Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhgfg

Mam 24 lata i zakochałam się w postaci z Disneya...

Polecane posty

Gość Wielkie Phi!
Czy to bylo zakochanie ale działał na mnie głos Łukasza Lewandowskiego. Z fizjonomii niepozorny blondynek.Uwielbiałam ten jego aksamitny głox, dubbingował Froda w animowanej wersji "Władcy Pierścieni". Paręlat później spotkałam faceta który ma bardzo podobny aksamitny głos.

Gość kochanka boga wojny
a ja niedawno ogladajac powtorke Herkulesa na tvp2, przypomnialam sobie ze grał tam także Ares bóg wojny, do ktorego śliniłam się w dzieciństwie http://images2.fanpop.com/images/photos/4200000/Ares-ares-4248420-1024-768.jpg ;) łatwo sie zakochiwałam w aktorach i nie tylko, jak sobie kogoś ciekawego przypomne to dopisze, poki co mogę jeszcze się dołaczyc do fanklubu zafascynowanych włóczykijem z muminków ;)

Gość Wielkie phi!
Co się szczerzysz :P Niektórzy goscie mają glos , że coś się dzieje :p. A tak podsumowując mój życiorysik - zawsze ścinalo mnie z nóg na widok facetów o duż\ych niebieskich oczach

Gość efvdvcd
ja się niedawno zakochałam w Bestii z Młodych tytanów ;D

Gość efvdvcd

Gość efvdvcd

Gość Wolficzka_Ww
Kurde, ty nie wiesz, do jakiego stopnia to może pomieszać w głowie. Ja mam piętnaście lat i ostatnio zauważyłam, że podoba mi się pewna postać z bajki dla dzieci zdecydowanie młodszych ode mnie. Coraz częściej zaczęłam zauważać, że uśmiecham się, kiedy postać ta się pojawia i tym podobne. PODSUMOWUJĄC: Bajka dla dzieci bardzo małych. Postać zdecydowanie negatywna. WNIOSEK: Zakochałam się w Discordzie z My Little Pony O.o

Gość przyszłapanihatake
Moja miłość do Kakashiego Hatake trwa już niezdrowych siedem lat. :P