Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupie zycie ..

zalamalam sie...

Polecane posty

Gość glupie zycie ..

jestem zalamana, mam 17 lat, wy tu wszyscy twierdzicie ze jeszcze nic nie wiem, ze cale zycie przede mna i jestem mloda. a ja sie boje ze juz do konca zycia bede sama, nie chce byc stara panna. nie chodzi tu o wyglad itp tylko jestem w takiej sytuacji ze nie mam szansy nikogo poznac. wg was powinnam sie zajac nauka. ok nauka swoja droga ale milosc jest wazna. ostatnio moja kuzynka - 19 lat - zaszla w ciaze. cala rodzina szok. ale ma chlopaka, wzieli slub, dziecko sie urodzilo i sa szczesliwi, udalo jej sie. teraz druga kuzynka. co prawda nie jest w ciazy ale wychodzi za maz, tez ma 19 lat. wszystkie dziewczyny naokolo kogos maja a ja jestem sama i wiem ze tak bedzie. odechciewa mi sie zyc przez to. wszyscy mowia ze przez wpadke ma sie zrujnowane zycie, a ja tej kuzynce zazdroszcze ze przynajmniej zalozyla rodzine i nie jest i nie bedzie sama. poradzili sobie i sa szczesliwi. czasem mysle ze tez bym tak chciala...

Gość kiszka123
dawaj zdjęcie zobaczymy jaką modelką jesteś i się oceni ;)

Gość glupie zycie ..
o co ci chodzi?

Gość glupie zycie ..
po pierwsze - nie obchodzi mnie wasza ocena mojego wygladu. nie chodzi o wyglad bo jak jade do polski to mam powodzenie u chlopakow bo wtedy wychodze ze znajomymi, imprezy itp. a tu gdzie mieszkam nie mam znajomych, nie wychodze z domu i co za tym idzie - nie mam okazji nikogo poznac.

Gość nieboooooooooo
jak nie chodzi o wygląd to o co ?

Gość glupie zycie ..
o to ze nie mam okazji do poznania kogos

o co mi chodzi?:O skąd masz pewność, że "juz do konca zycia bede sama"? trudno, żeby siedzieć całymi dniami w domu i natknąć się przypadkiem na księcia w kuchni. albo siedzisz i marudzisz, albo otwierasz się na ludzi.

Gość nie czaje... to
zamierzasz cale zycie spedzic w jednym miejscu? Jak jest takie ryzyko, że nikogo sobie nie znajdziesz przez okolicę no to się wyprowadź jak będziesz dorosła

Gość nieboooooooooo
jak nie masz okazji ... zawsze jest okazja zeby kogos poznać .... nie wychodzisz nigdzie ze znajomymi ?

Gość ja się powinnam załamać
za miesiąc biorę ślub a wczoraj pierwszy raz zdradziłam, z żonatym facetem, niestety było cudownie

Gość chyba musze sie napic
pojdziesz na studia to poznasz nowych ludzi i mozliwe ze milosc :p nie łam się :p

Gość glupie zycie ..
dzieckiem i juz szukam faceta? mam 17 lat - wszystkie dziewczyny jakie znam maja kogos od 15 roku zycia wiec nie mowcie tu o byciu dzieckiem, za rok bede pelnoletnia - jeszcze nie slyszalam ze 18 letnia dziewczyna nie miala chlopaka. nie nie wychodze ze znajomymi bo ich nie mam tu gdzie mieszkam

Gość nieboooooooooo
a w szkole nie ma nikogo godnego uwagi ?

Gość nieboooooooooo
ja mam za kilka miesięcy 18 lat ;] i nigdy nie miałam chłopaka ;] z własnego wyboru a miałam wiele okazji , a w liceum tym bardziej nie chce miec ...

Gość nieboooooooooo
i jakos nie płacze z tego powodu .

Gość glupie zycie ..
gdyby byl to bym tu nie pisala

Gość nieboooooooooo
na chłopaka bd jeszcze czas ...

Gość glupie zycie ..
kiedy? za 5 lat? za 5 lat to ludzie juz maja zalozone rodziny, czas na chlopakow i pierwsze milosci jest teraz i nienawidze mojego zycia za to ze marnuje najlepsze lata mlodosci

Gość nieboooooooooo
nie mówie ze za 5 lat .... jak ktos powiedział wczesniej pójdziesz na studia kogos poznasz ...

Gość urkez
nie martw sie ja mam 27 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość chyba musze sie napic
Poprostu jestes w takim towarzystwie jakim jestes i dlatego ci sie wydaje ze wszystko co dobre juz cie minelo :P Moja kolezanka w wieku 20 lat znalzla sobie pierwszego chlopaka, a inna nawet go nie szuka pomimo ze nigdy nie miala. I zadna nie rozpacza. A sluby w mlodym wieku sa spowodowane tylko i wylacznie wpadkami. Wiec nie ma tu czego zazdroscic :P

Gość nieboooooooooo
nie masz znajomych a chłolpaka checsz miec ;] ?

Gość głupai to ty jestes autorko
i jeszcze zazdroscic gowniarze, ktora wpadła i przegrała życie. Masz jakis cel ? czy jedynym twoim celem i marzeniem jest wyjscie za maz i rodzenie dzieci? zero ambicji... W wieku 17 lat marzyc o mezu i dzieciach- CHORE

Gość głupia to ty jestes autorko
pierwszego chłopaka miałam na studiach i jakoś zycje, w liceum nie swedziała mnie picza, tylko myślałam o tym ,zeby dostac sie na wymarzone studia- uczyłam sie, miałam znajomych, przyjaciół. To było tylko pare lat temu, nie sądziłam ,ze czasy az tak sie zmieniły...Wtedy nastolatki w liceum były raczej pietnowane i wyśmiewane , a nie zeby im rowieśnice zazdrościły !!!