Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34344333333333333333333333

Czy wstydzicie sie czasem za poglady waszych partnerow?

Polecane posty

Moj facet lubi wyrazac swoje zdanie, poglady na rozne tematy od blahostek do powaznych tematow. Sa one rozne, czesto inne od moich i innych ludzi, czasem jak z kims dyskutuje to mi jest glupio za niego. Tez tak macie? :O

Gość nooooooooo
kurwa ja tez tak mam

Gość bardzo_smutna
ja tez tak mialam... masakra... nigdy sie tak nie wstydzlam... wiejski filozof

Gość mała_królewna
W zasadzie... nie :) Przynajmniej z tym chłopakiem... nie. Uwielbiam wprost jak wygłasza swoje wyważone teorie na każdy temat... jest taki mądry.. :) Natomiast poprzedni rzeczywiście mnie żenował, dlatego już razem nie jesteśmy.. czasem jak on coś palnął przy rodzicach, albo w ogóle w towarzystwie... ja go kopię pod stołem, szczypię, szturcham.. a on sobie nic z tego nie robił. No to go kopnęłam w tyłek ;) Zawsze zmieniałam temat w takich sytuacjach. Wieczorem pogadanki na ten temat, ale był nie do zdarcia. To faktycznie było straszne, jak się tak nad tym zastanowić ;))

Gość bbla
pewnie lepiej zeby byl bezpogladowa cipa

nie no ogolnie nie robi "wiochy", jest madry. tylko ze nie potrafi przystopowac, nawet jak nie ma racji to "dyskutuje" do upadlego chociaz wszyscy wokol wiedza ze jej nie ma. i czesto mi sie tez wydaje ze inni utozsamiaja jego wypowiedzi z tym co ja mysle-a przeciez jestemy innymi ludzmi i kazde znas ma swoj rozum ehh

Gość mała_królewna
Wiem o czym mówisz! Ale jedyne co możesz zrobić, to zaznaczyć w dyskusji swoje, inne zdanie i liczyć, że ktoś to zauważy ;) Niech dyskutuje, jeśli ma taką naturę to daj mu się wygadać.

34344333333333333333333333 => Z tym, że każdy ma swój rozum to już nie przesadzaj. W kraju, gdzie rzesze sterowane są radiem, a kurdupli uważa się za Ich Wysokoście jest to zdecydowana przesada.

Gość mała_królewna
Ogólnie to niebywale zabawne, kiedy ktoś uparcie broni swoich racji, nawet kiedy już wszyscy widzą, że ich zwyczajnie nie ma :)

Gość mała_królewna
Kaliban, a Tobie się pewnie wydaje, że Ty rozgryzłeś cały ten spisek i swój rozum masz........ Jeśli chcesz się wypłakiwać na politykę, to poszukaj forum na gazeta.pl

Gość mała_królewna
:) może też znaczyć, że rozsądna... niektóre poglądy podziela się z jedynymi ludźmi, a drugie z innymi... akurat tych, o których tu mowa widać nie podziela ze swoim mężczyzną

mała_królewna => Heh. Nie przejmuj się. Nikomu nie powiem na kogo głosowałaś :P Rozum? Może troszeczkę... :>

Gość ADfgsd
Ja cały czas się wstydzę za jego poglądy ale każdy ma do tego prawo. Ja żyję tak by nie musieć naginać swoich przekonań.

Gość ADfgsd
ja głosowałam na PO a on na SLD

Gość mała_królewna
heheheh Kaliban - jakie masz świetne przekonania polityczne! To znaczy.. jesteś tak jakby ... wróżkiem, czy po skrócie partii potrafiłbyś przepowiedzieć.. .przyszłość świata? ;P

Gość ABD
A po moim nicku co mi wywróżysz?? :P

Gość mała_królewna
uuuuu... no ja bym się zabawiła w Kalibana i powiem Ci, że masz chyba problemy natury psychicznej.. próbujesz coś na siłę zmieniać w swoim życiu (ominięte C) jednocześnie nie dając niczego poznać otoczeniu (po A zawsze jest B.. więc może nikt nie zauważy...?) Tak naprawdę na dłuższą metę ten stan doprowadzi Cię do ruiny psychicznej, nie będziesz już w stanie powiedzieć, gdzie się kończy, a gdzie zaczyna alfabet... W ciągu 4. dziesięcioleci dorobisz się dwóch zdechłych kotów i doniczkowej gwiazdy betlejemskiej. Umrzesz prawdopodobnie głupio, przez zadławienie kawałkiem niedokładnie pogryzionego chleba, albo wpadając do studzienki kanalizacyjnej bez dna. Smutny koniec... Trzeba było nie pytać.

Gość znawczyni iii
po, on pis;/ jakos da sie zyc, chodz mamy zupelie inne poglady na zycie ps. on tez sie ciagle popisuje, ale szczerze mowiac ma czym:P:) dobranoc

Gość nienienie nie
bo on nie ma poglądow

mała_królewna => \"heheheh Kaliban - jakie masz świetne przekonania polityczne! To znaczy.. jesteś tak jakby ... wróżkiem, czy po skrócie partii potrafiłbyś przepowiedzieć.. .przyszłość świata? ;P\" Ke? Ja wróżką? Raczej ty moja jenteligentna i wyrobiona interlokutorko. Dopowiadasz sobie, a później z samą sobą polemizujesz. Ja egalitarnie nie lubię wszystkich polityków, tylko, że każdego za co innego. A we mnie możesz się bawić. Norma, że nierozgarnięte dzieci naśladują dorosłych? ABD => Do królewny. To ona pisze jakby się tajemniczych oparów nawdychała :P

Gość setrttytyyrtuy7
Ja tak mam, że zawsze wyrażam swoje poglądy, które są zazwyczaj inne niż wszystkich, nie mogłabym być z taką, jak ktoś tu nazwał "bezpłciową cipą". Ehhh i na pewno nie przestałabym mówić tego co myślę, jeśli mojemu chłopakowi jest za mnie wstyd, to niech mnie zostawi, a nie próbuje mnie zmieniać.