Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo_smutna

czy to był płód ???

Polecane posty

Gość merki30
bardzo_smutna......jestem, byłam z córką u znajomych, jestes?

Gość wiarawczlowieka
ale za to ile jest tych biednych noworodkow, dzieci starszych, niemowlat czekajacych na adopcje...domy dziecka sie uginaja. Po co karac dziecko poprzez dawanie je do domu dziecka??Nie ma sie pewnosci ze znajdzie rodzine a tylko bedzie cierpiec, niekochane, samotne. Lepiej juz od razu nie dospuscic do porodu i usunac w tak wczesnym czasie, niz potem zastanawiac sie co sie z nim stalo???!!!

Gość merki30
wiarawczlowieka......muszę sie powtórzyć chyba , czy naprawdę lepiej jest ukarać te dzieci zabijając je, naprawdę wolałabym być tym dzieckiem w domu dziecka i czekać na adopcję niż wogóle nie być ,akurat może by trafiła sie fajna rodzina i kochająca i to dziecko mogłoby mieć cudowne życie, ja nie mogę twój nik to chyba powinien być wprost przeciwny, nie mogę w to uwierzyć, że tak można myśleć jak ty!

Gość merki30
wiarawczlowieka.....lepiej myśleć, że nie żyje prawda?niż myśleć co sie z nim dzieje, poprostu po co sobie głowę zawracać niepotrzebnie!o ludzie!!!!!

Gość merki30
nie wierzę, że aż tak można być podłym!

Gość wiarawczlowieka
wiesz, nie zrozumialas mnie. ja osobiscie nigdy bym nie usunela ciazy, sama manm dwojke dzieci, pierwsze bylo wpadka i nawet mama cos napomknela zeby usunac,bylam przed matura, nie mialam pracy, swojego mieszkania, nic. ale urodzilam bo nie moglabym usunac ani tym bardziej oddac do adopcji. ale rozumiem te matki, a raczj pseudomatki co desyduja sie na aborcje, nie sa psychicznie gotowe, nie maja warunkow a przeciez domy dziecka sa tak przepelnione, tyle jest dzieciaczkow biednych, opuszczonych. Sama planuje w przyszlosci zaadoptowac dziecko jesli mi warunki pozwola. Lepiej skupic sie na tych dzieciach co juz sa, zyjacych w biedzie i osamotnieniu noiz pozwolic kolejnemu przyjsc na swiat i od razu skazywac na dom dziecka.