Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madra kobieta IQ

odpowiedz dlaczego kobiety leca na nadzianych facetów

Polecane posty

Gość bana rama ola
doktor, no nie wiem wez sie rozejrzyj na ulicy coraz wiecej grubasow, nie mowimy tutaj o sloniach ale o norlmalnej dziewczynie z sadlem. Ktora wybierzesz?

bana rama ola Wolal bym zwykla przecietna laske niz superpieknosc najwazniejsze jest zeby byla nie tylko do sesku !, ale do milosci, a kretynki bym nie pokochal.

Gość a mnie nie kreci kasa
jako obiekt sam w sobie. Nie jestem zwolenniczka prezentów bezokazyjnych na zasadzie ide wywalić x xł, kupowania rzeczy takich jak ubrania etc przez facetów. Wlasciwie jestem w stanie zaakceptowac placenie w knajpie czy inne drobne rzeczy (choc w zasadzie wole placic za siebie). Nie zmienai to faktu, ze WOLĘ facetów z kasą (nie rzucac tu argumentami o handlarzach narkotykow), niekoniecznie nie wiadomo jak bogatych ale facet robiacy za 700zl to jakas kpina. To swiadczy o osobowosci a raczej braku pewnych cech. Niskoplatna praca dla pasji, ok. Ale sa pewne granice :o Jesli ktos chce robic to co kocha a nie przynosi to pieneidzy pozwalajacych na godne zycie (bez szalenstw, ale zeby nie wpierniczac tynku ze scian :o) to praktycznie zawsze jest sposob, by ugryzc pasje z innej, bardziej dochodowej strony. Ale tu trzeba chciec! Jedynym prawdziwym wyjatkiem gdzie bylabym w stanie zaakceptowac golego i wesolego oraz utrzymywac go przez cale zycie jest praca na zasadzie wolontariatu i to pod warunkiem prawdziwej pasji :)

Gość mialam Ci ja pieczen...oj babo
no jesli facet nie ma ambicji, lub kobieta to inna sprawa...ciezko z taka osoba cos osiagnac, miec plany i dazyc do ich spelnienia, ale jesli jest mezczyzna i kobieta, oboje zarabiaja srednio ale maja glowy na karku ze nie musza sobie niczego odmawiac, zdaja sobie sprawe na co mozna sobie pozwolic, to czemu nie..zreszta jak zdrowia nie ma to Ci pieniadze nie pomoga, czy jak nie ma wzajemnego szacunku,bedziesz motac sie z bogatym gosciem wystrojona po drogich restaura i bedziesz potem wracac do pieknego domu ale i tak bedziesz samotna i nigdy nie doceniona..ja stawiam na sredni poziom zycia ale jak kiedys w totka wygramy to tez nie zaszkodzi.

Gość radekk
a co to za porownywanie fizycznosci do finansow ?

Gość bana rama ola
doktorku nie m owimy o zwyklej przecietnej. Pomysl o lasce dajmy na to 160 cm i 80 kg, mala nie ejst. A z boku niej wyobraz sobie zgrabna ladna dziewczyne nie jakiegos pustaka po prostu mniej inteligentna

Gość agnes oooo
buhahaha doktor podszywa sie po miala pieczen babo i to dopiero jest obciachbuhahahhahahahahah buhahahhahaha buhahhaha uwaga doktor poszywa sie pod babe:D:D:D:D:D:D:DD:D:D

debilko mialam ci ja pieczen to kobieta, madrzejsza od ciebie, a mi sie znowu wydaje ze ty to jarus, siedzisz i piszesz bzdury a jak cie jada to sie smiejesz przy kompie

Gość agnes oooo
i tu wyszło szydło z doktorka wiesniak pod laske sie poszywał hahahhaha buhahahhahaha

Gość bana rama ola
doktorek no wez troche szczerosci z siebie wydobadz. Troche za duzo to piojecie wzgledne, kobiety juz tak maja, caly czas mysla ze sa za grube itd. Mowie o grubej dziwczyniek nie otylej ale grubej. Zaloze sie ze majac takie dwie do wyboru wybierzesz ta ladniejsza, mimo ze bedzie mniej blyskotliwa, braki intelektualne wynagrodzi ci uroda. tak samo kobiety majac do wyboru faceta kasiastego i mniej zakladajac ze oprocz tego roznia sie w bardzo malym stopniu, wybierze tegio kasiastego, that's life

Gość bana rama ola
tu sie rozchodzi o to czego nawzajem od siebie wymagamy,, faceci bardziej stawiaja na urode kobiety na kase

agnes co ty wogole Mariolka piszesz o 150 kilowych babach, a wez ty sie zastanow lepiej nad samobojstwem! wstyd kobietom przynosisz! ktos ci wkoncu klepnie bachora i bedziesz chowac za alimenty i to bez gadania! wtedy to se w duper wsadzisz te swoje teorie na temat bogactwa

agnes oooo Ale Ty tempa Jestes :) brak slow :) Ty chyba za to sie nie podszywasz pod nikogo i sama Jestes taka glupia :) Ja jestem zwykly facet, ale po prostu rozumiem rozumoewanie (normalnych) kobiet ;) Ty za to Jestes glupie dziecko neo. Moe dla CIebie podszywy sa ok, ale to forum dla normalnych :D

no to fakt, mezczyzni sie nie kryja z tym ze zawsze wybiora te ladniejsze laski, a tym gorszym nawet nie daja szansy sie poznac

Gość agnes oooo
mam prosty sposób rozumowania mam swoje zdanie na temat biedoty i bogactwa owszem ale nie jestem taka głupia zeby poszywac sie pod kogos i pisac te same posty ...... moze prosta ale bystra dziewczynaD::D:D:D:D:D:D:d

i tu wyszło szydło z doktorka wiesniak pod laske sie poszywał hahahhaha buhahahhahaha Mam nadzieje, ze tylko udajesz swoja chorobe psychiczna. Kurde nie umiem gadac z dziecmi :D

haaaaaaaaaaah agnes a ty z biednej rodziny czy z bogatej? bo jak z bardzo biednej to wszystko tlumaczy twoje spojrzenie na swiat...

Gość agnes oooo
uwaga miała pieczen babo to pan doktor buhahahhahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D D:D:D: DD::D:D

tu sie rozchodzi o to czego nawzajem od siebie wymagamy,, faceci bardziej stawiaja na urode kobiety na kase Nie wszyscy bo to generalizacja, ale w topicu chodzilo o ukladanie sobie bzdurnych teorii dotyczacych tego dlaczego laski chca kasiastych facetow

Gość bana rama ola
doktorek nie odpowie? milczenie jest wystarczajaca odpowiedzia, wez zastanow sie nad soba zamiast jechac wszytskie ktore maja odwage przyznac ze jednak kasa sie liczy

agnes oooo Ty Jestes chora psychicznie :) Ja nie korzystam z podszywow bo nie jestem takim dziedckime jak Ty jak bym byl to pod Ciebie bym sie podszyl pomysl troche pusta kretynko :o

ide spac juz bo jutro kolejny dzien, trzeba zapierdalac wiec wole sie wyspac zamiast tracic czas na wbijanie ci rozumu do glowy...pomysl ogolnie nd swoim zachowaniem, chociaz raz zastanow sie nad innymi obciami niz twoimi...jestes z tych dla ktorych korzystniejsze jest nie otwieranie buzi kiedy trzba sie wypowiedziec

Gość agnes oooo
powiem bidna nie uwierysz powiem bogata tez nie uwierrzysz wiec po co mam ci sie tłumaczyc ............... robotna jestem i kopare mam wszedzie wejde z pyskiem moze prostackim ale wszytsko co trezba załatwie kogo trezba opieprze i nic mnie nie obchodzi

bana rama ola Juz odpowiedzialem wyzej :) Wydaje mi sie ze to nie ja sie muse zastanawiac :) a jade bo lubie do Ciebie nic nie mam i sie nie rzucam :)

ale dziewczyna ktora lazi zapuszczona i otyla tez mozna nazwac ja bez ambicji...no bo jak ambitna kobieta moze sie tak zapuscic, najlepiej to poznac sie za mlodu i razem do czegos dazyc, bo potem zostaja tylko stare panny ktore juz mysla logicznie jak sie ustawic zeby bylo najwygodniej...dziewczyny zalosne jestescie, tyle przyjemnosci was zwyklych przyjemnosci was omija

Gość bana rama ola
pamietaj doktoeku ze racja jest jak dupa, kazdy ma swoja :P good night

Gość bana rama ola
tzn jakich? ? ? uswiadom mnie, bo chyba wiesz wiecej o moim zyciu niz ja sama :D