Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiastek z wariancji

Absurdy jakich dowiedziałam na tym forum. A Ty?

Polecane posty

Gość wanda z warszawy
no ale za zdrade chyba najmniejszą winę ponosi kochanka za to zony są zdania, że to głównie jej wina

Gość jmhmmhmhjm
mi tez chodze tak - ja pierdole, temat jest o absurdach o jakich mozna przeczytac na kafe i glupich tematach i kretynskich radach, a ta kurwa pierdolnie poeamt z kolejkna dobra rada i swoim jakze madrym zdaniem nie na temat. Wlasnie przez takie osoby o serdniej inteligencji jest tutaj tak, a nie inaczej.

Gość mi tez chodze tak
A z innych obserwacji: - jeśli Twoje teoretyczne szanse na zapłodnienie są zerowe/okres się spóźnia bo chorowałaś czy bierzesz leki/nie kochałaś się od 2 miesięcy, miałaś okres ale masz mdłości to masz POWAŻNE PODSTAWY DO PANIKI i WYBORY IMIENIA DLA DZIECKA - testy beta HCG/kupione w aptece są niewiarygodne - najpierw należy się upewnić na forum :) - zdrowa dieta to 800kcal (przecież COŚ je) - jeśli Twoje BMI jest w normie to jesteś otyłym pasztetem - jedynymi słusznymi metodami na chudnięcie na stałe są kopenhaskie/gryczane i ch*j wie jakie (chociaż tu jest stałe chudniecie, bo stały efekt jojo = stała dieta :D ) etc

Gość mi tez chodze tak
jmhmmhmhjm- weź sobie coś na wstrzymanie, pierdo*nij sobie niepoetycko :D To było na temat - wymienione jako absurd a wg mnie obok absurdu nawet nie stało. I nie pochlebiaj mi - kafe zawdzięcza swój poziom takim jak ty :classic_cool: Aaaa...kobietę, która nie lubi/nie może od tyłu należy rzucić :P

Gość wanda z warszawy
ja sie dowiedziałam, że jak maż ma problemy w pracy, źle sypia, jest ciagle zmeczony przez jakis czas i przez to nie ma ochoty na seks, to oznacza, ze tak naprawdę ma kochankę, nie przesiaduje w pracy, tylko gdzieś z nią, w ogóle mnie nie kocha, a prawdopodobnie winna jestem ja, bo jestem gruba, brzydka, nie mam zainteresowań

-kobiety robią takie przypały co do których faceci polegli by przy pierwszym razie Chodzi o temat do czego byscie sie nigdy nie przyznaly -prawiczek to najgorsze stworzenie na tym swiecie -że jestem normalnym czlowiekiem (choć kiedyś myslalem ze cos ze mna nie tak), gdy przeczytalem to forum wszystko sie odmieniło :O -kobiety skrywają swoje tajemnice , umieja ze napisać na publicznym forum a wprost nikomu ich nie powiedza

Gość mi tez chodze tak
- wspólne "staranka" zwiększają szansę na zapłodnienie - każda wpada łykając tabletki

Gość jmhmmhmhjm
mi tez chodze tak - no jak cvholera na temat, na temat to byl Twojk drugi post. A w pierwszym zaczelas sie rozwlekac o zdradach, wystarczy napisac, ze cos nie jest abuurdem a nie pierdolic smuty, gdy temat jest po to, aby sie wlasnie z takich smutow ponabijac.

Gość mi tez chodze tak
temat jest by w nim pisać - to twój drugi post, który ni w ząb nie ma nić wspólnego z tematem :o moje "smuty" przynajmniej obok tematu stały :D

Gość vcgfc
a znowu jak dziewczyna nie ma ochoty na seks to jest zgorzkniala babka i egoistka i nie umie dbac o meza... wruff.

-Ze na stronie głównej forum może być napisane że jest ono dla kobiet a i tak znajdzie sie na nim stado facetów - Nikt nie lubi prawiczków gardzi się nimi , nawet nie wiem dlaczego , ja ich lubię :classic_cool: -Dla facetów na tym forum jesteśmy wszystkie paszteciarami i połowa kobiet jest pasztetami :O -kobiety nie umieją robić loda facetowi ( nawet o tym topik jest jak dobrze zrobić loda....) Wszyscy sie zdradzają na prawo i lewo i kradną :O(do czego byście sie nigdy nie przyznały) -Ze sex analny to niby jest królewski sex dla wybranych i mężczyźni go uwielbiają przy tym t w ogole padlam :O czytając ten topik -Ciągłe ocenianie czyichś zdjec na NK i dawanie linków do jakis tam fotek , niektore fajne no ale.... -Ciągłe lizanie sobie duupy prez zaczernione niki na forum :Zycie uczuciowe żal :O

Gość wanda z warszawy
Laski, przestańcie już i dalej piszemy! Ja sie jeszcze dowiedziałam, ze kazda jedna kobieta mary o slubie w białej sukni i weselichu na 300 osób, a jak twierdzi, ze nie marzy i ze wesela nie chce, bo woli zwykły skromny slub i obiad dla rodzinki potem, to znaczy, ze jest zazdrosna, nie stac jej, a bardzo by chciała, tylko w życiu się do tego nie przyzna.

Niemożliwe jest, żeby kobieta po 30stce i dwoje dzieci miała super figurę :) Jeżeli kobieta pracuje a mężczyzna zajmuje się domem to jest albo totalnym nieudacznikiem, albo żona ekstra mendą :) Kobieta wysportowana musi mieć wygląd Pudziana :) Można zajść w ciążę leżąc obok chłopaka i wskutek zabaw oralnych ;)

Gość wanda z warszawy
Dowiedziałam się tez, ze na każdym kroku można się natknąć na matkę karmiacą, wywalającą dumnie mleczne cyce (oba!) i karmiącą dziecko na samym środku marketu/parku/poczty/koscioła. Osobiscie matki karmiace dzieci spotkałam dwa razy i za żadnym z tych dwóch razów nie widziałam ani skrawka cycka, ale widac bywam w nieodpowiednich miejscach i o nieodpowiednim czasie. Aha - no i jest to widok tak obrzydliwy, że od razu trzeba zwymiotować

Gość a ja tym razem z forum sluby
Dowiedzialam sie ze: - pierscionek z brylantem jest kiczowaty - pierscionek z cyrkonią oznacza ze facet nie kocha i ma gleboko w d** -klekanie przy oswiadczynach jest wiesniackie -welon jest wiesniacki -sukienka ktora nie wyglada jak do pierwszej komunii jest wiesniacka -rekawiczki to juz w ogole o zgrozo -fryz slubny z czykmolwiek do ozdoby ( kwiatek diadem opaska, co kolokwiek) to juz mega kicz - samochod przystrojony to kicz - rejestracje dla mlodych tez kicz - slub Koscielny to hipokryzja a slub cywilny sie nie liczy - no i w koncu WESELE to kicz nad kiczami i obciach do ktorego sie lepiej nigdy nikomu nie przyznawac i bron Boze nie nalezy go wyprawiac bo nas wysmieją. - slub przed 30 to paranoja i rezygnowanie z zycia -slub po 30 to klęska i oznaka ze jestesmy nic nie warte Wychodze niedlugo za mąz i powiem szczerze, ze gdybym sluchala tych wszechwiedzących przyszlych terazniejszych i bylych pan mlodych to albo bym zrezygnowala ze slubu albo poszla do niego owinieta w biale przescieradlo, najlepiej w rozpuszczonych wlosach ( wszelkie upiecia są wiesniackie) z pomalowanymi rzesami (makijaz slubny to niepotrzebny wymysl i wydatek) , i najlepiej w wianku na wlosach bo wszystko co ma nas przystroic i podkreslic nasz wizerunek ślubującej jest bleeee. A ciekawe co by powiedzialy o pojsciu do ołtarza nago??? Moze to by bylo wedle ich mniemania bardzo "miastowe" :o :o :o

Gość vcgfc
tak samo jak ktos ma powazby problemi jakis w koncu sensowny topik a tu ludzie od szmat wyzywaja i wogule jakies bzdury wypisuja co nie maja nic wspólnego z yematem. Temat : do czego byscie sie nikomu nie przyznaly moim zdaniem jest okay bo przynajmniej mozna posmiac :D Wiec jak ktos sie go czytac to niech czyta, a jak chce pisac niech pisze. Przynajmniej jest tam chyba najmniej obrazania ludzi i krytykowania. :) Pozdro wszystkich dziwaków na kafe :P

Gość wanda z warszawy
Dowiedziałam się również, że kobiety nie mają testosteronu i dl.atego nie lubia sportow i współzawodnictwa. Bo kobiety maja estrogeny i wolą robic inne rzeczy. Nie wiem konkretnie, jakie, ale chyba chodzi o malowanie się i zmienianie ubrań pare razy dziennie.

a ja dowiedziałam sie ze to ja jestem głupia bo nie pisze bendzie, żucił, skura, porud, tfoje tylko tak jak Pani mnie w szkole uczyla... A oni piszą poprawnie...

Gość ze jak urodze
to bede mioec szeroka pochwe i jak bede karmic piersia to cycki mi obwisna

Gość wanda z warszawy
Kolejna prawda wiary : jak się ma dzieci, to sie człowiek starzeje, a jak sie nie ma dzieci, to cycki nigdy nie obwisną, skóra nigdy nie zwiotczeje, zmarszczki nigdy sie nie pojawią

dowiedzialam sie, ze jest obowiazek pisania pod czarnym nickiem, bo chocbys wypowiadal(a) sie rzeczowo, logicznie i na temat, zawsze jakis madrala wytoczy przeciwko tobie najwieksza obelge tego forumowego swiata, brzmiaca \"ty pomaranczo\" :D :D :D

Gość wanda z warszawy
to prawda - poza tym pod nikiem pomarańczowym jest sie anonimowym, a nik czarny to jak dowód i paszport w jednym

aha, no i jeszcze tego, ze zawsze znajdzie sie powod, zeby zjechac autora jakiegokolwiek tematu (pisala juz o tym odchylenie standardowe). O tym, ze jest tutaj kilku mentorow, z zapalem i nierzadko wsrod bluzgow nawracajacych innych na jedyna sluszna droge zycia, nie wspominam.

uwazam, ze pod czarnym nickiem jestem jednakowo anonimowa, jak pod pomaranczowym, ale skoro ten nick to moj paszport, droga wando, to jakie sa w nim pieczatki? :D

- że anorgazmia jest od tego, że kobieta jest gówniarą niedojrzałą do seksu - że mam grube nogi, bo mam w udzie około 50cm - że kobiety nadają się tylko do rodzenia dzieci i zajmowania domem - że jak się robi loda, to plemniki przeżerają się przez żołądek i można zajść w ciążę - że jak kobieta nie chce mieć dzieci, to jest nienormalna - że penis poniżej 20 jest mały :P - że są orgazmy pochwowe i łechtaczkowe, z czego ten ostatni się nie liczy :P

- że anorgazmia jest od tego, że kobieta jest gówniarą niedojrzałą do seksu - że mam grube nogi, bo mam w udzie około 50cm - że kobiety nadają się tylko do rodzenia dzieci i zajmowania domem - że jak się robi loda, to plemniki przeżerają się przez żołądek i można zajść w ciążę - że jak kobieta nie chce mieć dzieci, to jest nienormalna - że penis poniżej 20 jest mały :P - że są orgazmy pochwowe i łechtaczkowe, z czego ten ostatni się nie liczy :P

dla mnie najwiekszym szokiem byl fakt,ze chyba 80% spoleczenstwa uprawia ana,a z tego moze 60% lize sobie odbyty...ja zawsze myslalam,ze takie zabawy to uprawia maly % ludu

Gość oszołomjakichmało
no tak, a największym absurdem jest to ,że te głupie słowa padają z ust Waszych życzę miłej analizy swoich wypowiedzi