuj sie kaska
a dzisiaj zezarlam (mm nadzieje ze wszysto pamietam): -kilka zelkow =50kcal -2gruszki =200kcal -kilka wafli ryzowych z serkim i dzemem =250kcal -pol pizzy malej 150kcal -batonik kitkat sense =173kcal -bulka z kielbasa polska mniami:) =500kcal (nie wiem dokladnie) -kilka ogorkow kwaszonych 100kcal -monte =194kcal -2serki danio i wafle ryzowe (2x170=340kcal + 4x28=112kcal = 452kcal -2 chalwy =553kcal -lod =255kcal -kawa =70kcl -redBull =9kcal nie znam sien liczeniu kalorii wiec nie jetem pewna, czy nie wiecej RAZEM 2,956kcal FUCK!!!!!!!!!!!!

a to wszytko dlatego, ze sie w koncu do polskiego sklepu wybralam, laura ty mnie rozumiesz co?:)

oj rozumiem rozumiem :) ja po powrocie z polskiego sklepu jem i jem, zawsze kupuje kielbase, zurek, pierogi hah i ogorki kiszone :) nalupuje jak glopia a potem nie jestem w stanie zjesc (znaczy jestem ale musialabym jesc non stop a wole sie kontrolowac) no i wyrzucam moze jutro namowie meza, zeby mnie zawiozl :)

twoj maz lubi polskie jedzonko?

ja jednak nie gotowalam :) tylko pizze zamowilam, dawno nie jadlam :p wiec 2 kawalki pizzy - ok 700 kalorii plus reszta wiec dzisiaj ok 1600-1700 duzzzzo ale coz jest weekend :)

tu sie akurat zgodze wg mnie wszystkie diety cud to bzdura, potem sie czlowiek rzuca na jedzenie ja mam swoja wlasna = tydzien ograniczania, jesli mam ochote na cos czego nie powinnam to jem ale odrobine, potem w weekend jem wiecej i od poniedzialku znowu malo - w ten sposob moge cale zycie byc bo nie jest to meczace. Wlasnie zjadlam pizze o 11 w nocy i nie czuje sie winna bo tylko 2 male kawalki, te diety, ze rano jajko, potem gorszek itd to jest meczarnia konczaca sie jojo ja nie mowie \" jedz jedz i tak schudniesz\" bo nie ma sensu nikomu oczy mydlic, mam na mysli to, ze czasem kazdemu sie zdarzy wpadka (jednym mniejsza innym wieksza- czasem ogromna) ale to tylko dieta, nie ma sie co przejmowac, dobra ide pic piwo i ogladac filmy bo sie zaczynam madrzyc :p

dziendoberek wczoraj poszlam spac o 4 wiec jeszcze zdarzylam zjesc kanapke - kromke chleba light z serkiem light - powinnam miec w sklpie znizke na produkty light haha dzisiaj na sniadanko nektarynka i na razie nie jestem glodna a jak u Was dziewczyny?

U mnie lepiej bo mniej zjadlam bo praktycznie glodna nie jestem przez wczoraj. Od dzis dieta musi isc pelną parą!!!!

no i bardzo dobrze :) wiec dobry poczatek Kasiu :) ja do tej pory nektarynke na sniadanko i kanapke z serem na lunch - razem 240 kalorii ;) waga pokazala pol kilo mniej :) niby nic ale zawsze cos ;)

Gość zielone oczko..
cześć kasiu - trzymaj się dzielnie laura_0307 - dobre są te zdjęcia :D jak na nie patrze jeść mi się odechciewa a ja dziś zjadłam: rano bułkę lekko posmarowaną masłem z dwoma plastrami sera żółtego, później pojechałam na uczelnie i teraz jak wróciłam: troszkę kalafiora i dwa małe buraki :) do tego kawa bez cukru, herbata slim figura i teraz piję sok porzeczkowy

Laura i zielone oczko- dzieki dziewczyny za wsparcie:*:*:) Zielone oczko- mniam jak przeczytalam o kalafiorze od razu glodna sie zrobilam:DKalafior jest dla mnie ulubionym warzywkiem moglabym go jesc caly tydzien i nie znudzilby sie :D:Dhehehe:D Naprawde:D Dobra laski ja lece lulu:*** milej nocki wszystkim:D

Hej laseczki!!!! Wlasnie wstalam:D( ale spioch ze mnie hihi), zaraz sobie zrobie kawke i jakies lekkie sniadanko:D Taka sliczna pogoda wiec trzeba zaliczyc jakis spacerek:* Takze niewiadomo kiedy sie odezwe ale napewno dzis:* trzymajcie kciuki zebym sie nie obżarla!! Niemoge sie obeżrec!! Wakacje sa i musze byc coraz szczuplejsza!!!! Buzki dla was kochane:**